Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OptiMUm PvP [S6 EP3 + skill tree S8] [Exp x20] [drop x40] [non reset] [START 18.11.2016r. godz 18:00]

OptiMUmPvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu nie chodzi o zabezpieczenia , ktoś miał wcześniej dostęp do VPS i zostawił tam "niespodzianke" , dlatego teraz bardzo cięzko jest dojsc co i gdzie zostalo umiejscowione. Jak to mowia czlowiek sie uczy na wlasnych bledach . szkoda tylko ze waszym kosztem - graczy. Nie trace jednak nadzieji że wszystko sie uda postawic na nogi ;)

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzis po godzinie 16:00 dodane zostana 3 spoty w cw . Od dzis wszystkie postacie dostepne od 1 lvla , dodatkowo exp z 20 zostal zwiekszony czasowo na 30

z tego co widzę MG, DL, RF nadal nie można zrobić, więc nie wiem co ma oznaczać 'wszystkie postacie dostepne od 1lvla'

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Iryx - stworz postac 1 lvl , wejdz do gry i wszystkie postacie sa dostepne ;)

ups, dobra przepraszam.. stworzylem najpierw w menu postaci elfa i wtedy spojrzalem i nadal nie moglem zrobic mg/dl/df nie wiedzialem ze trzeba zalogowac :p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tu nie chodzi o zabezpieczenia , ktoś miał wcześniej dostęp do VPS i zostawił tam "niespodzianke" , dlatego teraz bardzo cięzko jest dojsc co i gdzie zostalo umiejscowione. Jak to mowia czlowiek sie uczy na wlasnych bledach . szkoda tylko ze waszym kosztem - graczy. Nie trace jednak nadzieji że wszystko sie uda postawic na nogi ;)

jak ktoś mógł mieć dostęp do vpsa oprócz was?

Opublikowano

gwtim - nie wszystkie rzeczy jesteśmy w stanie zrobić sami , weź to pod uwagę. Ktoś znajomy zadeklarowal pomoc , jak widac jego intencje nie byly czyste 

Serwer działa - co do was gracze , żeby zrobić na złość temu natrętowi który utrudnia życie to wszyscy powinni wejść po 5 postaci do gry i nawet tylko stać , żeby pokazac ze jest gowno wart :)

Opublikowano

No nie do końca g****o wart skoro ludzie mają pokradzione itemy od innych :p

trochę w tym racji. Najlepiej dograj wszystko już sam i zrób re-open z resem wszystkiego.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie będzie re-open. Jeśli ktoś coś stracił pisze do nas w grze i itemy zostaną zwrócone, to są wlasnie polskie serwery - są problemy to otworzmy od nowa. I restart co dwa tygodnie. Na tą chwilę jest 150 online i nie mamy zamiaru restartowac edycji

Opublikowano

Ta ludki maja lewe skrzydła o tej/tego martynki i cholera wie co jeszcze i maja dalej. 150 online podziel srednio na 5 co daje z 30. Nie zrozum mnie zle, serwer fajnie się zapowiadał, ustawienia super ale zyebałeś na początku angażując w ten project nie odpowiednie osoby i lepiej już nie będzie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ta ludki maja lewe skrzydła o tej/tego martynki i cholera wie co jeszcze i maja dalej. 150 online podziel srednio na 5 co daje z 30. Nie zrozum mnie zle, serwer fajnie się zapowiadał, ustawienia super ale zyebałeś na początku angażując w ten project nie odpowiednie osoby i lepiej już nie będzie.

online też kręcone. Nie raz było po padnięciu serwera i wstaniu po dłuugim czasie od razu 200+ online

Opublikowano

online też kręcone. Nie raz było po padnięciu serwera i wstaniu po dłuugim czasie od razu 200+ online

Na pewno licznik online nie jest kręcony, na pewno jest teraz 1022 : DDDDDD

Opublikowano

Na pewno licznik online nie jest kręcony, na pewno jest teraz 1022 : DDDDDD

myślałem. że sobie jaja robisz xD

Przechwytywanie.png

Opublikowano

Licznik online nigdy nie był kręcony, to co Teraz widzicie to dalej zasługa naszego kochanego pseudo haxa. Więc nie mów że coś było kręcone jeśli tego nie sprawdziles, a to o czym mówisz to zawieszony gs który ma stan online z momentu przed zwiecha serwera. Zaczynamy poważnie myśleć o restarcie, z tym że na oryginalnych plikach które są 100% bez bugowe i tym razem bez zbędnych pomocników bo wiemy już co z czym się je :)

Opublikowano

Nie będzie re-open.  to są wlasnie polskie serwery - są problemy to otworzmy od nowa. I restart co dwa tygodnie.

