Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Zmniejszyć dmg w v2/v3

- Zmniejszyć DMG na DT mobów.

- Zmniejszyć DMG Baronki 1.

- Zmniejszyć DMG nieb. śmierci

- Bez is na dungi nie masz co chodzić, moby biją, jak nie wiem co, a ty gówno bijesz im.

Administracjo, zamiast dodawać zbędne ankiety o skinach, zacznijcie pracować i zróbcie rekrutacje, bo kontakt do was to naprawdę cud, nie wspomianając o Ts3.. 

Ja nie mam zadnego problemu z ubijaniem bossów na dangach. Wystarczy wbic 85 zrobić eq do expa i wbic 6/7 i bijesz bossy w moment, w dodatku gram ninją. Zero problemow z dmg od mobow, nie przesadzaj :D

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Generalnie serwer w porządku, ale lagi są tak sakramencie, że nie da się nic sensownego stworzyć.

>B.

Dzisiaj w nocy po przejściu na nową maszynę nie powinno być w ogóle lagów :)

sygn.png

Opublikowano

@NeliosMt2   Naprawcie to DMG  jak bijesz bosy/metki   nie ważne czy z marmuta czy z konia to DMG przez 10 sekund nie wchodzi   .   Blokujecie DMG nieudolnie kosztem graczy.

I nie nie bije tego na dmg tylko normalnie na czystym cliencie 

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Nie kazdego stać od razu na 6-7 skoro tyle kosztują hajsu. Radzę to wszystko zmniejszyć, bo szkoda słów. A bez is, to taka lipa, ze w glowie sie nie miesci.

Opublikowano

Nie kazdego stać od razu na 6-7 skoro tyle kosztują hajsu. Radzę to wszystko zmniejszyć, bo szkoda słów. A bez is, to taka lipa, ze w glowie sie nie miesci.

Nie kosztują dużo, na wyższych poziomach będzie miał tyle yangów, że 6-7 nie będzie najmniejszym problemem. To właśnie te bonusy są tak jakby "Zabijaczem yangów" :)

sygn.png

Opublikowano

Nie kosztują dużo, na wyższych poziomach będzie miał tyle yangów, że 6-7 nie będzie najmniejszym problemem. To właśnie te bonusy są tak jakby "Zabijaczem yangów" :)

Kiedy można się spodziewać zmiany misji i zwiększenia spotów? :)

Opublikowano

Mi nie odpiszesz ?

Co z tym blokowaniem DMG na 10 sekund podczas bicia czego kolwiek

@NeliosMt2

anNO14B_460sa.gif

Uczeń
Opublikowano

do naprawy:

z helmu dla woja robi sie miecz na 55

bonusy za range nie dzialaja

przerobiony naszyjnik daje -150% na ludzi

wyszukiwarka nie dziala

Opublikowano

Nic. Powiedzą Ci, że to przez to, że używasz WH i maja w dupie to xD juz tego nie naprawią, ludzie graja i doladowywuje kase to w dupie to, i tak nic nie zrobią

Opublikowano

Ponawiam... Dlaczego mój wcześniejszy post został usunięty?

1ikpsoxxbvno.jpeg

Bo tutaj są same przekręty, pamiętaj zasade yeb*** Siurka i Srakina

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Dzień dobry jeszcze raz,

szanowny ślepcze, lub inny administratorze - żądam przywrócenia mojego postu z dnia dzisiejszego i usunięcia tej prezentacji, niezgodnej z regulaminem tego forum. Jeśli tego nie zrobicie to napiszę do dual media razem z całym tym tematem (tak jak i usuniętymi odpowiedziami) oraz z tym co tutaj wyprawiacie, bo to cyrk jest, żeby admin zapanować nad sobą nie potrafił, świadczy to tylko o nierozwinięciu emocjonalnym tegoż ślepca(admina). Oraz cyrkiem jest ten niestabilny, oszukany serwer.

Nie pozdrawiam. :)

Opublikowano

Czy w końcu któryś z moderatorów będzie miał odwagę powiedzieć dlaczego ta prezentacja jeszcze stoi?

Ustalmy, że brak odpowiedzi dowolnego z modów będzie oznaczał, że się po prostu przyznajecie do winy, bo nie macie co odpowiedzieć.

// jakie ulepki na przerobienie bojowego?

Opublikowano

Gracz Top1 odchodzi z serwera xD .     Co z tym DMG co sie blokuje na 10 sekund podczas bicia metinów/bosów ?

DMG będzie poprawione w nocy.

do naprawy:

z helmu dla woja robi sie miecz na 55

bonusy za range nie dzialaja

przerobiony naszyjnik daje -150% na ludzi

wyszukiwarka nie dziala

Hełm już poprawiony wymaga przerwy, bonusy działają, bonus ujemny na ludzi usunięty z naszyjnika, wyszukiwarka działa poprawnie z niej korzystaj.

sygn.png

Opublikowano

Ale bez tych 6-7 na mały lvk jesteś nikim w expie/dropie. Skoro cie moby biją tyle, ze nie zdążysz uciekać

Chyba po coś są co nie? 

+ moby nie biją tyle jeśli dropniesz i zrobisz eq do expa ;)

sygn.png

Opublikowano

Ponawiam... Dlaczego mój wcześniejszy post został usunięty?

1ikpsoxxbvno.jpeg

Bo na forum są równi i równiejsi i tyle w temacie :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...