Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak obejrzałem filmik od ZabQ to zobaczyłem,że 85% serwera to terios ale zeby dawać po raz 5 chyba takie same questy i nawet takie SAME nagrody ? lul jedyne co zrobiliście na tym serwerze to zmieniony wygląd ulepek i setów i inna szata graficzna. 

Teraz pytanie kto pierdolnie TERIOSA V6 ?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie,hejtowałem serwer nie wchodząc na niego ponieważ wrzodem jest admin tego syfu.Oczywiscie żeby nie było,wchodząc dziś na te gówno stwierdze iż to typowa spierdolina z Teriosa.Zamknie ktos ten temat?misje,system przkolorowany,zmienione moby,nic nowego,ogólne gówno,wywalic ten syf jestescie skonczeni.Makin Ty sprzedawczyku.

Opublikowano

Dokładnie,hejtowałem serwer nie wchodząc na niego ponieważ wrzodem jest admin tego syfu.Oczywiscie żeby nie było,wchodząc dziś na te gówno stwierdze iż to typowa spierdolina z Teriosa.

Zamknie ktos ten temat?misje,system przkolorowany,zmienione moby,nic nowego,ogólne gówno,wywalic ten syf jestescie skonczeni.

Makin Ty sprzedawczyku.

Opublikowano

Wszyscy jesteście popierdoleni, c**j z tym że to serwer jakiegoś tam surka, c**j z tym że będzie stał 2 miesiące wy jebane psy? KTO Z WAS GRA WIECEJ NIZ 2MIESIACE NA TAKIM SERWERZE, NA CHUJ MAJĄ WYRZUCAĆ SERWER DO KOSZA SKORO GRA NA NIM KUPE OSÓB? Jesteście zjebani w c**j, Ci co najbardziej tyrają i tak będą tam grali. Choć tu nie gram bolą mnie te komentarze. J**** WAS PSY 

qolJA1e.png

Opublikowano

Po 1 za drogi is.

Po 2 c*****y exp.

Po 3 bugi nie są naprawione z bety.

Po 4 byście naprawili te bugi niz robili eventy.

Po 5 wyniki na rekrutacje mialy być sroda/czwartek. Jest niedziela..

6. Naszyjnik na 85 daje -150 luda. Serio? -,-

7. Brak TS3 ktory miał być kilka h przed startem.

( to nie hejt)

Odpowiecie mi na to, czy zostane olana?

1. :O

2. Exp będzie zwiększony.

3. Masz klienta oficjalnego czy z bety?

4. to samo co pkt 3.

5. Wyniki będą jak znajdziemy chwilę na ich ogłoszenie

6. Będzie poprawione

7. z Ts'em  mamy kilka problemów i udostępnimy go na dniach.

sygn.png

Opublikowano

ZabQ na swoim filmiku powiedział, że jest to serwer @SUREK nie powinien być ban za multikonto? :)

@Makin @Kubek @esej @Alfik @Why @QuarK @Eryk @kwiatmix @Adzik

Oznacz jeszcze Prezydenta RP, ile razy mam tłumaczyć że konto "NeliosMt2" nie jest moje każdy mod Ci to potwierdzi po IP lol.

Ale utkaj tam kur*e tak? Czemu na początku nie przyznałeś się, że to Twój serwer?

@topic Ile online?

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

ZabQ na swoim filmiku powiedział, że jest to serwer @SUREK nie powinien być ban za multikonto? :)

Oznacz jeszcze Prezydenta RP, ile razy mam tłumaczyć że konto "NeliosMt2" nie jest moje każdy mod Ci to potwierdzi po IP lol.

Ale utkaj tam kur*e tak? Czemu na początku nie przyznałeś się, że to Twój serwer?

@topic Ile online?

On sam się w swoich kłamstwach gubi. Raz gada że nie ma nic wspólnego z tym projektem, później jednak po dowodach od S.a.b.a.l.a się przyznaje że robi jako sponsor. Administracja nic nie zrobi bo ma zysk z tego serwera.

ps: W ile wbije max lvl bez is'a ? xD

IDcncno.png

Opublikowano

@topic Ile online?

Myślałem że jesteś bardziej dojrzałą osoba do prowadzenia dyskusji, widać po Twojej wypowiedzi że rozmowa z Tobą nie ma sensu. Zgłaszaj sobie komu chcesz moje konto nie ma ŻADNYCH powiązań z kontem "NeliosMt2".

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

2016-10-09 21:32

A oni dalej pisza o Surku.

Sewer polecam. Tylko tego Dedyka chuy strzela.

//EDIT:

Aby warna nie dostac to ja mam tu wam historyjke napisac czy jaki chuy?

Opublikowano

Wszyscy jesteście popierdoleni, c**j z tym że to serwer jakiegoś tam surka, c**j z tym że będzie stał 2 miesiące wy jebane psy? KTO Z WAS GRA WIECEJ NIZ 2MIESIACE NA TAKIM SERWERZE, NA C**J MAJĄ WYRZUCAĆ SERWER DO KOSZA SKORO GRA NA NIM KUPE OSÓB? Jesteście zjebani w c**j, Ci co najbardziej tyrają i tak będą tam grali. Choć tu nie gram bolą mnie te komentarze. J**** WAS PSY 

Posłuchaj kundelku nie każdy ma tak niskie wymagania jak ty i nie każdy luby być walony w dupę przez innych jak ty więc z łaski swojej ,,morda i do budy!''

