Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

StoryOfMU - S6 E3 - x100 - Start 11.11.2016 Independence Day

StoryOfMu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 475
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Post 1mln

6min muhelpera = ponad 600k

Drop zen -> 5k + - w early

Warpy po 100, 200, 300k

JAK ŻYĆ?

Wymiękłem po wbiciu top 7, elo.

-------------------------------------------------

xLukasz

Opublikowano

Post 1mln

Warpy po 100, 200, 300k

JAK ŻYĆ?

No to szukaj szczęścia bo wcale nie jest tak ciężko jak się wydaje :)

Opublikowano

Post 1mln

Warpy po 100, 200, 300k

JAK ŻYĆ?

wez kredyt

Opublikowano

Post 1mln

Warpy po 100, 200, 300k

JAK ŻYĆ?

Cóż ostrzegaliśmy że będzie ciężko.

Nie widziałem jeszcze long terma w którym byłoby ze wszystkim z górki. System jest tak przygotowany że docelowo zmusza do kompletowania seta z zen dla wygodnej gry lub do nieco większego zaangażowania bez seta. Nie jest problemem zarobić na wszystko co potrzebne oczywiście jak ktoś chce korzystać 24/7 z mu helpera to będzie miał ciężko - i o to nam właśnie chodziło.

Poza tym pamiętajcie że na wyższych mapach leci więcej kasy więc to co obecnie macie nie jest jakimś wiarygodnym punktem odniesienia po prostu hard early game, jak ktoś lubi łatwiznę to u nas trochę nerwów straci:)

TS w pewnych miejscach mi umknął ale szybko naprawiłem błąd, ale konsekwentnie TS i ES w sklepach nie ma i nie będzie:)

Opublikowano

Ostatnio grałem na serwerze gdzie był taki sam drop zen i owszem było ciężko ale i przyjemnie. TO co zrobiłeś z muhelperem zniszczyło go kompletnie. NIE ma opcji aby ktoś z niego wcześniej czy później korzystał tak jak by chciał. I nie mów ze na innych mapach będzie leciało nie wiadomo ile zen bo nie będzie. Do tego czasu na bank dużo osób wymienię, bo to nie te czasy gdy się zaklejalo myszkę taśma albo odpalalo program do zapamiętywania ruchów myszki aby na ee buffowac. Teraz wygląda to tak ze po dopiero jewela idziesz i go sprzedajesz. Wracjac do tamtego serwera gdzie admin stworzył w dużym stopniu walutę zen było bardzo fajne ale zachował zdrowy rozsądek.

xLukasz

Opublikowano

Zgadzam się z przedmówcami helper na tym serv to śmierć dla tego serwera.... popraw to bo będzie tak samo huczny rip jak start

Myślę że wiem co mówię. :)

xLukasz

Opublikowano

okej...  

fVpu6.jpg

Trolluje Ciebie a Ty juz... ^^

może i trolluje, ale hajs na posty ma, a one swoje kosztują

Na kilka postów zarobić to nie problem a o wspieraniu przez administrację nie ma mowy, wszystkie komendy tworzące zen czy też itemy zostały zablokowane celem uniknięcia właśnie pokus przez GMów także facet was podpuszcza a wy to łykacie:)

Co do Helpera przelicznik był źle ustawiony, po licznych zgłoszeniach sprawdziliśmy i zostało to poprawione. Dajcie znać czy teraz lepiej:)

Opublikowano

okej...  

fVpu6.jpg

Trolluje Ciebie a Ty juz... ^^

może i trolluje, ale hajs na posty ma, a one swoje kosztują

Na kilka postów zarobić to nie problem a o wspieraniu przez administrację nie ma mowy, wszystkie komendy tworzące zen czy też itemy zostały zablokowane celem uniknięcia właśnie pokus przez GMów także facet was podpuszcza a wy to łykacie:)

Co do Helpera przelicznik był źle ustawiony, po licznych zgłoszeniach sprawdziliśmy i zostało to poprawione. Dajcie znać czy teraz lepiej:)

Opublikowano

A ja już po 2nd quest :). ME gotowy można grać dalej. I mam hajs. W sumie uzbierałem z wypadajek (+ kamienie z 10kk). Trochę poszło na set i quest.

Opublikowano

Kolega wyżej gra 2h i do tej pory okej można pograć aktywnie bez muhelperem przez co nie tworzą się te ogromne koszta ale to tylko early.

Admin podaj mi poprzedni i obecny przelicznik muhelpera

xLukasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...