Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

- Usunięto wymagany poziom na przemianę w potwora,
- Zablokowano teleportacje przez Obrączkę Ślubną,
- Zablokowano możliwość tworzenia gildii o tych samych nazwach(duplikaty zostały usunięte),
- Poprawiono niebiański naszyjnik od teraz nie daje -150 na ludzi,
- Powiększono spoty na mapach,
- Zfixowano blokowanie DMG na marmurach itd,

SERWER JEST 250% mocniejszy od poprzedniego a prezentuje się tak:
JbnoL19.jpg

- ZMIENIONO MASZYNĘ SERWERA WYMAGANA JEST AKTUALIZACJA KLIENTA GRY PATCHEREM BĄDŹ ŚCIĄGNIECIE ŁATKI:

Łatka:

DL #1

http://www91.zippyshare.com/v/K1qUPBUR/file.html
DL #2

http://patcher.nelios.pl/latka.rar
DL #3

https://mega.nz/#!VY0WUB7K!KOJ984RXOjVRRQfcQh-3SoYO3dSP9F09LXoX0WXnHI0
Możecie też ściągnąć na nowo klienta jest w pełni zaaktualizowany jak macie problemy:

DL #1

http://patcher.nelios.pl/nelios.rar
DL #2

https://mega.nz/#!roRVURZD!eVZRKZYtGEQAWpVd496A5xk3Ar0cJ_7VPXcxx0UwE9w
DL #3

https://drive.google.com/open?id=0B-zHum3UdKJEQUUwRXlxZ202WUE

PAMIĘTAJCIE ŻE NAJLEPSZY ROZWIĄZANIEM JEST ŚCIĄGNIECIE KLIENTA NA NOWO

Przerwa potrwa od godziny 01:00 do godziny maksymalnie 02:00 za utrudnienia przepraszamy.

Z poważaniem Wasza administracja.

sygn.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do poprawy hp mobów na ostatniej mapie, mają po 30k hp, a na poprzednich po 78 k hp.

Bije im 100k +, a szkoda marnowania moich hitów. Tak to można tam w fms expić

Opublikowano

@NeliosMt2 tu nie chodzi by was hejtować, bo nie mam zamiaru Tego robić. Gra mi się naprawdę dobrze, ale bez is naprawdę nie ma co się oszukiwać, że głupiego DT nie zrobię bez 6-7 z EQ na startowym, gdzie się je przerabiać, czy również dedać expiąc, a mając zrobione eq? Tak samo jak z tym DMG bossów/metkow/mobkow na expowiskach mniejszych i bossów na dungeonach jak niebieska śmierć, czy dung z baronką. Jak można zarobić yangi, skoro wszędzie gdzie pójdziesz to i tak dedniesz bez 6-7, a zmianki są jeszcze drogie.

Opublikowano

@NeliosMt2 tu nie chodzi by was hejtować, bo nie mam zamiaru Tego robić. Gra mi się naprawdę dobrze, ale bez is naprawdę nie ma co się oszukiwać, że głupiego DT nie zrobię bez 6-7 z EQ na startowym, gdzie się je przerabiać, czy również dedać expiąc, a mając zrobione eq? Tak samo jak z tym DMG bossów/metkow/mobkow na expowiskach mniejszych i bossów na dungeonach jak niebieska śmierć, czy dung z baronką. Jak można zarobić yangi, skoro wszędzie gdzie pójdziesz to i tak dedniesz bez 6-7, a zmianki są jeszcze drogie.

Musisz robić naprawdę słaby ekwipunek. Sam również gram sobie bez żadnych wspomagaczy z ItemShopu i gra mi się bardzo dobrze.

Wbiłem na tę chwilę 100 poziom Szamanem Smokiem gdzie na każdej mapce, dungeonie ogarniam full spoty i bossy.

DT da się zrobić w EQ na 1lv. i to w FMS'ie bez kd'ków, więc naprawdę nie rozumiem o czym mowa :)

Opublikowano

Polecam zbonować eq   xD  Bo wątpie że masz w nim jakiekolwiek bony skoro na 75 lv dt zrobić nie możesz

Albo kupić bron na 30 lv u handlarza   xD Z mieczem na 1 lv też może bym miał problemy  :D

A jeśli nadal nie bd dawała rady to w eq masz takie czerwone butelki (Poty) Kliknij w nie pare razy to zacznie Ci się odnawiać hp  :p

Bo nawet mój buff @'Bjoergen da rade zrobić sam dt  ;)

Jeśli dzięki mnie dasz rade zrobić dt zostaw (like)  :yay:

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Serwer. Bardzo dobrze zrobiony oby tak dalej postarali sie chlopaki.

Pozdrawian Adrix !

Pozdrawiam Adrix !

Pozdrawiam Adrix !

0   [√]

50 [√]

100 [√]

150[[√]

200 [X]

250 [X]

300 [X]

350 [X]

400 [X]

450 [X]

500 [X]

Opublikowano

Pierw hejtowałem serwer. Ale po wejściu na niego Polecam serdecznie. Bardzo przyjemna rozgrywka. Mogłem sam pierw pomyśleć a nie słuchać jakiegoś srabala pomyślałem sobie że surek ma przecież laneris który stoi do dziś jak się nie mylę ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

Lagi jak byly tak nadal są. Pozdro nie ogary. hahah :)

I co dzis znowu zmiana maszyny na 500% lepszą od poprzedniej?

Tylko że maszyna jest taka że utrzyma 4x takie obciążenie jakie jest teraz i nie ma lagów na niej.

Pierw hejtowałem serwer. Ale po wejściu na niego Polecam serdecznie. Bardzo przyjemna rozgrywka. Mogłem sam pierw pomyśleć a nie słuchać jakiegoś srabala pomyślałem sobie że surek ma przecież laneris który stoi do dziś jak się nie mylę ;) Pozdrawiam.

No widzisz: )

sygn.png

Opublikowano

kilka postow jest napisane 4k nie wiem czy wlicza to sklepy offline czy tez nie 

gra sie nawet spoko exp na mapie 105 dla wytrwalych bo nie ma co sie oszukiwac sa moze z 2 dobre spoty i jeden bardzo dobry wiec ciezko 

is pewnie by sie przydal aby przebic ta granice dlatego fajnie jakby mozna bylo kupowac kupony is 

przydalaby sie rekawica zlodzieja bo ubilem 25polifow bez rekawicy z is a koles ubil 3 i dropnal mu pierscien -,-

ogolnie gra sie bardzo dobrze taka fajna odskocznia 

+ duzo ludzi mozna sie pobic i przy takiej ilosci osob mozna robic wojny itd 

co do osoby ktora nie moze zrobic ripa polecam podropic yangi piaski w v3 wtedy zrobic eq 

gram helerem i wszystko ogarnia powaznie nie mam is a by sie przydal 

do do Surka proponuje zajac sie misjami bo niektorych nie mozna oddac bo np nie ma "straznika zatoki ktory znajduje sie na wybrzezu gnoli" :D 

gra sie przyjemnie polecam 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Zagramy zobaczymy co będzie 

anonymous-sg-sruba.png

SPRZEDAM KONTO NA FOOTBALLTEAM S10 2.073.288 UM       3.767.775pot     

ZA KONTO CHCE 30 zł PSC LUB COINSY NA CSGOPOLYGON 

Opublikowano

Nie działa mi wyszukiwarka. Po wpisaniu paru liter, nie podświetla propozycji przedmiotu. Wgl gdy nawet bym wpisał (choć się tam nie zmieści) to nic nie szuka

Jakieś rady? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...