Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tunga [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rzadko się udzielam na zapowiedziach ale powoli zaczyna mnie krew zalewać. Niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego ludzie wchodzą na takie serwery? No urwa dlaczego? Na tym serwerze nie ma absolutnie nic ciekawego i nowego, plus mały bonusik - Algade i harnaś w administracji - czyli syf na całego. Pomimo tego i tak ze 300 osób wbije na ten serwer, na którym innowacji jest tyle co u ameby, a później będą płakać, że "przekręty", "brak zainteresowania administracji".

Bo widzisz NEFT, gracze metina dzielą się na tych, którzy sugerują się tym co mówią inni i tych, którzy mają własne zdanie i rozum. 

Sama z chęcią zagram na tym serwerze bo mi się podoba a nie dlatego, że ktoś mi go poleca czy też odradza.

Nie widzisz nic nowego? Założę się, że przeleciałeś prezentację suwakiem w dół tylko po to, żeby napisać ten wyssany z palca komentarz.

Mało nowości? Zapraszam na forum do działu propozycje, są tam min. nowe kostiumy, fryzury - jeśli spodobają się większości graczy to zostaną dodane.

Ja osobiście szczerze polecam serwer, grałam na becie i wszystko działa bez zarzutów :)

Zapomniałabym, gorąco pozdrawiam spawacza!

xyz

:( Ja Cie "zawołałem" ;/. 

A tak serio to polecam serwer, bo nie ma jakiegoś normalnego easy/medium który stoi do teraz bądz startuje :v.

tyle ze harnaśia serwery to max chyba 3 miesiące ja powiem tak zawitam ale po 3 miesiącach jak będzie jeszcze stał  by sprawdzić czy wytrzyma dłużej niż pozostałe serwery zawiodłem się już tyle razy na tym twórcy serwerów ze na starcie szansy niestety nie dam 

Lekkie sprostowanie co do Twojej wypowiedzi.Wszystkie serwery Harnasia razem wzięte,nie stały więcej niż 2 miesiące.Najdłuższy żywot miała Sembia bo aż 26 dni, reszta 5-7dni. Administracja ta sama tj. Agonia,Muerte + do tego Algade,więc sam sobie odpowiedz czy warto.Chcecie być dymani na hajs?śmało wbijać.Pozdrawiam i życze miłego kotleta.

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rzadko się udzielam na zapowiedziach ale powoli zaczyna mnie krew zalewać. Niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego ludzie wchodzą na takie serwery? No urwa dlaczego? Na tym serwerze nie ma absolutnie nic ciekawego i nowego, plus mały bonusik - Algade i harnaś w administracji - czyli syf na całego. Pomimo tego i tak ze 300 osób wbije na ten serwer, na którym innowacji jest tyle co u ameby, a później będą płakać, że "przekręty", "brak zainteresowania administracji".

Bo widzisz NEFT, gracze metina dzielą się na tych, którzy sugerują się tym co mówią inni i tych, którzy mają własne zdanie i rozum. 

Sama z chęcią zagram na tym serwerze bo mi się podoba a nie dlatego, że ktoś mi go poleca czy też odradza.

Nie widzisz nic nowego? Założę się, że przeleciałeś prezentację suwakiem w dół tylko po to, żeby napisać ten wyssany z palca komentarz.

Mało nowości? Zapraszam na forum do działu propozycje, są tam min. nowe kostiumy, fryzury - jeśli spodobają się większości graczy to zostaną dodane.

Ja osobiście szczerze polecam serwer, grałam na becie i wszystko działa bez zarzutów :)

Zapomniałabym, gorąco pozdrawiam spawacza!

xyz

:( Ja Cie "zawołałem" ;/. 

A tak serio to polecam serwer, bo nie ma jakiegoś normalnego easy/medium który stoi do teraz bądz startuje :v.

tyle ze harnaśia serwery to max chyba 3 miesiące ja powiem tak zawitam ale po 3 miesiącach jak będzie jeszcze stał  by sprawdzić czy wytrzyma dłużej niż pozostałe serwery zawiodłem się już tyle razy na tym twórcy serwerów ze na starcie szansy niestety nie dam 

Lekkie sprostowanie co do Twojej wypowiedzi.Wszystkie serwery Harnasia razem wzięte,nie stały więcej niż 2 miesiące.Najdłuższy żywot miała Sembia bo aż 26 dni, reszta 5-7dni. Administracja ta sama tj. Agonia,Muerte + do tego Algade,więc sam sobie odpowiedz czy warto.Chcecie być dymani na hajs?śmało wbijać.Pozdrawiam i życze miłego kotleta.

Nie ładuj PLN w is to i na hajs Cię nie porobią :)

Mam nadzieję, że macie dobre zabezpieczenia, bo ostatnio coś serwery mają problem ze startem w terminie :D

Co do samego serwera - jak na moje oko, bardzo dobry, na pewno zawitam :)

Opublikowano

@Bla Bla.

Powinniśmy sobie dać radę z tym, jeśli będą jakiekolwiek ataki, sponsor powinien się o to postarać bo wspominaliśmy mu o tej kwestii.

/////

Nikt nikogo nie zmusza do wydawania pieniędzy w grze, poza tym item shop przez pierwsze kilka godzin będzie wyłączony.

Pisanie że ktoś kogoś dyma na hajs utwierdza mnie w przekonaniu, że pisząca to osoba ma problemy ze sobą, bo jak można kogoś "wydymać na hajs" jeśli on otrzymuje to co DOBROWOLNIE kupuje.

Nie rozumiem tych wszystkich ludzi co motywem przewodnim swoich wypowiedzi wybierają opinie spawacza z Raciborza.

