Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

exp na mapie 75  jest spoko     nie jest byt wolny ani byt szybki co do dungow smierc ubijalem wojem z ribiem 77 sr wiec sorki nie piszcie ze nieda sie jej ubic 

chyba z ripem pomyliłeś ziom, nie ma szans mam 100% na nieumarłe, żal 78 sr. po 30k jej bije i nie da się jej otruć i za c***a nie ubijesz bo ma mnie potem na hita :)

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

elo mordy, piszę z zapytaniem  do administratorów, nie do moderatórw czy bógwie kogo bo oni tu nic nie mają do gadania czemu w prezentacji jest umieszczony członek teamu i to jeszcze technik link do jego profilu  http://www.mpcforum.pl/user/1534342-neliosmt2/     data dołączenia    Użytkownik od 03 paź 2016, ja się  pytam gdzie są te 3  msc?   czy może  tu są serwery jakieś co mają już względy ?

przytaczam kolejny pkt regulaminu  Tematy mogą być zamykane jedynie na wyraźną zgodę autora lub w przypadku kiedy naruszają obowiązujące na forum zasady. Należy wysłać raport lub napisać prywatną wiadomość do moderatora działu lub Global Moderatora.

jak to możliwe by tyle czasu od publikacji to jeszcze nie zostało wyjebane,

serwera nie polecam dużo błędów, i   jest możliwość zbugowania pelerynki,  przez co gra się zbyt łatwo 

Opublikowano

Dużo osób pisze do mnie gdzie expić od 75-80 lvl, bo nie wiedzą, że jest teleportacja na pasku. Dodajcie to pod Tab.

Poprawcie exp na mapie od 105, bo expić 20lvl po 30-45 min. To wyjdzie z 15h expienia chyba, że kupicie setki z is to z 10h. Pozdrawiam serwer easy. Atre ya powraca

Opublikowano

a czy przypadkiem exp na mapach 75 nie był problemem na wszystkich projektach surka? typu terios itd itp?

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Pluje na serwery Surka, max 2 miesiące dobrej gry, potem olewka jak zawsze. Nie polecam. 

przecież serwery metina to sezonowce dzięki ytberom, wiec o co ci chodzi 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Pluje na serwery Surka, max 2 miesiące dobrej gry, potem olewka jak zawsze. Nie polecam. 

przecież serwery metina to sezonowce dzięki ytberom, wiec o co ci chodzi 

Chyba nikt nie ma wszystkiego w dupie, tak jak Surek, a mimo to dalej się pcha i stawia serwery na siłę pod innymi nickami. Szkoda, że tyle ludzi jest naiwnych i idzie do niego, gdzie jest pewne że serwer się wy*ierdoli niedługo. Wolę grać na serwerze kogoś kto zaczyna stawiać, niż jego. Taka moja ocena. 

Opublikowano

Co to ma k***a być, że nie może usunąć klienta (bo coś jest nie tak) i nie mogę bo k***a proces Metin2ReleaseSrv.exe siedzi gdzieś ukryty w Google Chrome? Czyżbyście wjebali tam coś?

Screen żeby nie było, że kłamie : t1hVi8p.png

Opublikowano

Co to ma k***a być, że nie może usunąć klienta (bo coś jest nie tak) i nie mogę bo k***a proces Metin2ReleaseSrv.exe siedzi gdzieś ukryty w Google Chrome? Czyżbyście wjebali tam coś?

Screen żeby nie było, że kłamie : t1hVi8p.png

Może miałeś patcher odpalony i przez to nie dało się skasować niektórych plików

Opublikowano

Nie, nie miałem patchera odpalonego bo to pierwsze co zrobiłem - wyłączyłem go w procesach. Ten proces od Metin2ReleaseSrv.exe wjebał się w proces chrome.exe zwyczajnie. Nawet jak zamknąłem zwyczajnie przeglądarkę to zostało i tak pare procesów chrome, które blokowały usunięcie tego pliku.

Póki mi administracja nie wyjaśni o co chodzi to się wstrzymam z grą.

Opublikowano

Dlaczego ta prezentacja nie jest jeszcze w koszu?

Surek i Makin znają się z reala i tyle w temacie, gdyby ktoś inny wypuścił taki serwer to od razu by został zamknięty i wyebany. To jest identyczny terios, te same questy wszystko, jedynie co zostało zmienione to modele broni, moobków i mapa i tyle.  Nie polecam -_- 

xD 

Opublikowano

Dlaczego ta prezentacja nie jest jeszcze w koszu?

Surek i Makin znają się z reala i tyle w temacie, gdyby ktoś inny wypuścił taki serwer to od razu by został zamknięty i wyebany. To jest identyczny terios, te same questy wszystko, jedynie co zostało zmienione to modele broni, moobków i mapa i tyle.  Nie polecam -_- 

i exp jest porażką ;)

d2dp.png

Opublikowano

Wymienie yangi tutaj za IS lub skiny w cs go, pisac PW lub w grze NiHuYa. 

Co do serwa slabo troche dobrane zdobywanie expa.. Taki przeskok po lochu pajakow na innych mapach ze az zal expic .

Gówniany exp zawsze był domeną Surka, choćby i zwiekszął go po 100/1000 razy to i tak będzie gówniany.

Ogólnie nie polecam, kolejny terios.

Opublikowano

Takiego profesjonalizmu już dawno nie widziałem.. planować eventy bez ogarniętej maszyny xD Surek co już poskąpiłeś na maszynę? Myślaleś że teraz pójdzie po maśle? 

Ja wiem że tam kilka osób z team ma 15-16 lat no, ale k***a troche myślenia xDD

Na tą chwilę:

Serwer to czysta kopią teriosa cały układ serwera oraz questów jest taki sam... dla zmyłki zostały zakupione zlagowane modele od dimitriego... Aktualnie nie idzie expić robić dungów + jest wiele hejtu o zbyt drogi IS.

Powo

Opublikowano

Beka kolejny terios a ludzie dają sie dymać ponownie, środkowy palec dla oszusta Surka i Srakina

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

W skrócie:

Serwer jest spoko, ale nie jest grywalny przez te lagi. Aktualnie jest tak samo jak przy starcie czyli: cofa podczas jeżdżenia, część mobów się nie pokazuje przy lurowaniu spota no i są po prostu lagi, przez które często wywala z gry. Widać, że jest to serwer robiony na plikach jakiegoś innego projektu chociażby po questach gdzie nagrody nie są edytowane, ale ch*j z tym, gra się przyjemnie, niech tylko nie zwinie interesu w miesiąc tylko chociaż 2 żeby sobie trochę pograć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...