Co do serwera to cuchnie mi Barią na kilometr o Sensualu nie wspomnę.

Cyrk.png

Opublikowano

Wszyscy jesteście popierdoleni, c**j z tym że to serwer jakiegoś tam surka, c**j z tym że będzie stał 2 miesiące wy jebane psy? KTO Z WAS GRA WIECEJ NIZ 2MIESIACE NA TAKIM SERWERZE, NA C**J MAJĄ WYRZUCAĆ SERWER DO KOSZA SKORO GRA NA NIM KUPE OSÓB? Jesteście zjebani w c**j, Ci co najbardziej tyrają i tak będą tam grali. Choć tu nie gram bolą mnie te komentarze. J**** WAS PSY 

Posłuchaj kundelku nie każdy ma tak niskie wymagania jak ty i nie każdy luby być walony w dupę przez innych jak ty więc z łaski swojej ,,morda i do budy!''

Co do serwera to cuchnie mi Barią na kilometr o Sensualu nie wspomnę.

Bo grafika od mizune? Daj sobie spokój wejdź i przekonaj się  ;x

sygn.png

Opublikowano

z tego co jakiś zaba mówił to nagrody i misje nawet nie są tknięte bo wszystkie są z teriosa oraz pliki również teriosa tyle, że grafika zmieniona...

nagrody niby jest napisane, że dostaje się perle a dostaję się jakiś kamień czy coś - nawet tego wam się nie chciało zmieniać...

To jest śmiech na sali co się wyrabia na mpc...

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Dawno, dawno temu był sobie Terios który padł niczym ustawa o aborcję, w następstwie tego powstał laneris który po kilku próbach stoczył się niżej niż ustawa przewiduje. Surek wraz z resztą czołówki mpcforum postanowili zarobić na przyszłe wakacje, więc po kryjomu założyli spółkę z Makinem oraz resztą tej zacnej czołówki mpcforum. Ale byli zbyt leniwi żeby coś zrobić to wzięli pliki Teriosa, zmienili nazwę i wystartowali, wiedząc że debile i tak wbiją na serwer i im załadują złotówki na serwer. Makin jako głowa rodziny mpcforum uwiązała reszte adminów na smyczy każąc modlić się im do boga "Neliosa" oraz bronić jego imienia własnym wacławem albo pierogiem. CIĄG DALSZY NASTĄPI xD.

ps: Jak kupić is ?

IDcncno.png

Opublikowano

Dawno, dawno temu był sobie Terios który padł niczym ustawa o aborcję, w następstwie tego powstał laneris który po kilku próbach stoczył się niżej niż ustawa przewiduje. Surek wraz z resztą czołówki mpcforum postanowili zarobić na przyszłe wakacje, więc po kryjomu założyli spółkę z Makinem oraz resztą tej zacnej czołówki mpcforum. Ale byli zbyt leniwi żeby coś zrobić to wzięli pliki Teriosa, zmienili nazwę i wystartowali, wiedząc że debile i tak wbiją na serwer i im załadują złotówki na serwer. Makin jako głowa rodziny mpcforum uwiązała reszte adminów na smyczy każąc modlić się im do boga "Neliosa" oraz bronić jego imienia własnym wacławem albo pierogiem. CIĄG DALSZY NASTĄPI xD.

Pracujesz w disneyu?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Pracujesz w disneyu?

No xD Taki poważny kanał jak ten serwer xD

Aż mi się przypomniał bardzo fajny program telewizyjny xD

hqdefault.jpg

Co do tematu xD Śmiechu warte nananananana xD Wbiłem na chwilę i poczułem się jakbym już kilka razy grał na takim serwerze xD

IDcncno.png

Arcymistrz
Opublikowano

Polecam serwer, fajnie się gra xp

fajnie mieć c***a w dupie? xp

matki zapytaj

/*
Najbardziej interesującą w tym wszystkim jest ignorancja. Tylko spawacz był w stanie zauważyć to, że osoba wyżej powinna zostać nagrodzona warnem, a go nie otrzymała. Dlaczego więc wykorzystanie możliwości jaką jest zejście z poziomu i odpowiedź w sposób naśladujący kogokolwiek, jest odbierane tak negatywnie? Mam rangę, no dobra... i co z tego? Ktoś z rangą powinien reprezentować poziom itp., tylko ktoś też ma prawo wypowiedzieć się jako osoba neutralna. Rzadko piszę posty, które nie są związane z jakąś interwencją w konkretnej sprawie. Skoro odpisałem do kogoś w ten sposób i nie wyciągnąłem wobec niego żadnych konsekwencji, to znaczy, że traktuję to jako odpowiedź tematyczną. Rozumiem, że dalej będzie to tak postrzegane, ale nie mam zamiaru karać osoby wyżej (banik, %) i pozostawię to tak jak jest. Najśmieszniejsze jest to, jak ktoś kto się zachowuje jeszcze gorzej próbuje wjechać na kogoś, bo ma rangę. Ranga owszem, oznacza zachowanie odpowiedniego poziomu, ale nie zwalnia z dowodzenia ignorancji większości osób. Warna powinienem dostać identyczne jak osoba wyżej, ja nie mam paska, a jego też nie chcę karać, więc pozostawione zostaje to same sobie. Przyznaję się również do błędu i nieodpowiedniego zachowania. 
*/
Opublikowano

Sorry, ale to Ty masz ból dupy ziomeczku. :)

matki zapytaj

I props kur** :).

Omnes puerum deriserunt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...