Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer, fajnie się gra xp

fajnie mieć c***a w dupie? xp

matki zapytaj

już lecę twojej się zapytać, ona też się tak nisko schyla jak ty.

wjub1h.jpg

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W nocy będą poprawione te spoty na mapie 105, czy czekacie aż zostanie 500 graczy ?

Nope trzeba czekać na rework aka revios aka terios aka baria(tak szczerze to sam już nie mam pojęcia ile serverow powstało na bazie tych plików)

Co ile respią się bossy?

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

W nocy będą poprawione te spoty na mapie 105, czy czekacie aż zostanie 500 graczy ?

Nope trzeba czekać na rework aka revios aka terios aka baria(tak szczerze to sam już nie mam pojęcia ile serverow powstało na bazie tych plików)

Co ile respią się bossy?

Aka zamknij mordę. Powiedz mi w takim razie dlaczego tutaj gra tyle ludzi? Wejdź na serwer i się przekonaj, że są to inne pliki a nie gadasz bez pokrycia.

Ile można pisać o tym samym, ciągły ból dupy... Ach te polskie społeczeństwo. :((

Nie pozdrawiam.

Topic: Dużo graczy, polecam wbić i się przekonać.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

matki zapytaj

GZ.... BRAWO... BRAWOOO, niedojebane dziecko... Global Mod cisnie po rodzicach, czas pozegnac sie z tym gownianym forum chyba.

mca.png
Opublikowano

matki zapytaj

Patologia jak uj xD

////////////////////////////////////////////////////////

Serwer przechodzi swoje pierwsze problemy, ale chyba idzie grać, wbiłem 3 lvl i wyszedłem xD

Opublikowano

matki zapytaj

Patologia jak uj xD

Serwer przechodzi swoje pierwsze problemy, ale chyba idzie grać, wbiłem 3 lvl i wyszedłem xD

Jakie problemy?

sygn.png

Opublikowano

matki zapytaj

Patologia jak uj xD

Jakie problemy?

Z lekkimi ścinkami, ale to ma się zmienić w tej przerwie o 1 nie? :P

Opublikowano

matki zapytaj

Patologia jak uj xD

Jakie problemy?

Z lekkimi ścinkami, ale to ma się zmienić w tej przerwie o 1 nie? :P

yes

sygn.png

Opublikowano

Kolejne gówno pod hajs Surkaa  xD  xD  xD

Myślałem że my koledzy, a tak serio ja to tylko hostuje.

https://youtu.be/P-aAowrwP5k?t=362 - Czyli Zabq po prostu kłamał, iż Ty jesteś "WŁAŚCICIELEM SERWERA O NAZWIE NELIOS".

Nie chce robic jakies gowno spiny czy cos, ale oklamywanie ludzi - w tym przypadku graczy - jest po prostu nie etyczne i stawia Ciebie w najgorszym swietle jakie moze byc. Nawet najwieksze "gnidy" umieja czasem przyznac sie do klamst czy bledow, a wydaje mi sie ze to najwieksza pora :)

@Edit

Dobra ch*j @Makin powiedz ile dostales w lape od surka i przyznaj, ze za hajs mozna kupic wszystko  xD  xD  xD

Opublikowano

Co Wy sie dziwici, ze administracja tego forum nie ogarnia jak taki global Why najezdza na matke bo jest zwyklym pajacem ? Pewnie dostane za ten post warna bo to jedyne co ta patologia umie robic :D Porazka.. Co do serwera to czysty terios z podmienionymi modelami, lag laga pogania.

Ty coś szybko posty piszesz żeby pisać w tym temacie. 

Kolejne gówno pod hajs Surkaa  xD  xD  xD

Myślałem że my koledzy, a tak serio ja to tylko hostuje.

https://youtu.be/P-aAowrwP5k?t=362 - Czyli Zabq po prostu kłamał, iż Ty jesteś "WŁAŚCICIELEM SERWERA O NAZWIE NELIOS".

