Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tunga [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Licznik moze byc krecony lecz starzy gracze i tak wiedzą o ile, ważne aby był na stronce.Widzę że nowe serwery specjalnie unikają umieszczania, a to taka fajna nowość kiedyś była (teraz to standard na poważnych serwerach).

Będzie licznik w postaci wykresu niedługo. Spokojnie, aktualnie są ważniejsze rzeczy do roboty. Głównym celem jest aktualnie wyeliminowanie lagów, bo to najbardziej graczy odstrasza. 

Łatka dla osób, które mają problem z wejściem na serwer (błąd, patcher nie działa itd) 

http://www53.zippyshare.com/v/KMSjz7cV/file.html

https://virustotal.com/pl/file/197911cd0f3b9a8577ac4d9bb6f6738492add8b0afee1ca4ad7b0e4791236a72/analysis/1474664346/

nie zwracać uwagi na wirusy, takie pakowanie binki :G

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Licznik moze byc krecony lecz starzy gracze i tak wiedzą o ile, ważne aby był na stronce.Widzę że nowe serwery specjalnie unikają umieszczania, a to taka fajna nowość kiedyś była (teraz to standard na poważnych serwerach).

Co Ty masz w głowie to ja nie wiem, daj numery do dilera pls.

To tak jakby oceniać pracodawcę, który w ofercie nie podaje Ci zarobków, tylko musisz czekać na rozmowę - nie czekam, ma mnie w dupie, szukam czegoś "lepszego".

Raczej to tak jakby oceniać pracodawce który nie podaje Ci zarobków, tylko musisz czekać na wypłatę. Idąc twoim tokiem myślenia.

Durne porównanie.

Opublikowano

To tak jakby oceniać pracodawcę, który w ofercie nie podaje Ci zarobków, tylko musisz czekać na rozmowę - nie czekam, ma mnie w dupie, szukam czegoś "lepszego".

Podam Ci przykład - jak kupujesz na allegro to czego szukasz? - komentarzy?>Tutaj miedzy innymi komentarze to licznik umieszczony na stronce.Widzisz o ile jest kręcony gry gdy serwer jest offline, a na stronce widnieje np.1000.Ile masz lat a piszesz jakbyś był w przedszkolu?.Widzisz wtedy czy warto wbijać na serwer.

Opublikowano

Podam Ci przykład - jak kupujesz na allegro to czego szukasz? - komentarzy?>Tutaj miedzy innymi komentarze to licznik umieszczony na stronce.Widzisz o ile jest kręcony gry serwer jest offline, a na stronce widnieje np.1000.Ile masz lat a piszesz jakbyś był w przedszkolu?

Jeżeli chcesz sprawdzić to wejdź i sprawdź lub wejdź na forum i zapytaj ile jest online - lub poproś o SSa z serwera ile jest Online z komendy GMa.

Nie każdy serwer musi mieć licznik. 

Zazwyczaj jak jest to i tak są komentarze, że jest kręcony, tutaj obejdzie się bez. 

Nie, jeszcze do żłobka chodzę (: 

Raczej to tak jakby oceniać pracodawce który nie podaje Ci zarobków, tylko musisz czekać na wypłatę. Idąc twoim tokiem myślenia.

Durne porównanie.

Durnie to się Ty wypowiedziałeś teraz, bo nie o to mi chodziło, nie zrozumiałeś. 

Opublikowano

Co to ma k***a być łatki bugi jakieś posrane wilki na sohan, ja sie pytam co wyście k***a idioci robili na BECIE chyba srali pod siebie w m1 gówno totalne rozczarowałem się na max.. chyba od tego jest BETA aby sprawdzić dopracować a tu takie gówno mieliście tyle czasu a ten co post doda to tylko naprawa zmiana naprawa zmiana jaja jakieś jak ktoś mu pociśnie to się burzy do każdego co za egoista ja p******e T_T T_T T_T T_T T_T T_T

Opublikowano

Co to ma k***a być łatki bugi jakieś posrane wilki na sohan, ja sie pytam co wyście k***a idioci robili na BECIE chyba srali pod siebie w m1 gówno totalne rozczarowałem się na max.. chyba od tego jest BETA aby sprawdzić dopracować a tu takie gówno mieliście tyle czasu a ten co post doda to tylko naprawa zmiana naprawa zmiana jaja jakieś jak ktoś mu pociśnie to się burzy do każdego co za egoista ja p******e T_T T_T T_T T_T T_T T_T

Nie wszystko da się na becie wyłapać.

Opublikowano

No jeśli na Becie nie można wyłapać wilków na sohan no to niezłe Beta-Testy w szerokim gronie widzę :v

@Cokolwiekzebyniedostacpluspiec

Dużo online w wieczór? Jakieś eventy w weekend?

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

No jeśli na Becie nie można wyłapać wilków na sohan no to niezłe Beta-Testy w szerokim gronie widzę :v

Ja te wilki poprawiałem, tylko w jednym miejscu przeoczyłem ID po prostu. 

Cześć!

