Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OptiMUm PvP [S6 EP3 + skill tree S8] [Exp x20] [drop x40] [non reset] [START 18.11.2016r. godz 18:00]

OptiMUmPvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgłaszałem jego posty i raportowalem ale bez skutku... Ja dostałem tam bana za reklamę serwera a robiłem to tylko dlatego że administracja 3 tygodnie nie zaglądała na serwer :) nie oszukujemy co do liczby online, nie ma u nas pay2win, dla graczy którzy nie kupili vip zrobiliśmy limit 80 mlvl do 20 grudnia, właśnie po to żebyś mógł zacząć dziś swoją przygodę i grać jak równy z równym. Nie będzie tu kupna 4 lvl wingsow, czy podbijanka za kasę itemow. Ma ktoś ochotę wspomóc projekt dodatkowo to robi to tylko za dobre słowo a takich osób jest kilka :)

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszamy na serwer, liczba online kiedy 110 a 150. Exp dla początkujących zwiększony, limit 80 mlvl wprowadzony do 20 grudnia także macie czas żeby nadrobić. Gracze chętnie pomagają nowym, można liczyć na itemy bądź rekrutację do gildii. Serwer nie upadnie za tydzień lub dwa, vps jest opłacony na Kilka miesięcy w przód. W niedzielę odbędzie się pierwszy Cs także nic straconego.

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi, ale strona mi nie działa serwera co jakiś czas i nie mogę się polaczyc. Net u mnie normalnie cyka.

Opublikowano

Drogi sliz3rze administrator pewnego serwera postanowił nas ddosowac stąd o problemy, prosze o cierpliwość. Sprawę zgłoszę do serwerowni w której wynajmuje maszynę

Opublikowano

Serwer otrzymuje ataki ddos, robimy co możemy aby umożliwić wam rozgrywkę.w razie problemów proszę pisać na priv bądź kontaktować się przez nasz kanał ts : optimumpvp.net-speak.pl

Opublikowano

Jaki RIP o czym Ty mówisz? Czytaj ze zrozumieniem posty, są ataki ddos i próbujemy się z nimi uporać

Do jutra wszystko wróci do normy, proszę próbować wchodzić na serwer, dużo ludzi uszu normalnie wchodzi

Opublikowano

Możecie śmiało wchodzić na serwer :) zapraszamy w niedziele pierwszych Cs! Obecnie do 20* grudnia obowiązuje max Master lvl 80 także macie czas żeby gonić czołówkę

Opublikowano

Podoba mi się pomysł z max lvlami;) gra się fajnie. nie odstraszajcie się atakami. Widzę że admin robi co może i prawdopodobnie dzisiaj wszystko już będzie jak trzeba.

Pozdrawiam

Opublikowano

Na tą chwilę śmialo mozecie sie logowac , przez cala noc nie zauywazylem ani jednego dc spowodowanego ddosami. Nie macie się co bać serwer stoi i będzie stał , nie planujemy zamykac go ze wzgledu na ataki , jak bedzie trzeba zakupimy najlepsze mozliwe zabezpieczenia ;)

Opublikowano

Serwer będzie off na godzinkę . Ze strony będzie trzeba pobrac nowy patch , mam nadzieje że teraz pozbędziemy sie ataków raz na zawsze ;)

Opublikowano

Spokojnie , ludzie nie są online ;) pokazuje stan licznika online zanim byl restart , jak będzie patch na pewno bedziesz mail informacje tu bądź na stronie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...