Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tunga [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@harnaś ,,Obłęd: powtarzać w kółko tą samą czynność, oczekując innych rezultatów" - była Senthia i inne i dalej się nie nauczyłeś, że choćbyś ile włożył w ten serwer to bez dobrej reklamy zakończy się to wszystko dokładnie w ten sam sposób. 

To jest przykre, że próbujesz być ponad przeciętniakiem i wyzywasz wszystkich na forum, a w rzeczywistości co sobie można o takim człowieku pomyśleć, który się tak kompromituje ? ;)

Ale co ja mam z senthia wspólnego bo nie wiem?xDD

Z Senthia nic. Ale z :

AveriaMt2

Astivia

Shayen

Sembia

AgeofMetin

tak.

Opublikowano

to ja se chyba poczekam :l

jak za tydzien serwer bedzie nadal online to wbije, a tak to wole poczekac bo sie okaze ze bylem na serwie, 2 dni sie meczylem i serwer off

szkoda nerwow xD

jak za tydzien serwer bedzie nadal online to wbije, a tak to wole poczekac bo sie okaze ze bylem na serwie, 2 dni sie meczylem i serwer off

szkoda nerwow xD

Opublikowano

szkoda nerwow xD

2 dni to może nieee.

Averia i Astivia stała 5 dni :D

Opublikowano

o 21:05 krótka przerwa

zmiany:

1. Poprawa mapy od 110 (dodana do patchera)

2. Poprawa expa na innych kanałach

3. Poprawiono wyświetlanie statystyk

4. Poprawiono wystawianie sklepów

5. Poprawiono wchodzenie medali. 

Czasem może Was w grze zlagować ale to sie ustabilizuje... w dodatku ktoś nas próbuje nieudolnie atakować. 

Opublikowano

zmiany:

Czasem może Was w grze zlagować ale to sie ustabilizuje... w dodatku ktoś nas próbuje nieudolnie atakować. 

Atakować ? Myślę, że to żadna konkurencja. Może po prostu maszyna za słaba? Przy 200 + online lagi nawet na bo. Nie mówię tutaj o komputerze, ale o cofaniu, i wywalaniu do głównego menu.

Zmiany? Serwer robi się przed startem a nie 3 godziny online a tu już 2 przerwy bodajże były, nie śledziłem tematu. Seriooo.

Opublikowano

zmiany:

Atakować ? Myślę, że to żadna konkurencja. Może po prostu maszyna za słaba? Przy 200 + online lagi nawet na bo. Nie mówię tutaj o komputerze, ale o cofaniu, i wywalaniu do głównego menu.

Zmiany? Serwer robi się przed startem a nie 3 godziny online a tu już 2 przerwy bodajże były, nie śledziłem tematu. Seriooo.

Skończ się produkować bo i tak mam w dupie to co piszesz. Nic takim gadaniem nie zdziałasz a tylko tracisz swój cenny czas. Daj spokój, nie chcesz grać to nie graj, nie zmuszam, ale nie rób mi syfu w prezentacji swoimi wypocinami.

Serwer już online. Wszystko powinno być okej. 

Item-shop pojawi się w nocy, ewentualnie jutro do południa. 

Jeżeli ktoś ma problem z połaczeniem to niech spróbuje 2x pod rząd próbować się zalogować bo czasem pierwsze połączenie odrzuca. Ewentualnie jak ktoś ma błąd, to niech usunie plik Tunga.exe z klienta i spaczuje na nowo. 

Opublikowano

Czasami karma działa w dwie strony, Twoje posty z kilku tygodni temu dotyczące innych serwerów też nie były zbyt pozytywne a tutaj denerwuje Cię jak ktoś zrobi to samo.

Mieliście jakąś reklamę?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

zmiany:

Skończ się produkować bo i tak mam w dupie to co piszesz. Nic takim gadaniem nie zdziałasz a tylko tracisz swój cenny czas. Daj spokój, nie chcesz grać to nie graj, nie zmuszam, ale nie rób mi syfu w prezentacji swoimi wypocinami.

