Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

StoryOfMU - S6 E3 - x100 - Start 11.11.2016 Independence Day

StoryOfMu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 475
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sotry mam takiedy pytanko nie dało by rady obiżyć lvl helpera bo to trochę meczące ten 80 lvl patrzac ze na poczatku był 70 a za tygdzien bd 90 i tak dalej ^^

jak by dało rade zmienić od 1 albo coś na pewno poniżej 70 było by bosko bo nie każdy ma czas siedziec do 70 i pilnować :P ^^ wiem w teori to bardzo mało czasu an wbicie tego 70 ale w praktyce nie zawszeto wypala ;p 

I powiem Ci, że troche przegiołeś z tą kasą albo za post albo z dropem bo pod koniec rr jak ktoś nie ma EE i np SM do deffa by być na lepszej mapie to wychodzi na - z kasa pod konic rr zamiast na +

// czemu DL dostaje 600 pkt co rr tyle samo co BK czy inna zwykla klasa ?

Opublikowano

Co do helpera na 70 mogę ustawić (jeżeli jest 80 to przez pomyłkę) ale do 70 musicie się pomęczyć. To naprawdę szybko idzie a nie możemy wam pozwolić zapomnieć o urokach expienia bez bota:)

Co do kasy powiem ci że widząc że są już ludzie którzy mają po 200kk w inv po jednym weekendzie gry jestem przekonany że nie przesadziliśmy:)

Że już nie wspomnę o tym ile kasy Moss pochłania:)

Pamiętaj Tanzo że u nas nie ma bramek RR więc z natury rzeczy system jest tak skonstruowany żeby bicie RR ciągiem było niemożliwe. Pomyśl sobie jakby nie miało co was hamować to za 2 tygodnie by full staty na mapie biegały a to by po pierwsze zniechęciło co niektórych do gry a po drugie sami byście się znudzili bo ile można się bawić na max statach? System jest tak skonstruowany że w pewnym momencie po wbiciu max lvla trzeba będzie zostać sobie na drop żeby zarobić na RR. Wiem że kwoty wydaja się bardzo wysokie ale testowałem je dosyć długo i naprawdę da się po miesiącu osiągnąć przyzwoitą ilość RR. No i dla porównania powiem ci jak wygląda kwestia dropa z setem zen który warto zebrać. Na Relics na tych ustawieniach (wiem do relics jeszcze daleko ale do naprawdę wysokich cen resów też jeszcze troche brakuje) w każdym razie na Relics normalnie leci z moba około 200k-300k golda także już nie mało ale w secie z zen golda leci już 1kk z moba. Sam sobie odpowiedz czy to mało:)

Wiele osób nie docenia Eventów White Wizzard i Red Dragon bo lecą itemy ogólnie uznawane za słabe i może i pod względem deffa nie ma szału ale jest to jedna z lepszych metod zebrania seta z zen a przecież w party expie aż taki potężny deff potrzebny nie jest:)

Opublikowano

Story jest problem z graczem buszok kill na zaikanie napisalem mu ze zrobilem ss to chodzi i kila na spocie tak co 30 sec..ludzi mowili zebym tego do ciebie nie pisal bo to ponoc twoj kolega i i tak nic z tym nie zrobisz ale mimo wszystko ciekawy jestem twojej rakcji...?

Opublikowano

Czy musze to komentowac? :D 
  7586d552fba34ede8d5453515247fd98.png

Nie zabijam Cie  bez powodu... :P  

Takze jesli ktos chce zostac kolega admina (wg banshee50  = OnePunch ), to  wbijajcie top1, to wystarczy ^^

Opublikowano

Misiaki ale z takimi sprawami na nasze forum a nie tutaj bo to nie miejsce na dyskusje na ten temat.

www.boardmu.com

Skoro już temat poruszony to odpowiem ale dalsza dyskusja ma być prowadzona na forum wspomnianym powyżej.

Kill na Eventach oczywiście podlega karze i ta kara zostanie nałożona odrazu jak zobaczę screen na naszym forum.

Tak samo karze podlega zachowanie OnePunch które już zostało udokumentowane screenem powyżej.

Co do killi co mam ci powiedzieć? chyba nie oczekujesz że będę karał graczy za PvP bo przecież nasz server nie jest Non PvP.

