Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tunga [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nawet gm nie wie gdzie są respy wodza orków a trzeba 10 zbić na jedno ch.. nieźle .;/ może tak co 5 min resp;) 

/

Opublikowano

Serwer totalna porażka 

Administracja nieogarnięta :) 

Brak pomocy 

Brak niczego 

Nie polecam 

Siedze prawie caly dzien ja ts/serwerze i odpowiadam kazdemu kto ma jakis problem lub sensowne pytanie. Jezeli ci nie odpisalem to pewnie jestes jedna z osob ktora prosila mnie o cos w stylu 'czy pomozesz mi wybonowac eq bo juz 4h bonuje i nic?".

Nawet gm nie wie gdzie są respy wodza orków a trzeba 10 zbić na jedno ch.. nieźle .;/ może tak co 5 min resp;)

Respow wodzow zwyklych na dolinie jest 6, respia sie co 30minut. Nikt ci dokladnych respow nie poda, sam szukaj.

Opublikowano

Zrobisz coś z tym dropem yang, czy poczekasz aż każdy ucieknie z serwera, a wtedy będziesz nawijał o reworku, bo jie słuchałeś graczy? I co z zmiana mobow na psy, przypominam, że nie kazdy ma dobrego PC.

Opublikowano

Zrobisz coś z tym dropem yang, czy poczekasz aż każdy ucieknie z serwera, a wtedy będziesz nawijał o reworku, bo jie słuchałeś graczy? I co z zmiana mobow na psy, przypominam, że nie kazdy ma dobrego PC.

Dziś będzie dodana zmiana mobów na psy, który masz poziom, że tak narzekasz na yangi?

Opublikowano

Przecież yang starcza na wszystko :D Przepustek jest tyle teraz na dt że masakra, a ludzie dają nawet po 5kk za trutę do miksu... ;v 

obraz.png

Opublikowano

coraz lepiej sie gra ;)

tylko zrobcie cos z tym ze nie mozna ulepszyc lwiego miecza ... mam +9 i dalej juz nie mozna ...

Opublikowano

Została dodana opcja zmiany mobów na psy w opcjach gry. Dodatkowo poprawiłem wyświetlanie nazwy przy suwaku od sklepów.

Marmury postaram się dziś poprawic, ale to wieczorem/w nocy, nie chcę już przerw w ciągu dnia robić. 

0SkGhBS.gif

Opublikowano

Polecam mocno bo Algida.  :lenny: 
Widać, że dbają i interesują się serwerem, oby tak zostało do końca. 

PS.
Paweł, czekam na SM  :ass: 

tMjZlYU.png

Opublikowano

Harnaś Szkoda , że teraz masz czas na ten serwer Jak wcześniej nie miałem na ,,swoim" Easy/Medium I pisałeś , że nie masz czasu XDDDDD A teraz go masz? I K***a powiedz mi kogo ty masz w teamie XDDDD

Poprawki wprowadzone? Szkoda , że niestety za 2/3 dni i Tak serwer jebnie i znowu napiszesz , że nie miałeś na niego czasu xD?

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Harnaś Szkoda , że teraz masz czas na ten serwer Jak wcześniej nie miałem na ,,swoim" Easy/Medium I pisałeś , że nie masz czasu XDDDDD A teraz go masz? I K***a powiedz mi kogo ty masz w teamie XDDDD

Poprawki wprowadzone? Szkoda , że niestety za 2/3 dni i Tak serwer jebnie i znowu napiszesz , że nie miałeś na niego czasu xD?

O który serwer ci chodzi? 

Opublikowano

O który serwer ci chodzi? 

pewnie chodzi mu o Sembię... :)

Serwer spoko całkiem okej się gra.

3703514729403791528062.png

Opublikowano

Szczera prawda, tylko czekać aż zwiną interes. Powinno ta prezentacja być w koszu jak Malygos.

Opublikowano

Szczera prawda, tylko czekać aż zwiną interes. Powinno ta prezentacja być w koszu jak Malygos.

Przewiduje przyszłość, wie wszystko. Kim Ty k*rwa jesteś, wróżbita Maciej?

Opublikowano

ja nie ogarniam.. jedna mówi że dużo druga mówi że mało zdecydujcie sie xD

Dla jednej osoby dużo to 2-3k, dla innej 400-600, zależy komu co przypadnie do gustu.

Są też ludzie od Spawacza czyli MPCforuma, gdzie nie ważne ile by nie było ludzi napiszą że mało i nie polecają :)

Opublikowano

nie polecacie priva bo w szczytach gra 200-300 osob?? smieszni jestescie ;) zagladam na kazdy nowo otwarty priv i na kazdym jest to samo: start servera masa ludzi, a po dniu max 300.. od bardzo dawna tak jest w privach metina i to sie juz nie zmieni... zainteresowanie privami spada.... kazdy priv to prawie to samo...

ja polecam Tunge bo gra sie przyjemnie.. jak nie polecacie bo malo osob gra to nie wchodzcie na kazdy nowy priv

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...