Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tunga [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajnie się gra. Polecam

Edit: Za to że napisałem że bardzo fajnie się gra otrzymałem ostrzeżenie? No sory ale popierdoliło cie Alfik do reszty ! Co ci miałem napisać? Gram to mówie że fajnie się gra tak!? Nie masz co z czasem robić "wielki moderatorze" to se konia zwal.

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@harnaś sprawdź czy jakiś syf się nie wkradł do plików , co odpale patchera avast (wiem z*******y antywirus :D ) wykrywa mi jakieś dd(i cyfra przed chwila 5).exe , + musiałem 4x dodawać twoje .exe / cały folder do wyjątków bo non stop go blokuje jako zagrożenie i musze offac zeby laskawie sie patchowalo normalnie

Opublikowano

Ile ludzi online? BO nie wiem czyw bijać

~300 

@harnaś sprawdź czy jakiś syf się nie wkradł do plików , co odpale patchera avast (wiem z*******y antywirus :D ) wykrywa mi jakieś dd(i cyfra przed chwila 5).exe , + musiałem 4x dodawać twoje .exe / cały folder do wyjątków bo non stop go blokuje jako zagrożenie i musze offac zeby laskawie sie patchowalo normalnie

Jeżeli wykrywa ci jakies wirusy to niegroźne, wymagane do działania patchera/gry. 

Opublikowano

~300 

Jeżeli wykrywa ci jakies wirusy to niegroźne, wymagane do działania patchera/gry. 

nie wiem , w googlach pisze że dd4.exe to cośtam z trojanem związane ale nvm malware nic nie wykrył (skanuje wszystko i jak narazie same cheaty do metka wykrył) Btw czemu taki ładny spocik na małpkach się nie respi? Aż przyjemnie by medale się dropiło :( http://scr.hu/7aza/w09l2

Opublikowano

~300 

nie wiem , w googlach pisze że dd4.exe to cośtam z trojanem związane ale nvm malware nic nie wykrył (skanuje wszystko i jak narazie same cheaty do metka wykrył) Btw czemu taki ładny spocik na małpkach się nie respi? Aż przyjemnie by medale się dropiło :( http://scr.hu/7aza/w09l2

antyvisrus to swego rodzaju virus który chroni kompa przed innymi plikami jak robaczki trojanki itp 100% serverów priv ma w sobie jakiegoś robaczka nieszkodliwego dla użytkownika który poprostu służy do tego alby gra ci odpaliła

Pomoglem?

Nie ma za co :P

Szukam serva do cabala.

Opublikowano

O matko, o boże, cisza w temacie od 5 dni, co poczniem?

Otóż ja wiem co. Na początek może mi ktoś powiedzieć jak się gra na serwie, czy jest robiony pod IS, jak leci drop i czy dużo ludzi?

Ofc przejrzałam ze 2 strony komenatrzy, ale to gunwo straszne; wszyscy się spinajo i mieszają z błotem, a nikt o serwie nie pisze. Wypowiedzi sprzed update'u już nie czytałam, bo to było ponad tydzień temu, może coś nowego się stało. ;>

Z góry dzięki, ziomeczki.

Makoto is not amused.

Opublikowano

O matko, o boże, cisza w temacie od 5 dni, co poczniem?

Otóż ja wiem co. Na początek może mi ktoś powiedzieć jak się gra na serwie, czy jest robiony pod IS, jak leci drop i czy dużo ludzi?

Ofc przejrzałam ze 2 strony komenatrzy, ale to gunwo straszne; wszyscy się spinajo i mieszają z błotem, a nikt o serwie nie pisze. Wypowiedzi sprzed update'u już nie czytałam, bo to było ponad tydzień temu, może coś nowego się stało. ;>

Z góry dzięki, ziomeczki.

