Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powie mi ktoś dlaczego te ścierwo  wróciło do publikacji?Bo już tam prawie nikt nie gra? :D

PS .Pozdrawiam wszystkich co tak bronili Surka i tego gówna 

Żebyś miał zagadkę.

Skoro surek ma zakaz publikacji a to jego serwer .. więc?

Ja mam zakaz od kiedy? Kto CI kolego takich głupot nagadał nigdy nie miałem zakazu xD

Powiesz nam co robi nelios w publikacjach i gdzie jest post kubka ?

#Nelios #Totalisz #Guuuuuuwno 

Nie polecam upada ten syf pod hajs 

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślałem że zleje się ze smiechu czytając komenty haha XDD miałem zagrać ale troche mi się odechciało po tych kłamstwach :O może ktoś mi powiedzieć o co chodzi z tym "Surkiem" ?? Fennks bojzz

Widzę że jest 180 online... da się zrozumieć bo szkoła itpppppp, więc tak o 17-18 ilu graczy jest online?

edit: ten licznik wgle działa? dziwne że przez tyle czasu cały czas jest 180 graczy onlajn :O

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Myślałem że zleje się ze smiechu czytając komenty haha XDD miałem zagrać ale troche mi się odechciało po tych kłamstwach :O może ktoś mi powiedzieć o co chodzi z tym "Surkiem" ?? Fennks bojzz

Widzę że jest 180 online... da się zrozumieć bo szkoła itpppppp, więc tak o 17-18 ilu graczy jest online?

edit: ten licznik wgle działa? dziwne że przez tyle czasu cały czas jest 180 graczy onlajn :O

Z surkiem chodzi o to, że kłamał , nie przyznawał się do bycia w administracji. Serwer to kopia teriosa, te same misje, tylko inna graficzka

Opublikowano

Z surkiem chodzi o to, że kłamał , nie przyznawał się do bycia w administracji. Serwer to kopia teriosa, te same misje, tylko inna graficzka

Aaaa fenkks boj, jednak nie zagram xD

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...