Nie chce robic jakies gowno spiny czy cos, ale oklamywanie ludzi - w tym przypadku graczy - jest po prostu nie etyczne i stawia Ciebie w najgorszym swietle jakie moze byc. Nawet najwieksze "gnidy" umieja czasem przyznac sie do klamst czy bledow, a wydaje mi sie ze to najwieksza pora :)

@Edit

Dobra ch*j @Makin powiedz ile dostales w lape od surka i przyznaj, ze za hajs mozna kupic wszystko  xD  xD  xD

Przewiń sobie kilka stron wcześniej tłumaczyłem już to.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano
logo.png

- Zwiększono exp na mapach:

~ 90,

~ 105,

~ 125.

- Zmieniono maszynę serwera

- Poprawiono opisy misji,

- Zniżono dmg niektórych mobów

Oraz kilka innych poprawek.

Pozdrawiamy Ekipa Nelios.pl

sygn.png

Opublikowano

Poprawiła się stabilność na serwerze po wprowadzonej krótkiej przerwie technicznej.

Serwer mimo fali hejtu i pseudo nienawiści odnotował za dnia +/- 4,7k online o czym informowani są gracze na bieżąco.

Jak na pierwszy dzień serwera mogę śmiało wystawić opinię pozytywną. Robią to o czym informują nie robiąc z gęby dupy.

Opublikowano

Sorry, ale to Ty masz ból dupy ziomeczku. :)

matki zapytaj

I props kur** :).

Pucuj się dalej amatorze

Serwer niczym się nie wyróżnia ładna oprawa graficzna i tyle to praktycznie wciąż ten sam terios tylko że trudniejszy, nie polecam jeb**** jak reszta tych serwerów

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Same kotlety ostatnio administracja forum nic z tym nie robi :(

Nie ma potrzeby.. Malygos sam się wyeliminował ;)

Ile online w szczytach?

Opublikowano

Wy wgraliście jakiś anty DMG czy maszywa wam nie wyrabia ?   Bijąc bosy trzeba bić je na 2x, bo bijąc  nagle dmg nie wchodzi przez 10 sekund i sie czeka żeby można było go dobić. Usuńcie to albo zmieńcie maszyne, Nie blokujcie cheatów kosztem innych graczy bo żadnego bosa nie da sie ubić co nie pada na hita                                 @SUREK   @NeliosMt2

Mówie tu o bosach typu zjawa, bo smoka chyba ubić sie nie da skoro dmg nie wchodzi przez 10 sekund

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Znikło mi konto.

Dzień dobry, wczoraj ok. Godziny 24:00

Zostawiłem włączony komputer z bsem aby bonowal mi eq pvp dzisiaj rano jak wszedłem zobaczyć patrzę loglo mnie, domyslalem się że była jakaś przerwa czy coś poprostu lecz po wpisaniu passow nie wchodziły. Próbowałem 100 razy sprawdzalem caps locka, czy zamiast z nie miałem y, itd. Po prostu wyskakiwal komunikat ze nieprawidłowy hasło lub login. Po próbie odzyskania konta na stronie przez e-mail nagle okazało się że konto z takim emailem nie istnieje. Teraz już się przestraszyłem, chciałbym się dowiedzieć o co tu k***a chodzi. Na koncie grałem od 1lvla jeski chodzi o info wiem wszystko jakie skile robiłem po kolei jaki był pierwszy e-mail itd jeśli chodziło by żebym udowodnił że to moje konto to bez większego problemu, chciałbym się umówić na TS z administratorem w celu wyjaśnienia tego, czy jest taka możliwość?

Z góry przepraszam za wszelkie błędy, pisze z telefonu

Opublikowano

Nie wiem czy czytacie własne forum, także napisze tutaj.

Misja na 105lv sytuacja w mieście, zapomnieliście ją edytować z starego teriosa, bo niestety na neliosie nie ma zatoki, ani strażnika zatoki, do którego trzebą ją oddać xD

Opublikowano

Nie wiem czy czytacie własne forum, także napisze tutaj.

Misja na 105lv sytuacja w mieście, zapomnieliście ją edytować z starego teriosa, bo niestety na neliosie nie ma zatoki, ani strażnika zatoki, do którego trzebą ją oddać xD

pisałem wcześniej, że misje nie były tknięte. Wszystkie misje zostały z teriosa...

Komputer: z NASA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...