Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu to jeszcze tutaj jest? Faktycznie mpc spadło na psy... Odpowie mi (i wielu innym) na to pytanie któryś z moderatorów zamiast dawać ostrzeżenia??

Opublikowano

Czemu to jeszcze tutaj jest? Faktycznie mpc spadło na psy... Odpowie mi (i wielu innym) na to pytanie któryś z moderatorów zamiast dawać ostrzeżenia??

To wszystko jest teraz takie sprzedajne że szkoda gadać. To forum już niżej upaść nie może więc co im szkodzi.  Teraz wystarczy że powstanie forum od kokosza to mpcforum automatycznie przestanie istnieć.

Co do tematu to jak start ? xD Bo nie jestem w temacie ?

IDcncno.png

Opublikowano

2x ściągnąłem nie działa, raz brak 3 plików, drugi raz nie można otworzyć jako archiwum. Pograne. Czekam na NIE KOTLETA :)

Opublikowano

Pograłem chwilkę. Pierwsze wrażenia? od razu widzę pomieszanie plików lanerisa i teriosa ;) Oczywiście HUD czy też dungi i sety pozmieniane, ale widać i to bardzo podobieństwo na przykład broni na 50 lv z średnimi etc. :) Czy to jest serwer Surka czy nie... Osobiście nie mam zamiaru grać na pomieszanych i edytowanych dwóch porażkach w ostatnim czasie... Nie licząc oczywiście Antarisa ;)

Mentor
Opublikowano

Celowaliście w 3k online a tu nawet 2k postaci nie ma zrobionych xDDD

@Up

Jak tutaj dungi to wszystkie takie same sa z Teriosa 

Opublikowano

Serwer off? Grałem grałem robię sobie WO i mnie wywala i od kilku minut mam zostaniesz połączony z serwerem.

1.jpg

Opublikowano

Celowaliście w 3k online a tu nawet 2k postaci nie ma zrobionych xDDD

@Up

Jak tutaj dungi to wszystkie takie same sa z Teriosa 

Edytowane jedynie mapy. Tak to nic xD

Opublikowano

Dziękujemy za olbrzymi zainteresowanie się projektem z minuty na minutę przybywa ponad 500 kont! Wszystkie hostingi od ściagania padły z przeciążenia i dodajemy kolejne, na serwerze może występować problem z logowaniem ale to minie po niedługim czasie, serwer jest atakowany cały czas.
Aktualnie na serwerze przebywa ponad 2300 ludzi i kolejne 1500 ściąga klienta
Jeszcze raz dziękujemy!!!!!!!!

Wiadoomość z FB

1.jpg

Opublikowano

Dziękujemy za olbrzymi zainteresowanie się projektem z minuty na minutę przybywa ponad 500 kont! Wszystkie hostingi od ściagania padły z przeciążenia i dodajemy kolejne, na serwerze może występować problem z logowaniem ale to minie po niedługim czasie, serwer jest atakowany cały czas.

Wiadoomość z FB

>Wszystkie hostingi od ściagania padły z przeciążenia

>kolejne 1500 ściąga klienta

Wybierz jedno xD

IDcncno.png

Opublikowano

#sprzedajna #kur*a #prosimy_o_nowe_forum_od_kokosza 

Serwer z Zapowiedzi przeniesiony na Publikacje? Po ile to można kupić?

Żeby nie było warnów:

Błąd podczas łączenia się z serwerem? Czemu? :C

nlUSIa9.png

Mentor
Opublikowano

Wiadoomość z FB

69c6cca6af5f4e91gen.png

??

2.3k online no to niezle nawet liczb nie umiecie przepisać dobrze 

Opublikowano

głupie wy jesteście że tu gracie lubicie w dupke widze powodzienia  Reaper aka surek

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Z minuty na minutę przybywa 500 kont :D Padłem. Nawet zdania poprawnego nie potrafią złożyć, poza tym - z minuty na minutę, opublikował to 12min temu, a jest 19:56. Więc powstało w tym czasie 52000 kont według Surka. Nawet nie trzeba być kimś, żeby wiedzieć, że Ty to [GA]Reaper. A to "Hej, hej"  zmień na coś innego, może nikt wtedy nie pozna  :D

Prezentacja powinna być zamknięta.

Opublikowano

Z minuty na minutę przybywa 500 kont :D Padłem. Nawet zdania poprawnego nie potrafią złożyć, poza tym - z minuty na minutę, opublikował to 12min temu, a jest 19:56. Więc powstało w tym czasie 52000 kont według Surka. Nawet nie trzeba być kimś, żeby wiedzieć, że Ty to [GA]Reaper. A to "Hej, hej"  zmień na coś innego, może nikt wtedy nie pozna  :D

Prezentacja powinna być zamknięta.

Te Hej hej to ZabQ jest! :D Tylko on tak nawija w tych swoich filmach :D

obraz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...