Serwer już online. Wszystko powinno być okej. 

Item-shop pojawi się w nocy, ewentualnie jutro do południa. 

Jeżeli ktoś ma problem z połaczeniem to niech spróbuje 2x pod rząd próbować się zalogować bo czasem pierwsze połączenie odrzuca. Ewentualnie jak ktoś ma błąd, to niech usunie plik Tunga.exe z klienta i spaczuje na nowo. 

Gościu co Ty do mnie piszesz :'D. Nie ładujcie w Is'a. Skok na hajs. 4 jego serwery wytrwały do tygodnia, zaś wyjątkiem jest Sembia 26 dni, hmm dość dużo / kappa.

Lista powinna się zmienić .

0e5af1b9e35f3.jpg

Opublikowano

Troche za duzo bugow jest zmiany ch nie dziala i pare innych rzeczy zglaszane na forum wejde za kilka dni az wszystko ogarniecie narazie nie oplaca sie grac

Venum

Opublikowano

Pograłem na tą chwile trochę i mogę powiedzieć że nie da się wgl grać tutaj;

-co chwile jakie przerwy nie informując nikogo

-wilki na górze sohan

-zbugowany client gry

-brak drop z bossa red las

-lagi na serwerze

wymieniłby więcej ale szkoda pisania na ten kotlet

NIE POLECAM

Opublikowano

Pograłem na tą chwile trochę i mogę powiedzieć że nie da się wgl grać tutaj;

-co chwile jakie przerwy nie informując nikogo

-wilki na górze sohan

-zbugowany client gry

-brak drop z bossa red las

-lagi na serwerze

wymieniłby więcej ale szkoda pisania na ten kotlet

NIE POLECAM

Były dwie przerwy o których informowałem pare/parenaście minut przed pare razy. 

psy/wilki z sohan usune przy najblizszej przerwie

zbugowany klient gry, tzn?

drop z bossa w red lesie tez w nocy poprawie

a lagi nie są zależne ode mnie, muszę czekać na sponsora aż wróci i to ogarnie 

Wszystkie błędy jakie mi zgłaszacie staram się regularnie poprawiać, ale nie chce też robić przerw co 5minut by je wszystkie co chwile wprowadzać dlatego przerwa będzie w nocy ok 1/2 pewnie. 

Opublikowano

Co wy tam wbijacie jak nawet licznika nie ma?.Nie polecam grania na serwerach bez licznika graczy.Ja to nawet klienta nie pobieram bo nie widzę sensu.

Brak licznika > licznik kręcony :) 

@harnaś błąd poczas aktualizacji plików wywala jak naprawić? bo chcialem trochę podropić ;d

Opublikowano

Co wy tam wbijacie jak nawet licznika nie ma?.Nie polecam grania na serwerach bez licznika graczy.Ja to nawet klienta nie pobieram bo nie widzę sensu.

Brak licznika > licznik kręcony :) 

@harnaś błąd poczas aktualizacji plików wywala jak naprawić? bo chcialem trochę podropić ;d

Już wrzucam łatke, którą bedziesz mógł wrzucić do klienta. 

Opublikowano

Licznik moze byc krecony lecz starzy gracze i tak wiedzą o ile, ważne aby był na stronce.Widzę że nowe serwery specjalnie unikają umieszczania, a to taka fajna nowość kiedyś była (teraz to standard na poważnych serwerach).

Opublikowano

Licznik moze byc krecony lecz starzy gracze i tak wiedzą o ile, ważne aby był na stronce.Widzę że nowe serwery specjalnie unikają umieszczania, a to taka fajna nowość kiedyś była (teraz to standard na poważnych serwerach).

Co Ty masz w głowie to ja nie wiem, daj numery do dilera pls.

To tak jakby oceniać pracodawcę, który w ofercie nie podaje Ci zarobków, tylko musisz czekać na rozmowę - nie czekam, ma mnie w dupie, szukam czegoś "lepszego".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...