Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

StoryOfMU - S6 E3 - x100 - Start 11.11.2016 Independence Day

StoryOfMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Punkt 7 regulaminu zistał złamany przez PrestigeMU kilka postów temu

Punkt 12 regulaminu jest łamany przez PrestigeMU co kilka godzin

Punkt 14 regulaminu jest łamany na potęgę co kilka postów

Wystarczy zraportować, główny moderator Mu Legend ma urlop, a ja nie śledzę każdej publikacji w poszukiwaniu nieregulaminowych postów.

• Odpowiedzi 475
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma problemu nie zamierzam wam głowę zawracać bo według mnie nie ma tematu po prostu troszkę nie fair że ja zostałem upomniany a osoby ze znacznie gorszymi przewinieniami nie ponoszą konsekwencji ale w porządku nie róby offtopa.

Dziękujemy za wsparcie Snopi pochwała z ust tak doświadczonej osoby jest dla nas szczególnie ważna.

Opublikowano

Także z całym szacunkiem do moderatora i z jeszcze większym szacunkiem do autora regulaminu proszę o stosowanie regulaminu w przypadku całej mojej publikacji (która jest zgodna z regulaminem) a nie w stosunku do wybranych wypowiedzi.

Przejrzałem ostatnie posty o których mówiłeś.

Zapraszam. Dysponuje każdym przedmiotem dostępnym na tych plikach. Ostrzegalem Administrację serwera. Kontakt gg. Za drobnym wynagrodzeniem oczywiście.

Ps. Czemu strona off??

Ty nawet nie miałeś pojęcia co to kod źródłowy plików. Pisałeś do mnie na gg czy Ci pomogę itp. Pytałeś o rzeczy, które są jasne dla mojego syna, który ma roczek. 

Wmawiając mi, że kłamie i wiedząc, że mam wszystko rozmowy, które do mnie kierowałeś - czy ty jesteś lojalny i szczery? Nie sądzę. 

Twój "wspólnik", który zarejestrował VPS na FIRME, żeby odciągnąć podatek od 100 zł to jest w ogóle jakiś absurd... 

Dla pewności, mogę udostępnić wszystkie rozmowy i sami zobaczycie jakie pojęcie o serwerze ma jeden z Adminów tego serwera. 

Proszę mi tutaj nie wjeżdżać na moją przeszłość - fakt, działo się nie zawsze tak jak chciałem, ale potrafię się do tego przyznać. 

Postawiłeś serwer na najgorszym hostingu dostępnym w internetach i jeszcze masz pretensje, że typowy Janusz może zddosić Cię maszyną za 5 $ z tego samego usługodawcy z jakiego korzystasz w chwili obecnej. 

Piszesz mi jakieś niestworzone historie wyssane z palca nie mając o niczym pojęcia, a potem piszesz, że Szewa kazał komuś Cię ddosić :D

W chwili obecnej masz rozdane jakieś 3 sety w opcjach pvp + wingi 3rd i cała biżuteria. Nie zrobiłem tego żadną komendą, wystarczy wiedzieć co to jest strona pod serwer - o czym najwidoczniej nie macie pojęcia. 

Myślałeś, że dodasz clouda do strony i nie padnie ? %5E%5E.png

Nie są to słowa rzucane na wiatr - udostępnie rozmowy z owym Adminem ( Szatan997 czy jakoś tak ) każdemu kto do mnie napisze na gg :))

Złamałeś 7 i 12 punkt regulaminu publikacji. Jak nisko trzeba upaść, żeby upubliczniać prywatne rozmowy?

Opublikowano

Skonczcie temat i tyle. Serwer wystartowal kto chce niech gra kto nie chce niech nie gra. Jak ktos ma smutne zycie i spedza piatkowy wieczor na ddosowaniu i utrudnianiu komus zycia... sami go sobie nazwijcie, mi jest zwyczajnie szkoda takich ludzi. Mennik Ty i to twoje pierdolenie, masz znikome pojecie o plikach uwierz mi chlopcze i probujesz udowodnic swiatu ze kiedys tam chciales dobrze. Nie dajesz sobie rady? zmien profesje. To sie tyczy ciebie i spolki z grupy "polskich adminow cudotworcow". Ja osobiscie zagram bo mi sie nie spieszy. Proponuje zeby skonczyc temat, jakies kopiowanie prywatynch rozmow itp. ile wy k***a macie lat? Koniec przedstawienia a na miejscu administracji nawet bym na takie pierdoly nie reagowal ze wzgledu na to ze rozmowa z osobnikami takimi jak men, szewa i inne ciekawe przypadki nic nowego nie wnosi i zawsze konczy sie tak samo.

