Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OptiMUm PvP [S6 EP3 + skill tree S8] [Exp x20] [drop x40] [non reset] [START 18.11.2016r. godz 18:00]

OptiMUmPvP

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda troche że tyle wiary jest co by grała a jednak każdy leszcz może z palcem w dziurce zddosowac serwa i wsumie rozj ebac go jak w poprz. edycji 

Opublikowano

mi sie nie wlacza w ogole, co moze byc przyczyna

przypominam klikam ikonke main i nic sie nie dzieje

może antywirus, wyłącz i spróbuj 

Opublikowano

Wykrywa komus trojana w kliencie ? Od razu cos sie pojawilo po rozpakowaniu. Win32.

Nie moge przywrocic pliku, za kazdym razem AntyVirus od razu go wyrzuca.

Ma ktos podobny problem ?

Opublikowano

Ja mialem to samo przez antyvirusa, wyrzucal cos co po rozpakowaniu wedrowalo do system32. Po odpaleniu launchera pobieral to na nowo, ale nie widzialem serwera. Pomoglo wypakowanie od nowa, jednak wciaz jestem ciekaw, co czai sie w tym kliencie. 

Opublikowano

/reauto <haslo> przyklad: /reauto haslo     i teraz jak ktos zna haslo i chce od ciebie party z automatu musi wyslac pw z haslem

Opublikowano

A co z webshopem? idzie kupic fruity za goblin pointy czy tym razem wszytsko/nic? I czemu na pierwszej stronce piszecie o balanced RF/summoner a w postach ze niby nie?

gry

Opublikowano

x Shop Jest wylaczony jutrzejszy update  wylaczy go calkowicie  ,    Demony angele  res staty   bd leciec z Heart of love

Zapraszmy !

Opublikowano

A co z balanced?? bo dalej nie wyjasnione czym sie keirowac. Czy pierwsza strona czy postami? 

A co z balanced?? bo dalej nie wyjasnione czym sie keirowac. Czy pierwsza strona czy postami? 

gry

Opublikowano

Balans i caly przelicznik jest globalowy oryginalny i nie zmieniony

mam problem z wejsciem do gry. jest ktos w stanie pomoc ?

f769456b74.pngf76ef3bdb8.png

Nie wejdziesz do gry ze starego klienta musisz pobrac nowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...