Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DNO SYF ITP Szkoda grac nie ma sensu kolejny serwer pod kase i na mies .... :(( Lipa  ..... Nie polecam

Słuchamy co byś chciał abyśmy zmienili na serwerze co Ci nie pasuje spróbujemy pomóc :)

sygn.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wbijajcie szkoda czasu i ewentualnych pieniędzy ;)

Dno totalne z surkiem na czele.

Okey a teraz kto mi da bana albo skasuje mój post ojej ?:>

Masz prawo do wyrażenia swojej opinii, jednak mamy nadzieję że chociaż zawitasz u nas na 5minutek i po tym czasie zmienisz zdanie ;)

sygn.png

Opublikowano

Szkoda że to czysty terios ;/ 

Niestety nie jest to terios, wejdź a się przekonasz.

Pozdrawiam.

No gram przecież i początkowe misje, bronie z wo - to wszystko z teriosa XDD

Opublikowano

hmm moze ktos mial jak ja wlaczam gre loguje sie i ciagle mam pokazany panel logowania nawet jak juz mnie wgloguje do gry nic nie moge robic a co klikne enter to ciagle mnie loguje :/ jakies pomysly ??

Opublikowano

Ktoś mi powie co ten chłam robi w dziale publikacje?halo!Jesteś Makin?

Makin czeka na przelew chyba, a jak nie dostanie do poniedziałku to pewnie usunął xD

___

Serwer dalej ma problemy z logowaniem?

nlUSIa9.png

Opublikowano

Pograłem, porobiłem dungi i stwierdzam, że grając 2x na teriosie, trzeci raz nie chce mi się robić tego samego. Może mapki,moby,ulepy się zmieniły, ale gra jest idetyczna i monotonna ;)

Opublikowano

Od 105 z isem Expi się po 45min na lvl, to co dopiero będzie później, zresztą na tej mapie jest 1 spot, na którym jest warto expić,a podobno poprawki exp...

Opublikowano

Od 105 z isem Expi się po 45min na lvl, to co dopiero będzie później, zresztą na tej mapie jest 1 spot, na którym jest warto expić,a podobno poprawki exp...

Expi się ciężko tylko i wyłącznie przez to że nie ma fajnych spotów, które dopiero zaczynają się na mapach z wyższym lvl'em ;) a najszybciej zawsze na teriosach wbijalo Się od 200 do 225 lvl'aczyli tu pewnie będzie podobnie tylko że na ostatniej mapie

Opublikowano

Co to jest wogóle za exp 45 minut lvl z full odpałem na 105 lvl ? Ogar ludzie :) zwiększcie ten jeba** exp bo się odechciewa 

Opublikowano

exp na mapie 75  jest spoko     nie jest byt wolny ani byt szybki co do dungow smierc ubijalem wojem z ribiem 77 sr wiec sorki nie piszcie ze nieda sie jej ubic 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...