Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itarius [Dedyk] [Medium/Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drop z bossów a raczej jego brak.. i dropnij klucz do dunga lub ulepki.. a nawet te itemki do eventu powodzenia;)

857fe716e7e7cb5bf0562113acfe2ded.jpeg

7523cacc0edcb9ccee9bcb49683bc18c.jpeg

c15488433b5c149807f9451e68b59173.jpeg

385450afd73c01456d8c1fadf9f2096e.jpeg

To samo z metinami;] Ale oczywiście to co ludzie piszą to tylko wymysły

PISZESZ TO 12390371283712893489234892368 raz człowieku idź ty się oblej wodą czy cokolwiek, pisze ci po raz x782384278423 ze jutro bedzie zmieniony drop k***a boze wychoze

Wczoraj pisaliście, ze dzisiaj wraz z eventem zmiany, skoro jutro to zmienisz to na co dodajesz event, z ktorego połowa graczy nie moze nic wynieść bo z metinów i bossów gówno dropi? lepiej dodać event zeby zasłonić błedy jakie są na serwerze. Teraz pomyśl sobie tak ludzie latają na te bossy, metki bo event szukają, bija i co maja? yangi! brawo zamiast zająć się problemami które są, wolisz to przekladać wczoraj sam True pisal "jutro z eventem wiele zmien" znów przekładacie brawo

Zacytuje True

"Event jak mówiłem jest gotowy natomiast chcemy go dodać z rzeczami które wymyśliliśmy po starcie serwera i dlatego tak się niespodziewanie przedłużył"

A wyszło tak, ze dodaliscie Event a problemy które zostały zgłaszane juz na becie dalej zostały;) tak samo obiecany fix na bs'a, zgłaszałem juz na becie, ze bs wyłącza bonowanie na 1 slocie jeśli na innych slotach wszedł dany bon. I gdzie ten fix? Sam pisałaś fix na bs izi kilka minut i gdzie on?

1354749589-U576612.jpg

By miko213

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drop z bossów a raczej jego brak.. i dropnij klucz do dunga lub ulepki.. a nawet te itemki do eventu powodzenia;)

857fe716e7e7cb5bf0562113acfe2ded.jpeg

7523cacc0edcb9ccee9bcb49683bc18c.jpeg

c15488433b5c149807f9451e68b59173.jpeg

385450afd73c01456d8c1fadf9f2096e.jpeg

To samo z metinami;] Ale oczywiście to co ludzie piszą to tylko wymysły

PISZESZ TO 12390371283712893489234892368 raz człowieku idź ty się oblej wodą czy cokolwiek, pisze ci po raz x782384278423 ze jutro bedzie zmieniony drop k***a boze wychoze

Sielu z deb... nie wygrasz :D :D 

Opublikowano

Ciekawy serwer.

Polecam bo Sielu i Karolina ;)

Typowy trash talk, serwer może i fajny, ale jest sporo rzeczy do naprawienia.

Opublikowano

jakiś Gm mi ostatnio odpisywał że odzyskam pierścień ten co na 6 dni się dostaje bo mi zniknął i nadal tego pierscienia nie mam xD

O jej ale nam przykro. Wszyscy niech wyleją teraz swe gorzkie żale.... świat będzie lepszy

Opublikowano

jakiś Gm mi ostatnio odpisywał że odzyskam pierścień ten co na 6 dni się dostaje bo mi zniknął i nadal tego pierscienia nie mam xD

O jej ale nam przykro. Wszyscy niech wyleją teraz swe gorzkie żale.... świat będzie lepszy

wiesz jak się coś traci z winy serwera i obiecują że to oddadzą to nie powinno się czekać 3 miesiące ;)  + report za spam 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Ciekawy serwer.

Chyba nikt nie startuje z perfekcyjnym serwerem. Wszystkie poprawy dodaje się z czasem :v

Opublikowano

Wydaje mi się, że lepszą opcją byłoby pisać na support niż pod prezka, gdzie nie mają możliwości sprawdzenia niczego, ale pewnie taki z Ciebie spec aka ekspert że wiesz lepiej.

A jeśli już to zrobiłeś, to proponuję poczekać. Nie wiem ile dokładnie jest graczy, ale oboje wiemy, że nie jesteś ani jedyny, ani najważniejszy i na każdego przyjdzie pora. :v

tMjZlYU.png

Opublikowano

Ciekawy serwer.

Chyba nikt nie startuje z perfekcyjnym serwerem. Wszystkie poprawy dodaje się z czasem :v

możliwe, ale są to zazwyczaj drobne usterki (pomijając serwer każdy wie jaki) a nie tak jak tu, zresztą polecanie serwera bo jest to serwer kolegi/koleżanki czy kogoś znajomego jest śmieszne.

Opublikowano

Zaraz pewnie bedzie on ;)

Tylko szkoda, że pewnie klucz nie bedzie zwrócony a własnie robiłem rajd. Szkoda też, że żeby go zdobyć poświęciłem prawie 2 godziny gry...

Opublikowano

Tylko szkoda, że pewnie klucz nie bedzie zwrócony a własnie robiłem rajd. Szkoda też, że żeby go zdobyć poświęciłem prawie 2 godziny gry...

ale to mozesz wejsc chyba ponownie, bez klucza 

Opublikowano

Ponownie prawdopobnie można wejśc jak raz wyrzuci z serwera, ale to będzie już drugi raz. ;)

Opublikowano

Ponownie prawdopobnie można wejśc jak raz wyrzuci z serwera, ale to będzie już drugi raz. ;)

Koniec świata musisz chyba zakonczyć gre na tym serwerze bo już następnego klucza nie zdobędziesz :) :DD

Opublikowano

Koniec świata musisz chyba zakonczyć gre na tym serwerze bo już następnego klucza nie zdobędziesz :) :DD

Pewnie, że zdobędę bo nie będę miał wyjścia. ^^ Ale chyba lepszym rozwiązaniem byłoby gdyby klucz brało np na ostatnim etapie np po zabiciu bossa, niż od razu na wstępie. ^^

Opublikowano

wszystko pieknie ladnie ale nie da sie zalogowac.  :<

sorki cos mi sie zlagowało :( . dlugo mam czekac ?

Sam nie wie co jest przyczyna i ile to potrwa a ty sie kur glupio pytasz czy masz dlugo czekac  ... Miesiąc 

Opublikowano

wszystko pieknie ladnie ale nie da sie zalogowac.  :<

sorki cos mi sie zlagowało :( . dlugo mam czekac ?

Sam nie wie co jest przyczyna i ile to potrwa a ty sie kur glupio pytasz czy masz dlugo czekac  ... Miesiąc 

ładne zachowanie nie ma co , nie Ciebie o zdanie pytałem i nie spamuj .

xxxrq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...