O godzinie 1:00 odbędzie się krótka przerwa techniczna a w niej zmiany takie jak:

- Poprawa dropu z bossa w red lesie
- Zmniejszenie HP metinów w dt
- Zwiększono szanse na przyjecie przedmiotów od biologa
- Poprawiono drop pamiątek do biologa
- Zwiekszono drop przepustek do DT
- Dodano drop z metinów 85/90 na wyzsze poziomy
- Zwiększono drop pereł z metinów
- Zwiększono respy na mapie od 110
- Dodano drop broni 75 do generała
- Zmniejszono regenracje hp berana
- Usunieto wilki z sohan

Dodatkowo, jeżeli ktoś nie może wejść na serwer/spatchować klienta to tutaj macie łatke, którą wklejacie do głównego folderu gry.
Opublikowano

Ja te wilki poprawiałem, tylko w jednym miejscu przeoczyłem ID po prostu. 

Cześć!

O godzinie 1:00 odbędzie się krótka przerwa techniczna a w niej zmiany takie jak:

- Poprawa dropu z bossa w red lesie
- Zmniejszenie HP metinów w dt
- Zwiększono szanse na przyjecie przedmiotów od biologa
- Poprawiono drop pamiątek do biologa
- Zwiekszono drop przepustek do DT
- Dodano drop z metinów 85/90 na wyzsze poziomy
- Zwiększono drop pereł z metinów
- Zwiększono respy na mapie od 110
- Dodano drop broni 75 do generała
- Zmniejszono regenracje hp berana
- Usunieto wilki z sohan

Dodatkowo, jeżeli ktoś nie może wejść na serwer/spatchować klienta to tutaj macie łatke, którą wklejacie do głównego folderu gry.

Zrobili shitstorm o jedno ID moba? No to gz :D

I tak nie ma nic do grania wtenczas, więc idę bugować yangi u handlarza bronią :v Powodzenia ;)

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

I tak nie ma nic do grania wtenczas, więc idę bugować yangi u handlarza bronią :v Powodzenia ;)

Nie ma żadnego buga na yangi ;d 

Opublikowano

Nie ma żadnego buga na yangi ;d 

Sry pomyliłem z innym serwerem :v

A i jeszcze pytanko... Balans robiony pod full eq + IS czy w połowie maxa też?

Opublikowano

To dowiemy się ile online? xD

Ja tak myślę, że teraz jest z 100 osób.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

niestety wykrywa wira, chciałem ale nie bede ryzykował ¯\_(ツ)_/¯, na żadnym serwie tego problemu nie miałem, cóż, taka binka 

#offtop

ciśnięcie beki z antarisa było od harnasia a tutaj sie okazuje że wydał podobne gówno (wnioskując z komentarzy) i to nie pierwsze! najs!

ae1d1005fe.png

Opublikowano

W zapowiedziach i publikacjach tyle zawsze do powiedzenia, że kotlet, że oczekiwał więcej, że padnie w tydzień, że to i tamto, a tu proszę co czytam. Powodzenia w ogarnianiu bajzlu harnasiu.

Opublikowano

Haha  macie k***a! wszystkie pajace co sie zapierały, że ten syf bedzie dobry.Nawet  wam nie powie ile ludzi online, bo to śmiech na sali :) 

Masz rację, lepiej wstawić podkręcony licznik :) zresztą harnaś pisał, że będzie wykres, nie masz się już czego uczepić.. Boli Cię to, że na tą chwilę w ciągu doby jest zrobionych 1200 kont? Pozdrawiam każdego pajaca który twierdził, że "nikt tu nie będzie grał" ^^

222.gif

Opublikowano

Haha  macie k***a! wszystkie pajace co sie zapierały, że ten syf bedzie dobry.Nawet  wam nie powie ile ludzi online, bo to śmiech na sali :) 

Masz rację, lepiej wstawić podkręcony licznik :) zresztą harnaś pisał, że będzie wykres, nie masz się już czego uczepić.. Boli Cię to, że na tą chwilę w ciągu doby jest zrobionych 1200 kont? Pozdrawiam każdego pajaca który twierdził, że "nikt tu nie będzie grał" ^^

i niby 1200 konto to dużo? Z tego co widzę macie 908 postaci więc gra może z 200 osób.  xD  xD  xD

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Bonowanie tutaj jest koszmarne. W EQ nie chce mi wbić 2.5k HP i strzały... W BS'ie nie ma bonów na bonus DOŚ. itp. Zwiększ trochę szansę na wybonowanie itemów bo to się mija z celem.

Opublikowano

Bonowanie tutaj jest koszmarne. W EQ nie chce mi wbić 2.5k HP i strzały... W BS'ie nie ma bonów na bonus DOŚ. itp. Zwiększ trochę szansę na wybonowanie itemów bo to się mija z celem.

Ale to jest easy/medium :). Coś musi być trudnego. A co do bonusów brakujących w bs'ie to się zgadzam. 

obraz.png

Opublikowano

11:00 Przerwa Techniczna

Zmiany:

- Poprawiono biologa juz finalnie 
- Poprawiono ulepszanie kruka
- poprawiono ulepszanie żala
- zwiekszono szanse na wejscie bonusów
- poprawiono szanse u kolekcjonera
- poprawiono bug z przerabianiem eliksirów
- Poprawiono dungeon na 105
- Zmniejszono czasu leżenia itemów na ziemi po wyrzuceniu
- Poprawiono zbroja 61 na szamana

Dodatkowo dodam, że dziś zostanie zmieniona maszyna pod TeamSpeaka i raczej pozbędziemy się lagów już.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...