Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itarius [Dedyk] [Medium/Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo ja mam pytanie która jest godzina 15:54 czy 16:54? Bo nie wiem czy sie spoznilem na start o godzine czy jestem 6 minut wczesniej.

Serwer polecam bo jest bardzo fajnie rozbudowany

Opublikowano

Bo ja mam pytanie która jest godzina 15:54 czy 16:54? Bo nie wiem czy sie spoznilem na start o godzine czy jestem 6 minut wczesniej.

Serwer polecam bo jest bardzo fajnie rozbudowany

15:56 :D 

Opublikowano

Właczyli serwer, ale bicie mobów jest zablokowane

w Bsie nie ma nno

nie ma nno na serwerze :0 wszystko jest w prezentacji

a to sorki, nie czytałem całej :D

Opublikowano

Hmm , mam łatkę , odpadalam clienta , wpisuje passy - ładuje się do 100% i zamyka się okno :D . wtf >? Defender , antywirus wyłączony , co może być jeszcze przyczyną ?

Opublikowano

Tak odpalam jako administrator i clienta i patchera , pierwszy raz mam taką sytuację , z góry dziękuję za zainteresowanie - masz jeszcze jakiś pomysł?

Opublikowano

Tak odpalam jako administrator i clienta i patchera , pierwszy raz mam taką sytuację , z góry dziękuję za zainteresowanie - masz jeszcze jakiś pomysł?

A co dokładnie się dzieje, moge prosić na pw całkowity opis czynności które wykonałeś po pobraniu klienta i łatki?

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Sielu jesteś z*******y, jako jeden z na prawdę nie wielu serwerów wystartowałeś o godzinie o której zapewniałeś graczy.

Wielkie propsy dla ciebie za to.

# Nigdy nie dostał perma na 30 dni - S.A.B.A.L

Opublikowano

Sielu jesteś z*******y, jako jeden z na prawdę nie wielu serwerów wystartowałeś o godzinie o której zapewniałeś graczy.

przeciez to juz mialo ze 14 startow w ciagu ostatnich 10 dni:D

noale o czasie:D

Opublikowano

nie licząc poprzedniego startu :v

dajcie wyniki konkursu z fb dzisiaj

tenor.gif

Opublikowano

Ile osób online?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Może ktoś z graczy potrafi pomóc w odpaleniu serwera zanim Sielu rozpatrzy akcje ;d ? . Wypakowane , łatka jest ,patcher odpalony . Loguje się ,zakładam postać bez problemu , i przy wczytywaniu 100% wywala mnie całkowicie wyłączając clienta . Windows 10 . 

Opublikowano

Może ktoś z graczy potrafi pomóc w odpaleniu serwera zanim Sielu rozpatrzy akcje ;d ? . Wypakowane , łatka jest ,patcher odpalony . Loguje się ,zakładam postać bez problemu , i przy wczytywaniu 100% wywala mnie całkowicie wyłączając clienta . Windows 10 . 

Odpisałem na pw, czekam na wrzucenie katalogu _Syserr

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

# Nigdy nie dostał perma na 30 dni - S.A.B.A.L

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...