Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OptiMUm PvP [S6 EP3 + skill tree S8] [Exp x20] [drop x40] [non reset] [START 18.11.2016r. godz 18:00]

OptiMUmPvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jasne, że nie każdemu idzie dogodzić. Jak pisałem wcześniej, do zobaczenia na servie - grał będę na pewno, bo ogólnie serwer zapowiadał się super.
10x lepszy niż choćby drugi w kolejności. To wyżej to tylko luźne przemyślenia. Działajcie, ja się nie mogę doczekać, żeby znów zacząć :)

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nieno nawet jaj nie robcie ze znow po 5 kont beda ludzie mieli. Nie o to chodzi zeby cale party tworzyc samemu. Mialo byc max 2-3 postacie na ip (chociaz 2 max jak dla mnie).

Jak ma byc handel jak kazdy potrzebuje wsyztsko na kazda postac, jak ma byc party jak kazdy ma full, jak masz szukac kontaktu z lduzmi jak na bosa najlepiej solo z swoim pt chodzic... 

Serio nikt nie dostrzega jakby ograniczenie liczby postaci pozytywnie wplynelo na gre?

gry

Opublikowano

Gula44 - ja nie twierdzę że ograniczenie kont to zle wyjscie. Wrecz przeciwnie - nigdy nie gralem wiecej niz dwoma kontami. Nie mniej jednak wez pod uwage ze jak ktos chce zagrac 5-6 czy 10 kontami to i tak to zrobi. Ja ze swojej strony moge powiedziec tylko tyle ze kamyki nie beda lecialy na niskich mapach w celu wyeliminowania botow ze spotow ktore zajmuja miejsce nowym graczom. Na pewno tez nie ubijesz solo bosa bo bedzie on odpowiednio podkrecony ;) Mysle ze po restarcie bez problemu znajdziesz party bo naprawde nie kazdy gra 5ma postaciami

Opublikowano

Witam nie chce mi się przekopywać przez X stron w publikacji kiedy można spodziewać się startu serwera ?

Witam nie chce mi się przekopywać przez X stron w publikacji kiedy można spodziewać się startu serwera ?

Opublikowano

Ruszamy 18.11.2016r o godzinie 18:00 ;) Mam nadzieje że tym razem na nowych plikach wszystko bedzie jak nalezy - nie chce obiecywac zlotych gór bo nic pozniej z tego nei wychodzi. Jesli nikt nie zepsuje zabawy to mozna liczyc na dlugotrwala rozgrywke . Przy pierwszej publikacji obiecywalismy longterm - przeliczylismy sie , nikt sie nie spodziewal ze mozna zrobic takie swinstwo a my bylismy slabo zabezpieczeni, czlowiek sie najlepiej uczy na wlasnych bledach i mam nadzieje ze byla to dla nas swojego rodzaju lekcja. Wiem ze nie kazdy zaufa nam po raz drugi i rozumiem rozgoryczenie, dolozymy wszelkich staran żeby grało wam się przyjemnie i w jak najlepszej atmosferze.

Danzer1 - mozesz dolaczyc do nas w niedziele i mysle ze spokojnie dogonisz czolowke . Jest to non rr server i kwestia 1-2 dni nikogo nei pozbawia szans na dobra zabawe i walke w pvp eventach czy tez cs ;)

Opublikowano

No koledzy z racji różnych ustawień trafiamy w różny tym gracza także nie można mówić o konkurencji więc życzę najlepszego i stabilności:)

U nas niedzielny bilans to ponad 60k ataków także jest co robić mam nadzieje że u was będzie lepiej:)

Życzę powodzenia i polecam serwer bo słyszałem sporo dobrego o administracji.

Opublikowano

Miło mi słyszeć takie słowa tym bardziej od konkurencji jeśli tak można was nazwać. Polska scena mu online tak właśnie powinna funkcjonować - jeden drugiemu pomagać a nie rzucać kłody pod nogi, ale to chyba nie jest możliwe :)

Opublikowano

Ogólnie dawno w mu nie grałem i nigdy nie było czegoś takiego jak brak resów. To oznacza, że nie ma capa na level jak w tibii, czy o co chodzi?

Opublikowano

Otóż głównym założeniem tej gry był od początku brak Resetow :) wbijasz maksymalny lvl i na nim zostajesz, Reset oznacza start od 1 lvlu i nowymi statystykami do rozdania.

Planujemy delikatne zmiany co do eventow : bc ds co 4 h, cc co 2 h i drop z cc klasyczny bez condorow, crest etc. Wszelkie zmiany zostaną naniesione w publikacji.

Opublikowano

Otóż głównym założeniem tej gry był od początku brak Resetow :) wbijasz maksymalny lvl i na nim zostajesz, Reset oznacza start od 1 lvlu i nowymi statystykami do rozdania.

Planujemy delikatne zmiany co do eventow : bc ds co 4 h, cc co 2 h i drop z cc klasyczny bez condorow, crest etc. Wszelkie zmiany zostaną naniesione w publikacji.

czyli jak dobrze rozumiem max statów się wbić nie da? w sensie dobije ten 400 level i już więcej punktów do rozdania nie uzyskam?

Opublikowano

czyli jak dobrze rozumiem max statów się wbić nie da? w sensie dobije ten 400 level i już więcej punktów do rozdania nie uzyskam?

Serio pytasz czy naprawdę nigdy nie grałeś w MU? Bo z tym capem z tibii to chyba jakiś troll ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serio pytasz czy naprawdę nigdy nie grałeś w MU? Bo z tym capem z tibii to chyba jakiś troll ;p

grałem w mu zanim ty na świat przyszedłeś, pytam bo nigdy nie było takich udziwnień jak brak resa 

Opublikowano

To nie wiem gdzie to grałeś ale na serwerze globalnym nigdy nie było resow :) jest to wymysl z serwerów prywatnych. Oprócz tego mnóstwo serwerów tworzy równiez edycje pvp non res

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...