Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OptiMUm PvP [S6 EP3 + skill tree S8] [Exp x20] [drop x40] [non reset] [START 18.11.2016r. godz 18:00]

OptiMUmPvP

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli teraz kupimy pliki to będą to pliki od cenionej "firmy" , nie od jakiegoś łebka rebeki ;) Unforgiven - nie chodziles bc8 ds7  bo nie miales 400+ lvla dlatego nie widziales tloku i walki o wejscie :) Jesli uda się ogarnac platne pliki to wszystko bedzie odbugowane. Custom arena jest juz u nas ustawiona i odbyła się w sobotę. Tym razem pokusimy się o codziennie zmagania na custom arenie zeby bardziej zachecic graczy do walk pvp

Opublikowano

Nawet jak kupisz takie igcn to pamiętaj ze Rebeka ma ich source code i nie ma plikow bez bugowych tak czy inaczej powodzenia puść to w bazę Update memb_stat set connectstat=0 powinno ci pokazać normalny licznik online

Opublikowano

Zrób jakiś ciekawy system rr, a przynajmniej mi się taki widzi dla odmiany:

Exp np 100x

1rr = 400 lvl

2rr = 405 lvl (400 lvl + 5 master lvl ... 5 pkt master do rozdania)

3rr = 410 lvl (400 lvl + 10 master lvl ... 10 pkt master do rozdania)

Itd :p

Opublikowano

Resetów nie będzie niestety gwtim. 

Ponowny start servera 18.11.2016r! o godzinie 18:00

Proszę moderatora o nie usuwanie tego tematu , jedynie o zmiane daty startu w temacie i wyczyszczenie go .

Pozdrawiam i nie żegnamy się tylko do zobaczenia ;)

Opublikowano

hahaah start dopiuero co był i juz reset pozdro xD polecam infinitty mu tam stabilny serwer zapraszam kazdego pomoge rjak bd trzeba nick w grze tam to StockHere

SPORT MY LIFE  FANPAGE -  

Opublikowano

hahaah start dopiuero co był i juz reset pozdro xD polecam infinitty mu tam stabilny serwer zapraszam kazdego pomoge rjak bd trzeba nick w grze tam to StockHere

A co Ty chcesz pomagac na expie 9999...? Serwer do bezsensownego klepania resów. Potrzebny dobry serwer pvp i taki pewnie powstanie. Admin podjął dobrą decyzje o restarcie bo były ataki na serwer. Poprawi zabezpieczenia, może ustawienia serwera i gracze wrócą.  Na starcie było ponad 300 osób online więc jak na pierwsza edycje to sporo. 

Opublikowano

Kolego bądz wyrozumiały, każdy popełnia błędy a najważniejsze to jest to żeby się na nich uczyć. Admin wyciągnął wnioski z paru istotnych rzeczy które nie pozwalały na dalszą grę i zaczynamy od nowa. Jeżeli chodzi o mnie to napewno zagram. 

Co do Infinity Mu jest to serwer typowo dziecinny... 99999 expa , tysiąc Gr resów , milion resów itd itd.gra do usranej śmierci. po 50 resach masz już wszystko i nie ma po co wchodzić, gra się po prostu nudzi. Cofnijmy się trochę wstecz i zobaczmy jaki był global, właśnie takie projekty przypominają nam o naszych latach młodości. Dzieci tego nie zrozumieją

Ja zapraszam na Nomercy MU! W miare możliwości pomogę np moim ee :P

Tutaj się odniosę do kolegi. Serwer NoMercy jest serwerem typowo z naciskiem na zarobek pieniężny, są Wcoiny które kupujemy za dolary a za nie praktycznie wszystko co nam trzeba. Masz kasę jesteś kimś i lepszy start o 100% od przeciętnego gracza który gra For Fun a tutaj właśnie chodzi o uczciwą , naturalną rozgrywkę. rozumiem że serwer też wymaga wkładu finansowego ale bez przesady. Mogą być jakieś lekkie dodatki dla graczy którzy wpłacają pieniądze ale żeby nie przekreślały tych graczy którzy mają ich brak.

