Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer, fajnie się gra xp

fajnie mieć c***a w dupie? xp

matki zapytaj

/*
Najbardziej interesującą w tym wszystkim jest ignorancja. Tylko spawacz był w stanie zauważyć to, że osoba wyżej powinna zostać nagrodzona warnem, a go nie otrzymała. Dlaczego więc wykorzystanie możliwości jaką jest zejście z poziomu i odpowiedź w sposób naśladujący kogokolwiek, jest odbierane tak negatywnie? Mam rangę, no dobra... i co z tego? Ktoś z rangą powinien reprezentować poziom itp., tylko ktoś też ma prawo wypowiedzieć się jako osoba neutralna. Rzadko piszę posty, które nie są związane z jakąś interwencją w konkretnej sprawie. Skoro odpisałem do kogoś w ten sposób i nie wyciągnąłem wobec niego żadnych konsekwencji, to znaczy, że traktuję to jako odpowiedź tematyczną. Rozumiem, że dalej będzie to tak postrzegane, ale nie mam zamiaru karać osoby wyżej (banik, %) i pozostawię to tak jak jest. Najśmieszniejsze jest to, jak ktoś kto się zachowuje jeszcze gorzej próbuje wjechać na kogoś, bo ma rangę. Ranga owszem, oznacza zachowanie odpowiedniego poziomu, ale nie zwalnia z dowodzenia ignorancji większości osób. Warna powinienem dostać identyczne jak osoba wyżej, ja nie mam paska, a jego też nie chcę karać, więc pozostawione zostaje to same sobie. Przyznaję się również do błędu i nieodpowiedniego zachowania. 
*/

O kuwa  xD  tego jeszcze nie grali. Dobry wjazd Global Moda. Ile Ty masz lat, że masz czelność obrażać Bogu ducha winnych rodziców? To już chyba takie rangi rozdają totalnym idiotą i dzieciom :D Jak dla mnie, to powinni Cię zdegradować i wyjebać. Tak jak innych moderatorów, którzy to lajkują.  To, że masz rangę zobowiązuje Cię do stabilności psychicznej, Tobie tego brakuje, bo reagujesz na jakieś zaczepki 14 latka. Normalny człowiek by nigdy tak nie odpisał. Tak jak mówiłem, jak się nie potrafisz zachować jak na Moda przystało, to zrezygnuj, będziesz sapał i wypowiadał się neutralnie w każdym temacie i nikt Ci tego nie wypomni. Spawacz Cię skrytykował? No i bardzo kuwa dobrze, popieram.

//

A co do servera, wbiłem 70 i znudził mi się, schabowym śmierdzi. Pewnie padnie za 2 miesiące, albo zwinie się tak szybko jak Terios.

Opublikowano

Kompromitacji forum ciąg dalszy.

Mpcforum

+

+ brak

-

- Nie wyrazisz własnej opinii

- Zostaniesz zwyzywany

Nelios.pl - podsumowanie tego serwera jest proste jak 2+2, chociaż i co niektórzy podali by błędną odpowiedź.

Użytkownik @P4nch0 podsumował wszystko. Jak można wgrać misję ze swojego starego serwera na nowy i napisać, że gracze w ogóle nie są dymani?

Ja p*******, to przechodzi ludzkie pojęcie. Pragnę wspomnieć, iż niektórzy użytkownicy po wciąż narastającym flame czy spamie nie dostawali bloka a o ostrzeżenie musiałem wysyłać 10 warnów, gdy ja za tego typu post mam bany na pisanie [brak pozdrowień alfa bez omegi].

Nie chcę już pisać, że napisanie nowego questa dość rozbudowanego to może 10-15 minut [takie typu idź posprzątaj wróć].

Czyste skurwysyństwo, nie polecam.

Opublikowano

Kompromitacji forum ciąg dalszy.

Mpcforum

+

+ brak

-

- Nie wyrazisz własnej opinii

- Zostaniesz zwyzywany

Nelios.pl - podsumowanie tego serwera jest proste jak 2+2, chociaż i co niektórzy podali by błędną odpowiedź.

Użytkownik @P4nch0 podsumował wszystko. Jak można wgrać misję ze swojego starego serwera na nowy i napisać, że gracze w ogóle nie są dymani?

Ja p*******, to przechodzi ludzkie pojęcie. Pragnę wspomnieć, iż niektórzy użytkownicy po wciąż narastającym flame czy spamie nie dostawali bloka a o ostrzeżenie musiałem wysyłać 10 warnów, gdy ja za tego typu post mam bany na pisanie [brak pozdrowień alfa bez omegi].

Nie chcę już pisać, że napisanie nowego questa dość rozbudowanego to może 10-15 minut [takie typu idź posprzątaj wróć].

Czyste skurwysyństwo, nie polecam.

Najlepsze jest to że znajdują się ludzie którzy Ci wmawiają że to nie jest na plikach teriosa xD

Bronie 75 tylko ze szkat ripa/smierci?

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Strasznie przeładowany serwer jeżeli chodzi o nowości i dlatego też rezygnuje z gry tutaj. 

Kilka/kilkanaście godzin grania i interfejs jest dla mnie dalej labiryntem nie do przejścia. Mapy są strasznie słabo wykonane przez co aż oczy bolą, do tego te nieustanne lagi i.. zdobywanie doświadczenia pozostawię bez komentarza :)

Jakoś brakuje tutaj metina i przy takiej ilości syfu na pewno musi być burdel z bugami. 

lownfast

Opublikowano

serio tu gra 4k osób? 

