Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OptiMUm PvP [S6 EP3 + skill tree S8] [Exp x20] [drop x40] [non reset] [START 18.11.2016r. godz 18:00]

OptiMUmPvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jeszcze jakie będzie dokładnie ograniczenie lvlowe do mg dl i RF ale nie jest to możliwe żeby było dostępne od 1 lvla. Na tych plikach RF jest naprawdę mocny podobnie zresztą jak dl i dlatego jeśli ktoś chce nim zagrać musi poświęcić pół dnia na dobicie odpowiedniego poziomu.

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miło mi słyszeć takie słowa tym bardziej od konkurencji jeśli tak można was nazwać. Polska scena mu online tak właśnie powinna funkcjonować - jeden drugiemu pomagać a nie rzucać kłody pod nogi, ale to chyba nie jest możliwe :)

Nie zapominajcie o mnie bo ja ciagle z wami:p

Opublikowano

Witam,

Jestem nowy na tym forum (a zarejestrowałem się jedynie dla tego topicu :) ), na początek zadam być może głupie pytanie (może nie doczytałem) :

- czy będzie wymagana ponowna rejestracja (dla ludzi grających przed resetem) ?

Opublikowano

Witam,

Jestem nowy na tym forum (a zarejestrowałem się jedynie dla tego topicu :) ), na początek zadam być może głupie pytanie (może nie doczytałem) :

Myśle, że tak ;)

Opublikowano

Witam,

Myśle, że tak ;)

Tak trzeba będzie założyć nowe, jutro o godzinie 19  Zostanie wyczyszczona baza testowa

Opublikowano

Wszystkie postacie bedą dostpępne od 1 lvlu . Większych zmian w publikacji nie ma , cc co 2h jak pisałem wyżej , ds i bc co 4h. Startujemy jutro o 18:00 (gmt+1)

Opublikowano

Nie wiem jeszcze jakie będzie dokładnie ograniczenie lvlowe do mg dl i RF ale nie jest to możliwe żeby było dostępne od 1 lvla. Na tych plikach RF jest naprawdę mocny podobnie zresztą jak dl i dlatego jeśli ktoś chce nim zagrać musi poświęcić pół dnia na dobicie odpowiedniego poziomu.

Wszystkie postacie bedą dostpępne od 1 lvlu . Większych zmian w publikacji nie ma , cc co 2h jak pisałem wyżej , ds i bc co 4h. Startujemy jutro o 18:00 (gmt+1)

Tak szybko zmieniasz zdanie ? :D

Ja bym jednak zostawił tak jak było. Na starcie każdy będzie robić RF i DL bo są najsilniejsze i zrobi się straszna lipa... Co to za fun z gry...

Opublikowano

Jak ktoś będzie chciał grać rf/dl to i tak będzie grał więc co to zmienia czy od 1lvl czy nie? A wbijanie 250 jakąś postać tylko po to aby potem robić inną jest trochę bez sensu.

Dl jest mocny na początku, po 300lvl już wielkiej różnicy nie widać z innymi postaciami. 

Ustawienia idealne, widać że admin bardzo się stara i zapowiada się bardzo dobry serwer! ;)

Opublikowano

Czy RF i summoner znow bedzie troche przerobiony przez was? Moze jakas rozpiska ktore postacie beda "balanced" i jak bardzo?

Wszystkie postacie maja orginalne ustawienia

Opublikowano

Popieram poprzedników, odnośnie tworzenia postaci od 1 lvla.
Nie rozumiem, dlaczego ktoś, kto wybiera MG, DL czy RF miałby pierw wbić kimś, kogo nie lubi 250 (uprzedzam, sam nie gram MG/DL/RF).
Tłumaczenie, że postacie te są lepsze niż inne ogólnie jest głupie - w takim razie co, od razu bez startu przyznajemy się do postaci "unbalanced"?
Tłumaczenie nr 2, że postacie te są lepsze na początku gry również jest dla mnie bez sensu - to chyba normalne, nie tylko w MU, ale każdej innej grze, że niektóre postacie lepsze są w "early", inne w "late", jeszcze inne na maxie, poza tym inne lepsze w pvp, ale gorzej się expi i tym podobne korelacje - dlatego w zależności, co komu pasuje i czego oczekuje wybieramy różne warianty.

