Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tunga [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy wyniki konkursu z fb ? mialy byc przed startem. Duzo ludzi oplaca sie wchodzic?

Są już wyniki na fanpage. Ludzi coraz więcej ;p

Opublikowano

Nie umiesz powidziec ile osób onnline bo jest ich ze 100?

Sorki ale wbilem 6 lv i wyszdlem. Syf nie serwr. Jest to moja opinia :) 

d2dp.png

Opublikowano

Nie polecam, nic tu ciekawego, serwer na krótki czas .. :) Lepiej poczekać zaraz startuje Pandora i Balmora :)

Weź wyjdź z tymi gównianymi serwerami, proszę Cię. Jaracie się nimi jakby to Bóg wie co było, no ludzie...

#aw, kiedy is?

100? Chyba kpisz, wejdź na spoty i sobie zacznij liczyć kolunio.

Po czym wnioskujesz, że "syf"? Bo co? Pewno też na Pandorę idziesz?

#mademyday

lGxCbNd.png

Opublikowano

Nie polecam, nic tu ciekawego, serwer na krótki czas .. :) Lepiej poczekać zaraz startuje Pandora i Balmora :)

Weź wyjdź z tymi gównianymi serwerami, proszę Cię. Jaracie się nimi jakby to Bóg wie co było, no ludzie...

#aw, kiedy is?

100? Chyba kpisz, wejdź na spoty i sobie zacznij liczyć kolunio.

Po czym wnioskujesz, że "syf"? Bo co? Pewno też na Pandorę idziesz?

#mademyday

Item-shop będzie dziś dodany, czekam aż sponsor będzie i podepnie wszystko. 

Opublikowano

Na pewno o niebo lepsze niż to coś. Balmora jest pewniakiem, że nie będzie to serwer na miesiąc/dwa. To właśnie Ty widze się jarasz pierwszym lepszym gunwem co wyjdzie, trakie serwery wychodzą co chwila :)

Opublikowano

Na pewno o niebo lepsze niż to coś. Balmora jest pewniakiem, że nie będzie to serwer na miesiąc/dwa. To właśnie Ty widze się jarasz pierwszym lepszym gunwem co wyjdzie, trakie serwery wychodzą co chwila :)

Ty wiesz najlepiej czym się "jaram", weź wypieprzaj z tematu i tyle. Jak już wyjdzie to na starcie nakup sobie bryłek od adminów gównory.

lGxCbNd.png

Opublikowano

Pan***a padnie jeszcze szybciej. Ile online na chwile obecną ? Warto wbijać ?

Opublikowano

Pan***a padnie jeszcze szybciej. Ile online na chwile obecną ? Warto wbijać ?

Warto. Liczba się trzyma 300-400 online, uporaliśmy się z tymi najgorszymi lagami i błędami więc teraz będzie tylko lepiej.

Opublikowano

Popraw sobie Harnasiu sytem ignoracji. Dziala normalnie ale sysser sypie. Ja tam bym sie za zadnymi youtuberami nie rozgladal Harnas. Pakuj sianko w FB i bedzie miodzio.

Dzis reklama u YT=Antyreklama. Poza tym wiadomo jak to jest , widzowie sa podzieleni na wszystkie kanaly i jest to zamknieta grupa, odchodzi YT , odchodza wraz z nim widzowie. Moim skromnym zdaniem to jedynie wyrzucenie pieniedzy w bloto. No chyba ze wroci Walander xD

Opublikowano

Serwerka kompletnie nie polecam, ze względu na ilość graczy moim okiem nie więcej niż 300 oraz administracje która nałożyła mi perm mute na czat i pw po napisaniu na czacie, że serwer kompletnie mi nie siedzi. 

P.S. Szybka zmiana kanałow nie działa + ogromne lagi na serwerze oraz wyrzucanie z gry przy zmianie mapy ;)
P.S. Godzina 17:47 Sobota ludzi w m1 ch1 shinsho ok. 8

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...