Druga sprawa to jest taka że Admin tego serwera rozdaje co tylko chcesz. Ja do niego napisałem na facebooku - dał mi 2 konta z kartami RF , na trzecim konto z otwartym DL-em , do tego po 1 dniu napisałem żeby mi dał skille dla RF - również nie było problemu. Koledze dał od początku RF na 200 lvl i boki +1 a jeszcze innemu 1000 wCoinów i itemki na "start". NoMercy jest to któryś sezon i powtarza się to samo, Admina koledzy z przeszłości również mają dobry start a gdy przychodzi walka CS to każdy z jego kolegów ubrany w Wingi 3 lvla niewiadomo skąd.

Chcesz grać dalej i tracić czas - graj na Nomercy :)

Jak nie wierzysz, mam screnny z rozmowy w której mi daje to co chciałem.

Opublikowano

Kolego bądz wyrozumiały, każdy popełnia błędy a najważniejsze to jest to żeby się na nich uczyć. Admin wyciągnął wnioski z paru istotnych rzeczy które nie pozwalały na dalszą grę i zaczynamy od nowa. Jeżeli chodzi o mnie to napewno zagram. 

Co do Infinity Mu jest to serwer typowo dziecinny... 99999 expa , tysiąc Gr resów , milion resów itd itd.gra do usranej śmierci. po 50 resach masz już wszystko i nie ma po co wchodzić, gra się po prostu nudzi. Cofnijmy się trochę wstecz i zobaczmy jaki był global, właśnie takie projekty przypominają nam o naszych latach młodości. Dzieci tego nie zrozumieją

Ja zapraszam na Nomercy MU! W miare możliwości pomogę np moim ee :P

Tutaj się odniosę do kolegi. Serwer NoMercy jest serwerem typowo z naciskiem na zarobek pieniężny, są Wcoiny które kupujemy za dolary a za nie praktycznie wszystko co nam trzeba. Masz kasę jesteś kimś i lepszy start o 100% od przeciętnego gracza który gra For Fun a tutaj właśnie chodzi o uczciwą , naturalną rozgrywkę. rozumiem że serwer też wymaga wkładu finansowego ale bez przesady. Mogą być jakieś lekkie dodatki dla graczy którzy wpłacają pieniądze ale żeby nie przekreślały tych graczy którzy mają ich brak.

Druga sprawa to jest taka że Admin tego serwera rozdaje co tylko chcesz. Ja do niego napisałem na facebooku - dał mi 2 konta z kartami RF , na trzecim konto z otwartym DL-em , do tego po 1 dniu napisałem żeby mi dał skille dla RF - również nie było problemu. Koledze dał od początku RF na 200 lvl i boki +1 a jeszcze innemu 1000 wCoinów i itemki na "start". NoMercy jest to któryś sezon i powtarza się to samo, Admina koledzy z przeszłości również mają dobry start a gdy przychodzi walka CS to każdy z jego kolegów ubrany w Wingi 3 lvla niewiadomo skąd.

Chcesz grać dalej i tracić czas - graj na Nomercy :)

Jak nie wierzysz, mam screnny z rozmowy w której mi daje to co chciałem.

nie wiem, póki co gram i nie widzę żeby ktoś się jakoś szczególnie wyróżniał... za w coiny kupisz wszystko? niby co? tylko to co ludzie mają wystawione w sklepach w norii ;)

może i masz racje, nie wiem przekonam się na własnej skórze ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Proszę jeszcze raz moderatora działu o wyczyszczenie publikacji i  widzimy się 18.11.2016r. o  godzinie 18:00 na ponownym starcie na lepszych plikach ;)

Opublikowano

No super że zainwestowałeś w dobre pliki, domyślam się że premium trochę kosztuję ale napewno nie będzie żadnych problemów i niestety cena adekwatna do jakości w tym przypadku. Wyciągnięte wnioski i to się ceni. Czekamy!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeszcze raz z tego miejsca chcemy przeprosić że rozgrywka trwała tak krotko, osoba która włamala się na vps - bo należy nazywać rzeczy po imieniu, narobił a takich szkód że nie byliśmy w stanie wszystkiego wyprostować. Mam nadzieję że tym razem was nie zawiedziemy, nie jest to serwer robiony dla pieniędzy tylko z pasji. Wszystkie Konta vip które zostały zakupione zostaną zwrócone jeśli tylko oczywiscie dacie nam szansę :)

Opublikowano

Guys, stop playing fail servers that lasts few weeks and have staff with 0 experience, stop playing on copy-cat servers that will just lose your time.