Tak jak Snoopi zasugerował należy sobie radzić z takimi sytuacjami we własnym zakresie a dopóki nie zakwalifikuje się tego zachowania pod prześladowanie/nękanie nie zamierzam interweniować.

Odrazu dementuje jakiekolwiek plotki apropo znajomości z kimkolwiek z graczy gdyż nie rozgłaszam w gronie prywatnym informacji o prowadzonym serwerze.

Chyba że macie na myśli znajomości zawarte wirtualnie w grze ale jeżeli tak to znam się z każdym gdyż większość z was się ze mną kontaktowała w grze:)

Opublikowano

To teraz powiem ci tak nie zrobil mi sie ss na zaikani na ktorym kilnol a on zrobil jak dostal za to pocisk wec sprawa skoczy sie tak ze ja dostane bana a on nie ?:)

Opublikowano

Nikt nie mówi tu o banach przecież, skończy się to na warnach jako ostrzeżenie kwestia tylko taka że wcześniej wspominałeś że masz screena a teraz jednak screena nie masz to takie mało wiarygodne:)

Pobiliście się, podenerwowaliście to teraz spokój i trzymajcie odzywki które widzę na screenie dla siebie ze względu na szacunek dla reszty serwera nie każdy gracz musi czytać tak żenujących wypowiedzi i proszę to uszanować bo drugiego warna nie będzie.

Buszok zakładam że PK rzeczywiście nastąpiło skoro taka afera tu się kręci także z racji braku SS ukarać cię nie mogę ale też nie rób tak więcej bo po co się bawić w kary, bany itp skoro wystarczy tylko się wzajemnie szanować.

Pamiętajcie KS na ewentach i PK ogólne są dozwolone ale PK na eventach będą surowo karane!

Opublikowano

Ale 56 killi w ciagu godziny to jest pk?rozumiem dieciak chce pokazac jaki jest mocny ale to juz jest przesada a zrobic z tym nic nie moge bo mowa o no life ktory ma 6 rr jakas granica pk powinna chyba no nie ?

Opublikowano

Pewnie, wrzucisz SS'a na forum, to dostane warna za nekanie, bo pewnie sie nalezy ^^ Mam nadzieje na to, ze nauczysz sie, ze nie warto obrazac :D

Zapraszam do gry! Pierwsze afery za nami :D

Opublikowano

jak na kazdym serwie nolife najeb... rr i kozaczy a administracja ma wyjeb... serv bez zasad jak widac teraz jeden a jutro  czy za kilka dni nastepny bedzie latal i zabijal SZOK !!!! jakis regulamin powinien obowiazywac ale po co i dla tego nie gram ta takich PRO SERVACH :)

Opublikowano

Omg co za burakownia , płacz ze ktoś kogos zabija , pk to cześć tej gry , idz na innego spota nabij rr i sie odwdziecz , a nie płakać na forum publicznym , ze ktoś Cie zabija ,żałosne

Opublikowano

jak na kazdym serwie nolife najeb... rr i kozaczy a administracja ma wyjeb... serv bez zasad jak widac teraz jeden a jutro  czy za kilka dni nastepny bedzie latal i zabijal SZOK !!!! jakis regulamin powinien obowiazywac ale po co i dla tego nie gram ta takich PRO SERVACH :)

Zachęcamy do grania na serverach no PvP gdyż jak widać nie każdy radzi sobie na serwerze PvP.

Te kille opisywane powyżej wbrew pozorom nie były bezpodstawne, jakby mnie tak obrażano zapewne też bym nieco chciał się zrekompensować.

Zresztą osoby z kulturą osobistą wymagającą przekleństw nawet w tak zwięzłych wypowiedziach nie są dla mnie jakąś szczególną stratą :)

No jak widać licznik Online rośnie, cieszę się że gra wam się dobrze i że radzimy sobie z atakami.

Mam nadzieje ze będziemy się rozwijać nadal w takim tempie.

Opublikowano

serwer serwerem takie sprawy proponuje na forum :) 

1. a ja mam dalej pytnie na które nie dostąłem odpowiedzi czmu DL ma tyle samo pkt po rr jak i BK ELF czy inna klasa? :) 

2. I co się stało, że serwer off ? :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...