Bo to ludzie spawacza , dużo mówią mało robią.Zaczynając od początku:

gra się okej metin to metin i tu nie ma co dyskutować :D 

pod is raczej  wątpliwe zwłaszcza że kostium/fryz łatwo można zdobyć w grze (kostium można nawet za 30kk złapać na sklepie i nie zejdzie przez dłuższy czas , a fryz bez bonow u npc dodania/zmianki za po które lecą jak pojebane) jak z petem nie wiem ale raczej też w grze do zdobycia (nie powiem na 100%)

Drop jest ok chociaż moim zdaniem troszkę trzeba posiedzieć ale jest na czym bo aktualnie na serwerze "tłumów" nie ma 

Jedyny mankament to wchodzenie bonów do broni / hełmu (tarczę każdy robi inną bo nno wbudowane więc to zależy co tam wklepiesz a biżu zależy od farta ale łatwiej niż broń / hełm) oraz ilość biola (aktualnie robię lekarstwa setao a z lvlem jestem 2 mapy wyżej) 

Opublikowano

Ilu gra graczy? Z tego co widzę na forum, to serwer już prawie umarł.

A czego się spodziewałes po harnasiu?

Z 100/150 online

Opublikowano

Z 100/150 online

Z 100 bedzie.

Sie dziwisz jak @harnaś liże dupe makinowi i siurkowi? Zamiast zajac sie swoim serwerem to broni Neliosa...

Nie dziwię się, chcę tylko wiedzieć jak szybko to upadnie, mimo jego zapewnień. xD

Ciekawe czy dostanie zakaz publikacji.

Śmieszne jest to jak administracja opuściła ten serwer.

Nic nie upadnie. A zakaz, wait, za co? 

Zakaz to powinny mieć wstępu ameby twojego pokroju do teamu mpc  xD

Zakaz za te wszystkie serwery, które upadały i wychodziły z twojej ręki, niespełnione obietnice i gwarancje bez pokrycia. Lepiej zająłbyś się swoimi ostatnimi graczami.Nie będę się zniżać do twojego poziomu i cię wyzywał. Od tego jest Šabal, aby cisnąć ludziom twojego pokroju. frosty.gif

Opublikowano

Z 100/150 online

Z 100 bedzie.

Sie dziwisz jak @harnaś liże dupe makinowi i siurkowi? Zamiast zajac sie swoim serwerem to broni Neliosa...

Nie dziwię, chcę tylko wiedzieć jak szybko to upadnie, mimo jego zapewnień. xD

Ciekawe czy dostanie zakaz publikacji.

Śmieszne jest to jak administracja opuściła ten serwer.

Nic nie upadnie. A zakaz, wait, za co? 

Zakaz to powinny mieć wstępu ameby twojego pokroju do teamu mpc xD 

Opublikowano

O harnaś odżył, 2 sprawy
1: popraw spoty na mapie 130 bo kur*ica mnie bierze jak mam expić takie małe że już wolę na mape 110 iść :P 
2: ch3 850 650 mapa 130 boss się zbugował i się nie respi (szukałem po ścianach i go wgl nie ma więc raczej nie spierdolił)

Edit: i popraw zmianę ch bo wyświetla pierwsze na jakie się zalogowaliśmy :)

Opublikowano

O harnaś odżył, 2 sprawy

1: popraw spoty na mapie 130 bo kur*ica mnie bierze jak mam expić takie małe że już wolę na mape 110 iść :P 

2: ch3 850 650 mapa 130 boss się zbugował i się nie respi (szukałem po ścianach i go wgl nie ma więc raczej nie spierdolił)

I jak? Naprawił? 

Opublikowano

O harnaś odżył, 2 sprawy

1. Inni dali rade expić to ty też dasz. Są dobre spoty, wystarczy poszukać.

2. Widocznie ktoś go odlurował w inne miejsce dlatego się ponownie nie respi. 

Opublikowano

O harnaś odżył, 2 sprawy

1. Inni dali rade expić to ty też dasz. Są dobre spoty, wystarczy poszukać.

2. Widocznie ktoś go odlurował w inne miejsce dlatego się ponownie nie respi. 

tak dobre że lepiej się expi na zmianę ch niż "stojąc" na spocie

ciekawe jakoś nie wydaje mi sie żeby ktoś odlurował go na 2 koniec mapy, cała okolica została sprawdzona kilka razy (każda górka pagórek krzak dziura itd)

Opublikowano

23. Prezentacje nieaktywne 7 dni zostaną zamknięte, po upływie następnych 7 dniu prezentacja zostanie wyrzucona do kosza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...