Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OptiMUm PvP [S6 EP3 + skill tree S8] [Exp x20] [drop x40] [non reset] [START 18.11.2016r. godz 18:00]

OptiMUmPvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo nam milo , ze postanowiles dolaczyc w nasze szeregi :) liczba graczy stale rosnie

311 online , limit zostal zwiekszony do 400 graczy .  Oprocz tego dodane 3 nowe spoty w icarusie z firankami i ac

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JEst broblem, Skill do BK twisting slash sie buguje jak jest malo ene i sam sie wylacza na autoclickerze po chwili. Pomaga zmiana skilla na inny i powrot znow do tsa ale z afka nici.

gry

Opublikowano

Zauważyłem, że ts się buguje w ten sposób jeśli używa sie w helperze tylko tego skilla, jeśli mam np. skill z broni + ts to działa normalnie.

Norma. Wystarczy ustawić dowolny inny skill na delay (np. 10 sekund).

Opublikowano

mam pytanko nie uwazacie ze mg i rf jest troche poszkodowany na moosie? ae sm sum maja odrazu mozliwosc wydropienia dla siebie broni a mg rf musze kupywac swordy dla bk nie za maly% na wydropienie czegos fajnego w porownaniu do innych klas?

Opublikowano

Być może że trochę jest poszkodowany, nie mniej jednak nie da się wszystkiego ustawić tak żeby było po równo. Mam nadzieję że znajdziesz dla siebie wymarzoną broń i nie będziesz musiał szukać jej u Mossa

Opublikowano

Z okazji przekroczenia liczby*300 online dzis od godziny 19 przez tydzień czasu koszt vip będzie wynosił 7 a nie 10 dolarów.

Zapraszamy wszystkich, po przekroczeniu liczby 400 online zorganizowany zostanie exp event

Opublikowano

Odpalam gre , wpisuje haslo , i dalej czekam 10 minut po pare razy i nie.laczy sie dalej do wybrania postaci , jakas rada ?

Ja mam to samo. GS padł. Jak ktoś wyjdzie to już nie wejdzie. Depo nie działa czyli MOSS się nie pojawi o 14...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...