Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OptiMUm PvP [S6 EP3 + skill tree S8] [Exp x20] [drop x40] [non reset] [START 18.11.2016r. godz 18:00]

OptiMUmPvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona cały czas nie działa. Kiedy będzie dostępna?

cmd.exe > ipconfig /flushdns - i po jakimś czasie zacznie działać. 

Albo ręcznie zmienić DNS jak się nie chce czekać :P 

Dalej nie działa.

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dalej nie działa.

UP    Pomaga

Opublikowano

Dalej nie działa.

UP    Pomaga

U mnie nie pomaga, na iPhone jak i na komputerze kolegi jest ten sam problem.

Opublikowano

Wbiłem trochę potestować i zauważyłem ze bk tez nie jest taki jak w oryginale, dmg jest źle przeliczany. Nadal czekam na PvP serw na którym będę mógł pograć bk swoim buildem...

Co do ogólnego balansu klas można tego dokonać bez śmiesznych zmian w formulach czy zaniżaniu dmg na PvP. Kiedyś webzen zrobił turniej PvP w którym brałem udział i przez ograniczenia pewnych itemów szanse były dość wyrównane.

Opublikowano

Wbiłem trochę potestować i zauważyłem ze bk tez nie jest taki jak w oryginale, dmg jest źle przeliczany. Nadal czekam na PvP serw na którym będę mógł pograć bk swoim buildem...

Co do ogólnego balansu klas można tego dokonać bez śmiesznych zmian w formulach czy zaniżaniu dmg na PvP. Kiedyś webzen zrobił turniej PvP w którym brałem udział i przez ograniczenia pewnych itemów szanse były dość wyrównane.

no ale tutaj tego nie przetłumaczysz :) też chciałem pograć na serwerze PvP gdzie nic nie jest mieszane, ale tak jak wcześniej napisałem, dzisiaj królują czasy gdzie za wszelką cenę "administracja" chce zrobić "balanzzzz" :D albo tłumaczą się, że na maksymalnym poziomie ta czy inna postać wymiata, tylko że zanim ktokolwiek to sprawdzi to albo serwer pada, albo z każdym dniem liczba ludzi maleje do takiego stopnia, że nie ma nawet sensu odpalać klienta. Optimus, pisałem wcześniej - sumka i rf to moje main postacie od momentu gdy wyszły na globalu, mógłbym Ci formułki i przeliczniki z pamięci dać jak wyglądają i przy jakich statystykach na jakim lvlu dana postać powinna bić, ale szkoda mojego czasu bo i tak będziesz próbował mi wmówić, że mam tutaj z dupy build :D

Opublikowano

Wszyscy są przywzwyczajeni, że rf > all. Jak powstaje serwer, w którym tak nie jest to wyznawcy rf zaczynają płakać. Tak sobie ten server administracja wymyśliła i tyle, niech tutaj nawet i str SM wymiata, ja nie mam nic przeciwko. Przynajmniej jest trochę inaczej, ciekawiej.

Opublikowano

asta8889 - o to wlasnie chodzi że na tym sezonie rf jest bardoz mcony i chcielismy uniknac tego zeby byl Op. Nie bylo to ukrywane przed graczami , każdy mogl wejsc stestowac postac i zobaczyc jak mamy ustawiony balans pvp ;) Porownywanie naszego servera do globala rowniez jest nie na miejscu bo nigdy nim nie bedziemy i nie wazne jakie tam sa formuly , jest jak jest - ja testowalem osobiscie vit rf i gralo mi si ebardzo dobrze po tych popawkach

Opublikowano

no ale tutaj tego nie przetłumaczysz :) też chciałem pograć na serwerze PvP gdzie nic nie jest mieszane, ale tak jak wcześniej napisałem, dzisiaj królują czasy gdzie za wszelką cenę "administracja" chce zrobić "balanzzzz" :D albo tłumaczą się, że na maksymalnym poziomie ta czy inna postać wymiata, tylko że zanim ktokolwiek to sprawdzi to albo serwer pada, albo z każdym dniem liczba ludzi maleje do takiego stopnia, że nie ma nawet sensu odpalać klienta. Optimus, pisałem wcześniej - sumka i rf to moje main postacie od momentu gdy wyszły na globalu, mógłbym Ci formułki i przeliczniki z pamięci dać jak wyglądają i przy jakich statystykach na jakim lvlu dana postać powinna bić, ale szkoda mojego czasu bo i tak będziesz próbował mi wmówić, że mam tutaj z dupy build :D

Jest balans rf , sumki na pvM  i pvP co ty mi możesz napisać mając śmieciowe eq i low lvl ?

Opublikowano

gówno wiesz o pvp jak grasz tylko tymi postaciami ,które są najczęściej op na kązdym serwerze więc zamilcz,zgrywasz tylko cwaniaka i do twojej wiadomości grałem na resowych i non res serwach

Opublikowano

ale ktos jebnol w serwer:D ofF?

Nie poafczysz w nocy ^^

Zaczyna się chyba ta sama sytuacja co na ChaosMU... ale to tylko moje skromne zdanie :)

Opublikowano

Zaraz bedzie on ;]   spokojnie

ONLINE ! 

Zapraszamy

Co jest do cholery z tymi reconnectami ?

Opublikowano

Kobcon - by atak ddos , nie mamy na to wplywu i przepraszamy za utrudnienia. 

O godzinie 12:00 startuje drop Heart of Love z ktrego mozna wydropic demona , angela  lub kamien.

Koniec eventu jutro o godzinie 19:00

Jesli ktos nie wyrzuci serc do jutra do godziny 19:00 zostana one automatycznie usuniete z kont :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...