Opublikowano

Mam nadzieje, że StoryOfMu łatwo się nie podda i będzie zyskiwało nowych graczy, którzy przekonają się, że warto tu zawitać .

Szkoda mi ludzi, których cieszy niszczenie pracy innych osób .

Pozdrawiam ekipę StoryOfMu i życzę wielu sukcesów, 3mam kciuki Pany ;)

Opublikowano

Dziękujemy wszystkim za wsparcie i cieszymy się że jesteście z nami,

Dodatkowo zapewniam że co by się nie działo my trwami a profilaktyczny przegląd wszystkich kont włącznie z depo utrwala nas w przekonaniu że nikt nic nie otrzymał ani od nas ani od kolegi hakera powyżej.

Zapraszamy do wspólnej gry i do zobaczenia na serwerze:)

PS

Dziękuję serdecznie Moderatorowi za interwencję i trafione podsumowanie użytkownika PrestigeMU

Opublikowano

Zwykle nie grywam na low expach, ale tutaj wbilem. Powiem, ze gra sie przyjemnie. Gm odpowiada na pytania graczy, ludzie zapraszaja do party. 
Ciekawym aspektem sa gracze spoza PL :> pozdro

Opublikowano

Gra sie przyjemnie i wcale nie jest, az tak bardzo ciezko z kasa. Owszem na poczatku troche jest, ale pozniej jest zdecydowanie lepiej. Zapraszam na serwer im wiecej ludzi tym lepiej. Admini wiedza co robia i dobrze poradzili sobie z DDosami. Wbijac !

Opublikowano

Zapraszam do gry super serwer jak narazie ludzie też spoko nikt o spota się nie bije bo jest ich sporo naprawdę sporo :) Dopiero zabawa się zacznie tak czuje xD 

Opublikowano

Wbijajcie, gildia TrueSlav przyjmuje, ale nie zachodnich szpiegów.

ps. moglibyście zmienić post na 100k zamiast 1kk to żywiej by było na czacie

Opublikowano

Zmieniłem dzisiaj na chwile i zrobiła się masakra także ustawiłem jednak na 1KK:)

Dalej mi nikt nie odpowiedzial eh.czemu jak włączam lunchera to po chwili ladowania,luncher się wyłącza ? Inne servy działają,tylko tu mam problem :/

Napisz do nas na forum:

http://www.boardmu.com/

Załóż temat lub odezwij się w boxie postaramy się pomóc:)

Opublikowano

Dziękujemy serdecznie za pochwały.

Nadmienię że na naszej stronie pojawiła się spora gama możliwości zarobienia darmowych kredytów - jak wiecie już zapewne kredyty są tylko darmowe także korzystajcie z tego:)

W skrócie zachęcam do wymiany godzin online na kredyty, darmowe kredyty przez vote.

UWAGA!!

Jak wielu z was wie jutro mam urodziny także szykujemy dla was całą gamę atrakcji które mam nadzieje umilą wam niedziele.

Zapraszamy wszystkich już obecnych oraz nowych graczy do wspólnej zabawy.

Opublikowano

Nadal nie da połączyć się z serwerem, pomimo tego, że jest online i siedzi już około 30 osób online, serwer w sobie bardzo fajny, ale problemy techniczne są mega męczące :/.

Opublikowano

Udało mi się połączyć po kilku próbach, sprawdź teraz, ilość online wzrosła, więc może już normalnie działa.

Opublikowano

Osobą którym zawiesiło się, prosze o restart systemu lub zabicie procesu od anty hacka

Reset był konieczny i niestety potrwał o minutkę dłużej niż się spodziewaliśmy także reconnct was nie złapał, ale oczywiście bawimy się dalej.

Na przyszłość nie przejmujcie się aż tak i nie panikujcie jak panie na widok pająka:P to że nie było informacji o restarcie wynikało z konieczności szybkiej interwencji ale gdyby się coś takiego zdarzyło na pewno w ciągu kilku minut do was wrócimy. Bierzcie pod uwagę że paniką która tu nastąpiła zatarliście ślad po pochwałach z poprzedniej strony i nie jestem pewien czy zachęcicie osoby tu zaglądające do grania z nami, a chyba zgodzimy się że chcemy aby licznik online nadal piął się w górę tak jak to robi z godziny na godzinę:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...