Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pograłem, porobiłem dungi i stwierdzam, że grając 2x na teriosie, trzeci raz nie chce mi się robić tego samego. Może mapki,moby,ulepy się zmieniły, ale gra jest idetyczna i monotonna ;)

Powie mi ktoś czemu prezentacja REWORKU SURKA V5 dalej jest na MPC ?

Rozumiem, że jedynymi osobami łamiącymi regulamin MPC są jej administratorzy ;)

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pograłem, porobiłem dungi i stwierdzam, że grając 2x na teriosie, trzeci raz nie chce mi się robić tego samego. Może mapki,moby,ulepy się zmieniły, ale gra jest idetyczna i monotonna ;)

Bo Makin promując Antarisa zgubił gdzieś jaja.

Opublikowano

Bo Makin promując Antarisa zgubił gdzieś jaja.

Chyba mózg też

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

W skrócie:

Serwer jest spoko, ale nie jest grywalny przez te lagi. Aktualnie jest tak samo jak przy starcie czyli: cofa podczas jeżdżenia, część mobów się nie pokazuje przy lurowaniu spota no i są po prostu lagi, przez które często wywala z gry. Widać, że jest to serwer robiony na plikach jakiegoś innego projektu chociażby po questach gdzie nagrody nie są edytowane, ale ch*j z tym, gra się przyjemnie, niech tylko nie zwinie interesu w miesiąc tylko chociaż 2 żeby sobie trochę pograć.

Maszyna nie wytrzymuje obciążenia, wieczorem przeniesiemy na nową i będzie wszystko okej, a teraz staramy się zapanować nad "lagami" i optymalizujemy serwer, screeny z użycia masz na FanPage pokazane :)

sygn.png

Opublikowano

Obejrzalem stara prezentacje teriosa, teraz neliosa, pogralem chwile i jak dla mnie to trudniejsza wersja Teriosa i tyle .. 

Prosze was kogo wy chcecie oszukwać, czy aż tak Ci sie surek nie chce robic na nowo serwera, tylko raz zrobisz a potem cisniesz na tym jak najwięcej?

Jedynie co zmieniłes to szate graficzna i może sety

misje te same no k***a bez przesady ;-; 

d2dp.png

Opublikowano

No nieźle, jedyny serwer od bardzo dawna który prezentuje się tak niesamowicie ! Brawo ! Już jestem w trakcie ściągania klienta i czekam z niecierpliwością, pozdrawiam !

Opublikowano

No nieźle, jedyny serwer od bardzo dawna który prezentuje się tak niesamowicie ! Brawo ! Już jestem w trakcie ściągania klienta i czekam z niecierpliwością, pozdrawiam !

Dziękujemy i serdecznie zapraszamy wszystkich.

sygn.png

Opublikowano

Czemu użytkownik z niedozwoloną nazwą(NeliosMt2) nie ustosunkuje się do żadnego ze swoich poprzednich wpisów? Poza tym lepiej nawet dla samego serwera by było, gdyby jakiś Admin wrzucił ją do kosza - komentarze negatywne ~80-90%. I ktoś czytając ten temat ma zagrać na takim serwerze? No ale to tylko daje świadectwo, jak nieogarnięte jest to forum przez Adminów, modów itp., itd.

Opublikowano

Jesteście gotowi na więcej osób niż 5.5k a maszyna siada przy ok. 3k

ŻAŁOSNE 

NIe trzymamy się? Coś Ci prowokacja nie wyszła.

szkoda że exp na mapce od 90 lv leci jak krew z **** ... masakra z tym expem , bez isa to naprawdę jest ciężko ...

masz pdka z gry?

sygn.png

Opublikowano

Jesteście gotowi na więcej osób niż 5.5k a maszyna siada przy ok. 3k

ŻAŁOSNE 

NIe trzymamy się? Coś Ci prowokacja nie wyszła.

szkoda że exp na mapce od 90 lv leci jak krew z **** ... masakra z tym expem , bez isa to naprawdę jest ciężko ...

masz pdka z gry?

z pd z gry trzeba expic okolo 40min aby nabic jakis lv90+ ja mam 100 i teraz juz doslownie godzine trzeba by wbic 101 z pd z gry jak dla mnie to serwer Medium

Opublikowano

@NeliosMt2   Te lagi kiedyś ustaną czy taka macie maszyne że to bd norma  ?

Maszyna jest już zamówiona i konfigurowana w nocy będzie przerwa i przeniesiemy, cenimy sobie przede wszystkim jakość gry i doprowadzimy działanie serwera do perfekcji :)

sygn.png

Opublikowano

Maszyna jest już zamówiona i konfigurowana w nocy będzie przerwa i przeniesiemy, cenimy sobie przede wszystkim jakość gry i doprowadzimy działanie serwera do perfekcji :)

do perfekcji to możesz exp zrobić, to jest serwer easy a nie medium/hard....

Opublikowano

do perfekcji to możesz exp zrobić, to jest serwer easy a nie medium/hard....

Posiadasz wszystkie dopalacze?

sygn.png

Opublikowano

Serwer to Terios nie licząc setów...

@Makin odbanuj mi statusy cieciu! Jakim prawem odjąłeś mi możliwość ich pisania? Bo napisałem żebyście wywalili ten syf ?! Beka w c**j !

Dzięki za podbijanie prezentacji, a tak serio grałeś chociaż?

sygn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...