Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OptiMUm PvP [S6 EP3 + skill tree S8] [Exp x20] [drop x40] [non reset] [START 18.11.2016r. godz 18:00]

OptiMUmPvP

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zawsze krytykowalem administrację serwerów od strony gracza, teraz jednak widzę jak temat wygląda od podszewki. Mozna wykupić najlepszy sprzęt, zabezpieczenia, zrobić dobre ustawienia a i tak liczba online nie ma tu nic do rzeczy. Nie wiem dlaczego my Polacy wolimy grać na brazylijskim gniocie który co trzy miesiące zrobi reset żeby hajs się zgadzał a nie potrafimy wspierać swoich rodzimych serwerów. Jeśli macie jakieś propozycje jak zachęcić nowych graczy, znacie jakieś miejsca gdzie można go opublikować proszę się ze mną kontaktować a postaram się was wynagrodzić. Maszyna na tą chwilę opłacona jest do końca roku i nie ma możliwości że będzie to serwer na dwa tygodnie. Oczywiście nie mogę wam obiecać serwera na dwa - trzy lata, ba nie mogę go obiecać nawet na rok bo to wszystko zależy od was. Im więcej ludzi gra tym bardziej nad to buduje i napędza do działania. Wiem że to nasza pierwsza edycja i nie mamy renomy na która trzeba sobie zapracować ale zapraszam was do odwiedzenia naszego serwera.

Opublikowano

Daj nowym jakies eq zwykle z wypqdajek podbite na 9 dla postaci na start zeby lepiej im sie zaczynało to moze sie skusza , ogolnie to zapraszam na serwer sam wczoraj zaczołem i gra sie super ;)

Opublikowano

Jest mi bardzo miło słyszeć takie słowa, gracze bardzo chętnie pomagają nowym i rozdają itemy także myślę że to nie tu tkwi problem, utarlo się że pl serwery to gowno i stąd ludzie mają opory przed graniem bo 3/4 pl serw stoją 2-3 tygodnie :)

Opublikowano

Postaramy sie aby tak nie było mogę za to głową ręczyć! Od dzis dla nowych graczy zwiekszamy drop gold medali ;) także proszę wpisac medale do helpera ;)

Opublikowano

Na dniach rozpoczniemy zmagania w lidze pvp, przepraszam że obiecany termin 1 listopada nie wypalił, ale ze względu na natłok obowiązków w ostatnich dniach zabrakło nam czasu :) zapraszam do gry

Od soboty startujemy z Arena Event - wszystkie klasy postaci będa walczyc w kazda sobote o godzinie 18:00 , dwie pierwsze osoby awansuja do wielkiego finalu ktory odbedzie sie pod koniec miesiaca . 

W evencie bedzie mozna zginac maksymalnie 10x , po tej liczbie smierci zostaniemy przeniesieni do Lorencii. Finalowy turniej w ktorym zmierzy sie osmiu smialkow odbedzie sie metoda kazdy z kazdym. Po czym cztery najlepsze osoby zagraja walki polfinalowe i finalowe. Nagrody narazie sa niespodzianka ale warto bedzie brac w nich udzial ;)

Opublikowano

Ja juz więcej nie będę reklamowal i zapraszal , mam nadzieje ze swoim postepowaniem i wytrwalościa pokażemy graczom że można pograć długoterminowo na polskim privie i nie tylko brazylijskie serwery z full donate moga im to zagwarantowac ;)

Opublikowano

Uciekam z tego serwera na inny, zostawię wam mój mały lamerski trik(może niektórzy już doszli do tego) na odpalenie więcej niż 5 acc(u mnie 10) na jednym kompie. Wiec odpalamy normalnie 5 acc, potem podłączamy kabelkiem smartfona do kompa, włączamy modem usb i szybciutko odpalamy następne 5acc(szybko dlatego ze primary internet lubi wracać do pierwszego)

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Nie odkryles Ameryki, jak masz 3 laptopy w domu i przenośny internet to i 15 odpalisz :) zresztą są takie programy jak sandboxie. Mam nadzieję że serwer nie upadnie przez Twoja nieobecnośc i powodzenia na kolejnym serwerze :)

Opublikowano

zresztą są takie programy jak sandboxie.

twoje zabezpieczenie jest serwer side wiec sandbox nic ci nie da T_T

powodzenia na kolejnym serwerze :)

Dziękuje i wzajemnie:D

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Przyzwyczajony jestem przez tyle lat gry w mu ze 80% polskich graczy przestaje grać po 1-2tyg szczególnie gdy ktoś ich zabija, ma Cs lub za wolno zaczyna lecieć exp. Zapraszam do gry wszystkich wytrwałych, już w najbliższą niedzielę pierwszy Cs

Opublikowano

Przyzwyczajony jestem przez tyle lat gry w mu ze 80% polskich graczy przestaje grać po 1-2tyg szczególnie gdy ktoś ich zabija, ma Cs lub za wolno zaczyna lecieć exp. Zapraszam do gry wszystkich wytrwałych, już w najbliższą niedzielę pierwszy Cs

Całkiem spoko się tu grało, macie wszystko dopięte na igle,ustawienia lux,  nieprzegięte donate, sporo ppl ale to nie mój typ serwera. Lubie exp ok 500x, resy itd,, a że 21 nic innego nie było to się skusiłem

Powodzonka :)

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

10 kont odpalic to juz hardkor:D A ja sie dziwilem ze po 2 konta ludzie graja a potem sie nudzaXD W kazdym badz razie panie amdinie wiadomo ze na pierwsze dni bylo bum ale od tego czasu liczba graczy oscyluje od 250-370 wiec mysle z ejak na polski serwer to zajebiscie:)

gry

Opublikowano

Bardzo się cieszę że spodobały Ci się nasze ustawienia i szanuje to że odszedłes, mam nadzieję że dane Ci będzie jeszcze do nas wrócić :) co do liczby online w ciągu dnia gra 250-320 ludzi więc dla nas jest to naprawdę ogromne wyróżnienie że aż tyle osób nam zaufalo :) postaramy się zrobić niebawem kolejny event exp dla nowych graczy żeby mieć odznakę dogonić czołówkę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...