Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zalezy czego szukasz bo np jak szuka sie pd to dopiero trzecia pozycja zaskakuje mi wyszukiwarka dziala dobrze

ps wpisuj ąę itd np  Pierścień   a nie pierscien wielkość liter ma znaczenie 

nie wiem czy Ci to pomoże ale mam nadzieje ze tak 

1098661510207295168367114346251903210680

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zobaczymy co z tego wyjdzie, jak na razie zapowiada się spoko, administracja niby ogarnięta..

zobaczymy w praniu :>

Opublikowano

powiem tak server 6-10 ale -3 za lagi czyli 3-10 xD

Od nocy już nie będzie problemu - nowa maszyna.

To prawda, ale na mapie od 75lvl coś nie tak z exp'em bo za 3 grupki daje 1% :P i klati skaczą

banner.gif

Opublikowano
logo.png
- Dodano kilka BIG Spotów na mapie 105,
- Poprawiono misje sytuacja w mieście,
- Poprawiono system alchemii,
- Do ekipy dołączył [GM]Murz,
- Poprawiono ikonę Krwi Zabójcy

Aby zmiany weszły w życie wymagana jest aktualizacja klienta gry patcherem.

Z poważaniem Administracja Nelios.pl
sygn.png

Opublikowano

Dzień dobry jeszcze raz,

szanowny ślepcze, lub inny administratorze - żądam przywrócenia mojego postu z dnia dzisiejszego i usunięcia tej prezentacji, niezgodnej z regulaminem tego forum. Jeśli tego nie zrobicie to napiszę do dual media razem z całym tym tematem (tak jak i usuniętymi odpowiedziami) oraz z tym co tutaj wyprawiacie, bo to cyrk jest, żeby admin zapanować nad sobą nie potrafił, świadczy to tylko o nierozwinięciu emocjonalnym tegoż ślepca(admina). Oraz cyrkiem jest ten niestabilny, oszukany serwer.

Nie pozdrawiam. :)

xD Na pewno będą interweniować w sprawie 1 tematu na jakimś forum

tenor.gif

Opublikowano

Dzień dobry jeszcze raz,

szanowny ślepcze, lub inny administratorze - żądam przywrócenia mojego postu z dnia dzisiejszego i usunięcia tej prezentacji, niezgodnej z regulaminem tego forum. Jeśli tego nie zrobicie to napiszę do dual media razem z całym tym tematem (tak jak i usuniętymi odpowiedziami) oraz z tym co tutaj wyprawiacie, bo to cyrk jest, żeby admin zapanować nad sobą nie potrafił, świadczy to tylko o nierozwinięciu emocjonalnym tegoż ślepca(admina). Oraz cyrkiem jest ten niestabilny, oszukany serwer.

Nie pozdrawiam. :)

xD Na pewno będą interweniować w sprawie 1 tematu na jakimś forum
Ich generalnie jebie te forum.

Opublikowano

Nie działa mi BS, próbuję mixować item ale zanim w ogóle zmieni bonus to jest nieaktywny, co robić?

Zmien położenie zmianki z ost\tniej strony na pierwsze trzy ;) 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Nie działa mi BS, próbuję mixować item ale zanim w ogóle zmieni bonus to jest nieaktywny, co robić?

Zmien położenie zmianki z ost\tniej strony na pierwsze trzy ;)

Dzięki ryju, łap licka :)

Opublikowano

Kiedy wyniki rekrutacji na GM I TuT?

Bardziej chodzi mi o tut, chce wymienić skiny CS:go, a bez Tuta nie mam zamiaru nic robić.

Opublikowano

Kiedy wyniki rekrutacji na GM I TuT?

Bardziej chodzi mi o tut, chce wymienić skiny CS:go, a bez Tuta nie mam zamiaru nic robić.

Obecnie pewnie prześwietlają podania :) daj im też czasu na ogarnięcie -_^

P.s to też człowiek nie robot o_O 

Opublikowano
logo.png
- Poprawiono przypominanie hasła na stronie,
- Dodano ikony do itemshopu w większości przedmiotów,
- Dodano wyskakujące okienko z FanPage,
- Zoptymalizowano silnik strony,
- Dodano promocje na stronę które będą włączane na weekendy,
- Dodano obiecany przedrostek [VIP] na stronę(przedrostek nic nie daje oprócz efektu nad głową)

vip.png

vip.jpg

http://nelios.pl/ucp

Z poważaniem Wasz Team Nelios.pl

sygn.png

Opublikowano

Proszę usunąć ten temat ponieważ łamie regulamin wrzucania prezentacji metin2. Mówie tutaj oczywiście o nienapisanie w Teamie wszystkich członków, mam na myśli tego najważniejszego, właściciela Pana Marcina, Surka...

Dziekuje dobranoc.

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Proszę usunąć ten temat ponieważ łamie regulamin wrzucania prezentacji metin2. Mówie tutaj oczywiście o nienapisanie w Teamie wszystkich członków, mam na myśli tego najważniejszego, właściciela Pana Marcina, Surka...

Dziekuje dobranoc.

47 strona prezentacji, a ten dalej o tym pisze, kiedy zrozumiesz że to tylko hostuje? 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dziekuje dobranoc.

47 strona prezentacji, a ten dalej o tym pisze, kiedy zrozumiesz że to tylko hostuje? 

Znaczy się że jesteś sponsorem prawda ? Właśnie to powiedziałeś. Skoro tak to sam przyznałeś sie do łamania regulaminu, gratulacje !

Mowa tutaj o podpunkcie 7.

Cytuje:

7.  Cały zespół serwera musi zostać wypisany w zapowiedzi/prezentacji wraz z odnośnikami do profili na MPC (dotyczy to również sponsora). Każdy członek zespołu musi posiadać przynajmniej 3 miesięczny staż na forum. Kara za brak: Usunięcie prezentacji z MPCforum.

Hmmm ? Coś tutaj jest chyba nie tak? Nieprawdaż?

Pozdro Marcin

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...