Chyba Ci sie ten serwer z początkami PL'a pomylił :D

Jak jest z is? Staly/czasowy?

info z facebooka więc się pytam graczy czy to prawda :) więc serio 4k?

Opublikowano

Nie było n

serio tu gra 4k osób? 

Nie było nawet 4k kont wiec masz odpowiedź

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Nie było n

serio tu gra 4k osób? 

Gdzie można zobaczyć ilość założonych kont? Btw. na serwer wbije może surek się zmienił , pokować w isa nie bd, a pograć chwile można do startu S3 :)

Opublikowano

Hp i dmg bossów mogłoby być lekko zmiejszone, generał po 20% hp pizga niemiłosiernie...Strzelam że inne bossy też dostają buffa po tym %

Opublikowano

Bug ten sam co na reworku teriosa od surka xD Bijesz i dmg nie wchodzi przez kilka sec. Nie wiem kto jest tu technikiem ale jeśli od dwóch edycji dalej ten sam bug to chyba coś tu jest nie tak.

Opublikowano

Nie było n

serio tu gra 4k osób? 

nie było 4k kont? jak aktualnie jest ponad 10k :O Ale no tak ktoś coś Ci powie wejdź sobie w ranking graczy i zobacz ile jest postaci.

Bug ten sam co na reworku teriosa od surka xD Bijesz i dmg nie wchodzi przez kilka sec. Nie wiem kto jest tu technikiem ale jeśli od dwóch edycji dalej ten sam bug to chyba coś tu jest nie tak.

Jak ktoś gra na WH to niech się nie dziwi że mu hity nie wchodzą.

Polecam zmniejszenie trochu dmg bossów, zwiększenie spotów lub expa/To chyba tyle xD

Exp będzie jeszcze edytowany + spoty :)

sygn.png

Opublikowano

Wy wgraliście jakiś anty DMG czy maszywa wam nie wyrabia ?   Bijąc bosy trzeba bić je na 2x, bo bijąc  nagle dmg nie wchodzi przez 10 sekund i sie czeka żeby można było go dobić. Usuńcie to albo zmieńcie maszyne, Nie blokujcie cheatów kosztem innych graczy bo żadnego bosa nie da sie ubić co nie pada na hita                                 @SUREK   @NeliosMt2

Mówie tu o bosach typu zjawa, bo smoka chyba ubić sie nie da skoro dmg nie wchodzi przez 10 sekund

POtwierdzam, zostało to naprawione w dzisiejszej nocnej przerwie bo nie moge jak narazie wejsc na metina?

Nie było n

serio tu gra 4k osób? 

nie było 4k kont? jak aktualnie jest ponad 10k :O Ale no tak ktoś coś Ci powie wejdź sobie w ranking graczy i zobacz ile jest postaci.

Jak ktoś gra na WH to niech się nie dziwi że mu hity nie wchodzą.

Chyba CI sie coś pomylilo :) nie mam żadnego WH a baronowne musze bic 4 razy dluzej niz normalnie bo ubije okolo 25% i nagle hity przestają wchodzić ( w inne moby tak smao)

Polecam zmniejszenie trochu dmg bossów, zwiększenie spotów lub expa/To chyba tyle xD

Exp będzie jeszcze edytowany + spoty :)

Uczeń
Opublikowano

Surek ogar to:

z helmu dla woja robi sie miecz na 55

bonusy za range nie dzialaja

przerobiony naszyjnik daje -150% na ludzi

wyszukiwarka nie dziala

Opublikowano

- Zmniejszyć dmg w v2/v3

- Zmniejszyć DMG na DT mobów.

- Zmniejszyć DMG Baronki 1.

- Zmniejszyć DMG nieb. śmierci

- Bez is na dungi nie masz co chodzić, moby biją, jak nie wiem co, a ty gówno bijesz im.

Administracjo, zamiast dodawać zbędne ankiety o skinach, zacznijcie pracować i zróbcie rekrutacje, bo kontakt do was to naprawdę cud, nie wspomianając o Ts3.. 

Opublikowano

Kontakt z GM'em to cud, po paru godzinach proszenia się, nie napisał do mnie nikt z administracji, lagi jak cholera..

Jeśli kogoś z nas nie ma w grze to napisz na fanpage, tam jesteśmy praktycznie cały czas ;)

sygn.png

Opublikowano

Kontakt z GM'em to cud, po paru godzinach proszenia się, nie napisał do mnie nikt z administracji, lagi jak cholera..

Co do kontaktu z "GM" to się nie zgodzę ;) Ale, tak czy siak yebać SURKA! 

Opublikowano

I tak oto mamy dowód że temat z zapowiedzi można przenieść do publikacji, od kiedy tak działa regulamin? A admini siedzą, @Why obraża matki i daaleko mają to co się tutaj dzieje. Nawet pacan Zabq powiedział ze to serwer @SUREK a to przecież dwie przyjaciółki są więc raczej coś w tym jest. 

Opublikowano

Serwer masakra, bez isu bosy na mapkach 75 + są tak ciężkie że się człowiek owk5rwia tyle że to jest jakaś parodia.  WP-kiem nie mogę zbić bosa bez isu bo mi zapi5rdoli za całe hp strzała ;) Serwer typowy pod is.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...