W skrócie - dla mnie all chary od 1 lvla.

Opublikowano

Wbijanie lvla do danej postaci było od dawien dawna, chcecie wszystko na gotowo.

Tłumaczenie że jak bedzie chciał grać tym i tym to i tak zagra jest jak danie mi odrazu 400 lvla bo i tak jak będę chciał to wbije, więc po co się męczyć daj wszystkim gotowca.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Popieram poprzedników, odnośnie tworzenia postaci od 1 lvla.

Nie rozumiem, dlaczego ktoś, kto wybiera MG, DL czy RF miałby pierw wbić kimś, kogo nie lubi 250 (uprzedzam, sam nie gram MG/DL/RF).

Tłumaczenie, że postacie te są lepsze niż inne ogólnie jest głupie - w takim razie co, od razu bez startu przyznajemy się do postaci "unbalanced"?

Tłumaczenie nr 2, że postacie te są lepsze na początku gry również jest dla mnie bez sensu - to chyba normalne, nie tylko w MU, ale każdej innej grze, że niektóre postacie lepsze są w "early", inne w "late", jeszcze inne na maxie, poza tym inne lepsze w pvp, ale gorzej się expi i tym podobne korelacje - dlatego w zależności, co komu pasuje i czego oczekuje wybieramy różne warianty.

W skrócie - dla mnie all chary od 1 lvla.

Napisz do webzenu żeby zmienili globalne ustawienia i dali wszystkie postacie od 1 lvl.

Uargumentuj swoją prośbę tą wypowiedzią, którą napisałeś powyżej :)

Jak Ci odpiszą to daj mi znać :)

Wbijanie lvla do danej postaci było od dawien dawna, chcecie wszystko na gotowo.

Tłumaczenie że jak bedzie chciał grać tym i tym to i tak zagra jest jak danie mi odrazu 400 lvla bo i tak jak będę chciał to wbije, więc po co się męczyć daj wszystkim gotowca.

Zgadzam się z kolegą, najlepiej dajmy 400 lvl i 200ml każdemu na starcie, bo i tak do tego dobije prędzej czy później.

Po co zmieniać coś co zostało "napisane" kilkanaście lat temu (mam tu na myśli dobijanie 220lvl do MG). Nigdy nie się nie spotkałem z tym żeby komuś nie pasowało bicie do MG i chciał mieć wszystkie postacie od 1 lvl... No chyba, że to serwer 4fun 9999 exp no to jeszcze zrozumiem...

Opublikowano

Kobcon idąc tym tokiem rozumowania, od zawsze na globie były raty x1. Po co więc szukasz serwerów prywatnych, skoro chcesz, żeby tak dokładnie było odzwierciedlone z globca wszystko?
W takim razie na serwery z resami to nawet okiem nie możesz rzucić, bo tego na globie nie było.
Expisz zapewne poza spotami, bo to nie wymysł Webzena?
Cytując Ciebie: "Po co zmieniać coś, co zostało napisane kilkanaście lat temu?"
W takim razie po co w ogóle tworzyć serwery prywatne, z innymi ustawieniami?
Po co w ogóle 15 stron dyskusji i konwersacji z twórcami? Po co słuchać ludzi, którzy tutaj napisali 250 postów, skoro "po co zmieniać coś, co zostało napisane kilkanaście lat temu"?
Czy właśnie nie dlatego tutaj piszemy, żeby wyrazić swoje opinie, pomysły, a twórcy w oparciu o nie mogli stworzyć serwer, który przyciągnie tłumy ludzi, gdzie większość znajdzie coś dla siebie?

Fascynujące, że przy tej ogromnej różności serwerów prywatnych względem globca i szeregu zmian i modyfikacji, przyczepiłeś się do takiej małej pierdołki, że nie powinna zostać zmieniona, bo tak nie było w oryginale.
Jakby odpowiadały nam wszystkie pomysły Webzena, to siedzielibyśmy teraz na oficjalnym forum, a nie tutaj.

Moim zdaniem nie ma żadnego logicznego argumentu, czemu MG, DL, RF wymagają posiadania innej postaci na poziomie 220/250. Tak samo nie zrozumiałbym, gdyby sytuacja była odwrotna, BK/Elf/SM wymagał DLa/MG/RFa na 220/250.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...