Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bylo przed chwila blad podczas laczenia z serwerem a teraz od 2 minut laczenie z serwere ;v cs sie dzieje xD

Opublikowano

bylo przed chwila blad podczas laczenia z serwerem a teraz od 2 minut laczenie z serwere ;v cs sie dzieje xD

Jak "co jest"

- serwer zarobił 5k na IS przed startem i juz OFF ;D

Opublikowano

od kiedy można przenieść temat z zapowiedzi do publikacji? :makka:

Należy mieć dobre znajomości, hehe.

Administracja tego forum się stacza coraz to bardziej, niedługo osiądą na mule. A teraz zwarnujcie mnie, bo tyle potraficie. Tylko doróbcie powód "Za prawdę". ;)

Bez pozdrowień!

Widocznie modowie/kidmodowie/lider tego działu są tylko pionkami, które ślepo wykonują polecenia z góry, bez własnego zdania. Myślę, że wspomniany poziom "mułu" już został osiągnięty. A szkoda, bo to fajne forum było.

Do modów raz jeszcze :

moglibyście przejrzeć na oczy? Czy zostały już tylko pionki/koledzy Makina? Usuńcie ten temat, bo żyć użytkownicy Wam nie dadzą, chyba, że ~20% działu metin2 Was zadowoli, ale jestem innego zdania.

Do @Makina

widać, że kokosz źle zrobił, oddając wszystko w Twoje ręce. Nie umiesz nad niczym zapanować, jesteś przekupny (już proszę, dowód : nie skasowanie tego tematu, a jest on niezgodny z regulaminem, chociażby nazwa zakładającego, ciekawe ile modom zapłaciłeś, że wszystko na Ciebie zwalają, nie zamykając tego tematu na forum). Kolesiostwo, tylko Ci życzyć żeby któryś z kolegów Cię w maliny zrobił tak, jak Ty robisz użytkowników tego forum. 

Ale też pośmiać się można, z takiego pajaca jak Ty: LordMakin - Makin - LordMakin - Makin. Zdecydujesz się w końcu na nick, czy okres do końca życia będziesz miał?

Opublikowano

Jasne wkład 15000 PLN + ponad pół roku pracy ale to jest "kotlet" fajne myślenie, szkoda że tak gadasz przed startem a i tak wejdziesz.. :)

Proponuję nie przejmować się totalnie hejtami. Nie odpisujcie na komentarze które próbują od startu ściągnąć serwer na dno.

Ja z pewnością zagram.

Opublikowano

Przyczepili bym się tylko do ilości sm jakie dostał rafonix 10k to stanowczo za dużo powinien dostać o ile powinien dostać tyle by kupić sobie pd itp + konia fryz, kostium exp peta i pierścienie exp pvp a nie tyle że jeszcze każdemu z jego kolegów kupi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...