Even with good times or bad periods, we are still here since 1 year ago and we will be long time from now, showing our professionalism on any situation since we started.

So we are invite you back to develop a real project not this jokes-servers that you see every day, raising after a night and dying after few weeks.

With love, 

OldSquad Community

Choose wisely !

Koleś ty masz jakieś problemy emocjonalne ze sobą? Na siłę szukasz ludzi? Każdy ma swój rozum i wie co ma robić a taką postawą ludzi nie przyciągniesz. Nie tędy droga kiedy robisz z siebie idiotę.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Żałosny to jest ten server i jego szanowny admin który Widzę ze juz hejt robi w innych publikacjach w których grał ze nie zabezpieczony etc u ciebie na servie działało wszystko dosłownie wszystko. Co do kopiowania ustawień to nie tylko. Z jednego servera Zajebales ustawienia pozdrawiam i czekam na 2 rundę

Opublikowano

Alekso - pokaż mi z którego serwera są podebrane ustawienia? Bo rzucać słowa na wiatr to sobie możesz. Ustawienia są oryginalne i nie widzualem na low term podobnych, no chyba że mowa że na jednym serv był exp 20, na innym drop 40, na innym sklepy podobne to tak masz rację - przez 15 lat tyle było serwerów że już wszystkie ustawienia były przerabiane :) Jak serwer ruszy pokażesz mi jak te wszystkie hacki działają bo od trzeciego dnia serwera ani item BMd ani inne sh nie działały :)

Opublikowano

Zrobcie cos z handlem, bo na juz bylej edycji praktycznie nie istnial. Wszyscy tylko potrzebowali cos kupic, a sprzedawal malo kto, bo nie bylo za bardzo co...

Opublikowano

Server był super. Osobiście bardziej odpowiadał mi exp po zmianie (x30), ale i x20 było spoko.
Jedyny mankament - da się jakoś ograniczyć liczbę postaci, którymi gra 1 osoba?
Po 1 na pt ciężko się załapać, bo stoja na spotach pt po 3/4/5 postaci, należące do jednej osoby (różnia się nazwy tylko końcówka nicku, np. XxxxMG, XxxxBK, XxxxEE, XxxxSM, XxxxDL).
Irytującego jest też w tym to, że jak już nie siedzą w pt, to mają postacie porozstawiane solo po wszystkich niższych krainach, typowo na dropa.

Osobiście wolę, żeby wskaźnik pokazywał 100 online, ale to faktycznie były pojedyncze osoby, przykładające się do gry swoim mainem i szukające interakcji z innymi, niż 300 online, gdzie 3/4 serwera ma 3-5 postaci w grze.

Na server oczywiście wracam 18stego, widzimy się godzina punkt 18. Powodzenia dla autorów!

Opublikowano

Baal - a czego ty się spodziewałeś po 2 tyg istnienia serwera? Że ludze mają już nadmiar wszystkiego? Drop i tak był za duży jak dla mnie - na takim serwerze nie chodzi żeby mieć wszystko w kilka tygodni tylko cieszyć się pojedynczymi rzeczami mniejszymi lub większymi.

Kuponek - exp x20 jest wystarczający na spoty które były i tak szybko leciało. A co do ilości kont w pewnym sensie Cię rozumiem ale nie sądzę żeby ograniczenie było dobrym pomysłem bo nie każdy ma tyle czasu na szukanie praty które jak sam rozumiesz czasem ciężko znajść. Tak czy siak napewno znajdziesz osoby ktorym nie chce sie robic kilka kont i to pt.

To tylko moje osobiste zdanie. Do zobaczenia na serwie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeśli masz problem z pt osobiście polecam wkręcić się do gildii. Na pewnie będzie Ci łatwiej, to samo tyczy się handlu. Większe gildie nie handluja bo zostawiają wszystko u siebie i jest to normalne zjawisko

Wiecie sami że wszystkim się nie da dogodzić i szanuje każde nawet negatywne zdanie na temat serwera i ustawień. Dziś będzie dostępny na stronie klient i będzie możliwość testowania nowych plików.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...