Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tunga [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

He He nie polecam tego bachora ;3 

Wszedłem na ts`a napisałem "He Ile onlajn"  Odpowiedz Harnasia to był twój ostatni wpis na tym ts`ie 

wiem takie przykre ale po zachowaniu nie polecam tego syfu ;3

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

He He nie polecam tego bachora ;3 

Wszedłem na ts`a napisałem "He Ile onlajn"  Odpowiedz Harnasia to był twój ostatni wpis na tym ts`ie 

wiem takie przykre ale po zachowaniu nie polecam tego syfu ;3

Chyba nie sądziłeś, że przez posty tego typu będziesz miał szanse wbić gdziekolwiek do mnie. Nie chce takich kretynów na serwerze, ani na taeamspeaku. 

pdFIg4c.jpg

Opublikowano

O 20 krótka przerwa na max. minute, by usunąć problem z padającym kanałem + zmniejsze spoty w niektórych miejscach (np. BO). 

Opublikowano

19:55 przerwa techniczna.

1. Poprawiono wywalanie kanałów

2. Zmniejszono respy orków na środku

3. Zmniejszono troche DMG potworów w grocie

4. Zmniejszono DMG generała

5. Poprawiono wyrzucanie zmianek

Opublikowano

Póki co serwerek bardzo fajny.

Aktualnie 70 lvl i przyjemnie się expi ;)

Przepustki DT dropia z metkow w red lesie jak by ktoś pytał

Opublikowano

19:55 przerwa techniczna.

1. Poprawiono wywalanie kanałów

2. Zmniejszono respy orków na środku

3. Zmniejszono troche DMG potworów w grocie

4. Zmniejszono DMG generała

5. Poprawiono wyrzucanie zmianek

Serwer już działa. 

Opublikowano

Liczyłem na dobry serwer, ale k***a. Wkurwiłem się na samym rejestrowaniu konta, 2x haslo, 2x email i potem 2x jebanego ptaszka klikać.. I CI KURWA WYSKOCZY "Hasło powinno zawierać co najmniej jeden znak specjalny (!@#$%^&*()_+{}|:"<>?,./;'[]\-=`~)" NO KURWA KURWA KURWA KURWA MAĆ. 

Gra się w miarę okej teraz, ale kurwicy idzie dostać szybko. xD

VsxuB58.png

Opublikowano

Nie polecam serwera, nie ma w nim nic ciekawego no i genialny Harnaś którego serwery padają jeden za drugim.

Harnas wypier*****

;)

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Ja odpadam, topka sobie lvle wbija, a ja się nie mogę zalogować na żadne CH, ciekawe czemu tylko 200 graczy Kappa.

Mieliście naprawić channele, a nie jeszcze bardziej spierdolić xD

Opublikowano

Ja odpadam, topka sobie lvle wbija, a ja się nie mogę zalogować na żadne CH, ciekawe czemu tylko 200 graczy Kappa.

Mieliście naprawić channele, a nie jeszcze bardziej spierdolić xD

Może klienta spaczuj?

Inni nie mają problemu z wejściem do gry. 

Opublikowano

@harnaś wszystko spatchowane, odpalam jako admin, wszystkie zgodności git, na pewno nie jest to wina internetu. :) Nie żebym hejtował twój serwer, ale.. może więcej graczy ma ten problem ? :P

Opublikowano

Oj harnaś słyszałem, że tylko na 1 ch leci exp na nowych mapach niezła parodia . Tak szczerze po co się za to bierzesz ?

Bo nie ma pieniędzy bidny chłopak

Harnaś dlaczego nie odpowiesz ile jest ONlajn 

Sam zadałem te pytanie i nie odzyskałem odpowiedzi 

Więc ? :c

Opublikowano

@harnaś ,,Obłęd: powtarzać w kółko tą samą czynność, oczekując innych rezultatów" - była Senthia i inne i dalej się nie nauczyłeś, że choćbyś ile włożył w ten serwer to bez dobrej reklamy zakończy się to wszystko dokładnie w ten sam sposób. 

To jest przykre, że próbujesz być ponad przeciętniakiem i wyzywasz wszystkich na forum, a w rzeczywistości co sobie można o takim człowieku pomyśleć, który się tak kompromituje ? ;)

Opublikowano

@harnaś ,,Obłęd: powtarzać w kółko tą samą czynność, oczekując innych rezultatów" - była Senthia i inne i dalej się nie nauczyłeś, że choćbyś ile włożył w ten serwer to bez dobrej reklamy zakończy się to wszystko dokładnie w ten sam sposób. 

To jest przykre, że próbujesz być ponad przeciętniakiem i wyzywasz wszystkich na forum, a w rzeczywistości co sobie można o takim człowieku pomyśleć, który się tak kompromituje ? ;)

Ale co ja mam z senthia wspólnego bo nie wiem?xDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...