Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OptiMUm PvP [S6 EP3 + skill tree S8] [Exp x20] [drop x40] [non reset] [START 18.11.2016r. godz 18:00]

OptiMUmPvP

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś robi ten ddos specjalnie przed mossem

No teraz mossa nie ma i na grubo już DDOS poszedł, bo nawet strona nie działa...

Opublikowano

Dziś w godzinach popołudniowych dodana zostanie lista spotow dla początkujących w celu ułatwienia im expienia (lore - lt1). A na weekend równiez przygotowliamy coś slecjlanego dla nowych graczy ale o tym wkrótce :)

Opublikowano

Leci bardzo rzadko, liczby nic Ci nie powiedzą, stój cierpliwie a na pewno poleci bo jest już kilkanaście par. Przypominam że lecą dopiero od Queen Rainer

Opublikowano

gówno wiesz o pvp jak grasz tylko tymi postaciami ,które są najczęściej op na kązdym serwerze więc zamilcz,zgrywasz tylko cwaniaka i do twojej wiadomości grałem na resowych i non res serwach

dobrze, a teraz spływaj ze swoim urojeniem "grałem na resowych i non res serwach" na swoje infinitymu klepać resy :) bo patrząc na posty, tematy wszystko to crapy z RR więc z łaski swojej weź duży rozbieg i z całej siły trzaśnij łbem o ścianę, może pomoże, ewentualnie pomogę jeśli grzecznie poprosisz, możliwości komunikacji jest wiele.

a co do serwera, liczba graczy owszem jest ponad 300, ale ubywa z każdym dniem -_- było już 360 teraz w dzień jest maksymalnie 310/315 mam nadzieję, że to chwilowe przez prace, szkołę w tygodniu - w każdym razie, zapraszam, gra się dość przyjemnie, sporo handlu, wyzwisk, wojen, gróźb czyli standardowo między cebulandią :D

Opublikowano

gówno wiesz o pvp jak grasz tylko tymi postaciami ,które są najczęściej op na kązdym serwerze więc zamilcz,zgrywasz tylko cwaniaka i do twojej wiadomości grałem na resowych i non res serwach

dobrze, a teraz spływaj ze swoim urojeniem "grałem na resowych i non res serwach" na swoje infinitymu klepać resy :) bo patrząc na posty, tematy wszystko to crapy z RR więc z łaski swojej weź duży rozbieg i z całej siły trzaśnij łbem o ścianę, może pomoże, ewentualnie pomogę jeśli grzecznie poprosisz, możliwości komunikacji jest wiele.

a co do serwera, liczba graczy owszem jest ponad 300, ale ubywa z każdym dniem -_- było już 360 teraz w dzień jest maksymalnie 310/315 mam nadzieję, że to chwilowe przez prace, szkołę w tygodniu - w każdym razie, zapraszam, gra się dość przyjemnie, sporo handlu, wyzwisk, wojen, gróźb czyli standardowo między cebulandią :D

W dupie byłeś gówno wiesz ,typowy noname ,który zrobił sobie konto na mpc i pyskuje jaki to pro wielki jest...czekam kolejne kilka dni aż napiszesz ripostę

Opublikowano

Panowie szkoda się tu kłócić, zapraszam na server i tam możecie się sprawdzić :) gracze jak to gracze jedni odchodza inni przychodzą, moim zdaniem liczba online jest bardzo dobra - na chwilę obecną nie ma ddos, zablokowane zostało sporo haxow

Opublikowano

Polecam serwer, jeżeli szukacie czegoś w tym stylu to zacznijcie, pierwszy CS 8.11, więc sporo czasu na wyexpienie postaci.

//Faktycznie 6.11, z pośpiechu się pomyliłem

Opublikowano

Co mi się rzuciło w oczy, to nagrody za Lucky Coiny. Czas poświęcony na zebranie nawet 10x Lucky Coin nie kalkuluje się z tymi nagrodami.

A tak ogólnie to polecam.

iHacks  <3

Opublikowano

Mirku - myślę że lepiej pozbierać 20-30 Lucky Coin, nagrody o wiele bardziej atrakcyjne :) już dziś odbędzie się exp event dla początkujących, więcej informacji w godzinach popołudniowych

Opublikowano

Moi drodzy exp event - od dzis od godziny 20 do niedzieli 30.10.2016 godz 20:00 server time exp będzie podniesiony z 20 na 25 .  Zapraszamy nowych graczy ktorzy mogą dogonic graczy na 400lvl poniewaz event nie obejmuje master lvl ;) 

Opublikowano

Dziś na czas nieokreślony do dropu zostaje wprowadzone Heart Of Love - drop taki sam jak tydzien temu w czasie Eventu. Do dropu z cc6-7 zostaje dodany talisman of chaos assembly - mam nadzieję ze jeszcze wieksze grono graczy zaangazuje sie dzieki temu w CC event

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...