PEŁNA PROFESKA EU

Opublikowano

Licznik online nigdy nie był kręcony, to co Teraz widzicie to dalej zasługa naszego kochanego pseudo haxa. Więc nie mów że coś było kręcone jeśli tego nie sprawdziles, a to o czym mówisz to zawieszony gs który ma stan online z momentu przed zwiecha serwera. Zaczynamy poważnie myśleć o restarcie, z tym że na oryginalnych plikach które są 100% bez bugowe i tym razem bez zbędnych pomocników bo wiemy już co z czym się je :)

Generalnie, radzę wam zrobić reset... Bo póki co ludzi co raz mniej się robi, przez te crashe.. Zrobicie restart to może jakaś garstka się uchowa, ja póki co raczej odpuszczam ten serwer :) Grałem wczoraj pare godzin, ale jak ma to tak dalej wyglądać to nie ma sensu.. Lubię jak się coś dzieje na serwerze, jak ludzie biegają, respy zajęte, a tutaj co raz bardziej wieje pustką. Powodzonka! :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Obecnie chyba nie ma sensu juz wchodzic na serwer wiec koncze gre. Chętnie wrócę gdy bedzie restart i zmienione troche ustawienia bo obecnie wszystko ustawione pod afk. Gracze online nie maja co robic bo eventy co 6h, wszyscy na afk, handel nie istnieje. 

Exp zostawic, zmiejszyc drop kamieni a za to wprowadzic cc/bc/ds co 2h. Dodatkowo system /offtrade na jednej z map ( tak jak na NoMercy) i bedzie elegancko.

I szkoda ze mało brazoli, nie ma na kim robic pk :D

Z tego co wiem to pierwsza edycja, troche nie wypalilo ale widac ze Admin sie stara wiec czekam niecierpliwie na informacje o nowej edycji :)

Opublikowano

Unforgiven - nie jest realne odpalenie bc i ds co 2h bo bardzo szybko można było tam wyexpic master lvl . Wszystko było tak ustawione jak nalezy jesli chodzi o eventy goldy itd , szkoda ze nei mogliscie zagrac z nami od poczatku wtedy tez gralo 300+ ludzi i naprawde spoty byly pozajmowane. W momencie waszego dolaczenia na server wiekszosc bila juz Master lvle. Kwestia restartu serwera zostanie przedyskutowana i poinformujemy o dalszych krokach

offtrade jest zbedne bo dzialal u nas web market gdzie mozna smialo wystawic itemy 

Opublikowano

Ja akurat grałem od początku i mam postać 390+ ale brak handlu i cisza na serwerze mnie przerażała. No ale jedni wolą grac online a inni afk przy odpalonych 5 kontach :)

Opublikowano

Posluchaj , cisza na serwerze przy 20-30 aktywnych osobach na samym kanale teamspeak? ale pewnie nawet tam nie zajrzałeś ;) Nie ma co sie kłócić i spierać , teraz trzeba wybrac rozsadne rozwiazanie z tego problemu i dzialac dalej 

Opublikowano

Ale kogo interesuje teamspeak? Jak wejdzie ktoś nowy i zobaczy ze na /post cisza, spoty puste to nie pogra długo. Skoro na teamspeak są ludzie, rozmawiają tylko w swoim gronie to troche mija sie wszystko z celem. I nie mam zamiaru się z Tobą kłócić tylko mówię jak to wygląda z perspektywy gracza. Zapowiadał się fajny serwer ale za dużo ludzi odeszło a jakiś tego powód musiał byc. 

Osobiście lubie jak ludzie w grze przekrzykują sie nawzajem co chca kupic, sprzedac, stoją 5min przed rozpoczeciem bc/ds zeby tylko wejsc. 

Tutaj jest tylko afk 24/7 bo nie ma powodów aby być online.

I nie piszę tego aby skrytykować tylko liczę na jakieś pozytywne zmiany. W każdym razie życzę powodzenia i czekam na nową edycje ;)

Opublikowano

Tak wlasnie bylo - wszyscy rozmawiali ,przekrzykiwali sie , baa nawet wyzywali ;) tylko po atakach ddos i przekretach zaczeli odchodzic , nie ma sie czemu dziwic. Na bc i ds tez chyba nei chodziles bo mam nawet screeny jak codzeinnie na bc i ds pobowalo wejsc po 20-25 osob ;) Takze rozumiem Twoje pretensje ze nei bylo ludzi na spotach ale prosze Cie nei mow ze ludzie nie grali tu aktywnie ;)

Opublikowano

Chodziłem bardzo często na bc i ds ale problemu z wejsciem nigdy nie miałem :) I zgadza sie, na poczatku może i było dużo osób online, zwłaszcza wieczorami ale zaczęli juz odchodzić przed atakami ddos. 

Zresztą nie ma co mówić co było kiedyś tylko co jest teraz. Myśle ze aż prosi sie o restart i zdobycie nowych graczy. Zbliża się długi weekend, najlepszy czas na otwarcie serwera. Liczę na Ciebie kolego że stworzysz coś ciekawego i liczba graczy będzie znowu wysoka :)

Opublikowano

Widzę ze dużo mnie nie ominęło nie grając tutaj. Co do eventow przedmówca ma racje, częstsze bc/ds może niekoniecznie urozmaici rozgrywkę ale dlaczego nie można zrobić serwera pvp który dobrze wykorzystuje istniejące PvP eventy z gry. Zamiast jakiejś śmiesznej ligi można dobrze ustawić CC/IT i ew dodać jakąś custom arene jaką ma wiele serwerów, tak aby można było sobie popykać wieczorem każdego dnia. Dorzucić do tego fajny ranking na stronie, cotygodniowe nagrody i jazda. Nadal czekam na serwer PvP z prawdziwego zdarzenia który nie polega na biciu ludzi afk czy czekaniu tydzień na CS który wygra "większa" gildia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...