Opublikowano

Skoro is ma być tani, to na ile on jest?

Tani juz ci mówie co znaczy według harnasia tani :

Za 30 zł SMS zakupisz pół wierzchowca i 2 marchewki dla niego i ci już sm sie skończą po czym jak wykupisz kilka itemów za 1/2 tygodnie harnaś da premiu sms +  około 30 % po czym jesli liczba graczy będzie mniejsza niż 200 serwer po kilku dniach padnie i od to masz system działania harnasia . PS. ale i nie tylko bo 90% tych noweuch serwerów robi no to spoko to harnaś nie bedzie gorszy też wydoi na kase a co tam

Opublikowano

zamiast sie slucac kretyna MPCforuma sam zweryfikuj informacje zanim cos napiszesz

sembia stala od 12 marca do 30 sierpnia jak juz tak sie do niej przyjebales to masz odp

dodatkowa byla ona po reworku ktory startowal w styczniu i wsyzstkie sm po nim zostaly zwrocone 

dymani na kase? nikt nie zmusza do kupowania typie

Wszystko poza zwierzakami i niektorymi rzeczami z gry jest na stale

Za 30 zł SMS zakupisz pół wierzchowca i 2 marchewki dla niego i ci już sm sie skończą po czym jak wykupisz kilka itemów za 1/2 tygodnie harnaś da premiu sms +  około 30 % po czym jesli liczba graczy będzie mniejsza niż 200 serwer po kilku dniach padnie i od to masz system działania harnasia . PS. ale i nie tylko bo 90% tych noweuch serwerów robi no to spoko to harnaś nie bedzie gorszy też wydoi na kase a co tam

idz pajacu bo jeszcze niedawno mi serwer reklamowac chciales a jak sie nie zgodzilem to zaczalem pierdolic glupoty :D

Opublikowano

zamiast sie slucac kretyna MPCforuma sam zweryfikuj informacje zanim cos napiszesz

sembia stala od 12 marca do 30 sierpnia jak juz tak sie do niej przyjebales to masz odp

idz pajacu bo jeszcze niedawno mi serwer reklamowac chciales a jak sie nie zgodzilem to zaczalem pierdolic glupoty :D

Moim zadaniem jest powiedzieć prawdę o serwerach jak im to nie pasuje to wymyślają takie bzdury od dziś każde przekręty / przewały i to  co miało nie wyjść na światło dzienne wyjdzie i tak to sobie możesz mówić do kumpli .

Co do serwa sami widzicie czy chcecie grać u admin który nawet nie postawił 1 serwa na dużej niż kilka dni ?

Opublikowano

Administracja jest tak spie*dolona ze generalnie nie polecam serwera , ale że nie ma nic w  miare ogarniętego, to pogram do czasu gdy wystartuje Pandora :) Widzimy sie na starcie, zje*y :D

Opublikowano

Serwer po przeczytaniu prezki wydaje się dosyć spoko.

Mam tylko nadzieje, że nie padnie po kilku dniach i jako tako będzie się trzymał.

Na pewno pojawię sie na starcie ;)

2334214718550821527758.gif

Mentor
Opublikowano

A reklama to jakas bedzie dzis ?

Bo patrząc na liczbe zarejestrowanych to nwm czy tutaj 200 osób bedzie grało

Opublikowano

Wiesz co chłopcze? Powiem Ci jedno, albo zrozumiesz moje słowa, albo jesteś dzieckiem z IQ poniżej zera. To, że harnaś nie chciał Twojej reklamy, to nie masz prawa się mścić. A wszystkie informacje, które uzyskał na Twój temat się sprawdzają. Nie jesteś osobą godną zaufania, a co dopiero wiarygodną w prowadzeniu yt. Dla mnie Twój post w którym odpowiedziałeś na moje pytanie, jest bezczelne, nie jesteś nawet w Administracji więc jakim prawem odpowiadasz na moje pytania, które są kierowane do @harnaś @1361622928-U485574.pngAgonia @Algade. Jesteś osobą irytującą i radzę Ci więcej nie odpowiadać na moje pytania, bo każdy Twój post w moim kierunku będzie zgłaszany jako spam. Dziękuje i pozdrawiam środkowym pacem wszystkich hejtujących serwer. 

post-1109009-0-53943000-1474618752.jpg

Opublikowano

Nie bo harnas i tyle w temacie. A mod niech skocnzy dawac warny bo tutaj nie ma nic do dodania, takie osoby jak on powinnym iec zakaz wstawiania tutaj jakich kolwiek serwerow bo to zwykle dymanie ludzi w tylek na ich hajs :)

Opublikowano

Nie bo harnas i tyle w temacie. A mod niech skocnzy dawac warny bo tutaj nie ma nic do dodania, takie osoby jak on powinnym iec zakaz wstawiania tutaj jakich kolwiek serwerow bo to zwykle dymanie ludzi w tylek na ich hajs :)

to jest śmieszne co Ty piszesz, nikt nikogo nie zmusza do inwestowania w IS'a, to jest serwer easy więc nie jest to konieczne.. Ja sama mam zamiar coś sobie kupić bo jestem leniwą osobą i lubię ładne kostiumy (a są na stałe!) I gdzieś mam takie głupie teksty, to są moje pieniądze i będę robić z nimi co mi się podoba :)

@down to nie jest argument, to jest logiczne ;)

222.gif

Opublikowano

to jest śmieszne co Ty piszesz, nikt nikogo nie zmusza do inwestowania w IS'a, to jest serwer easy więc nie jest to konieczne.. Ja sama mam zamiar coś sobie kupić bo jestem leniwą osobą i lubię ładne kostiumy (a są na stałe!) I gdzieś mam takie głupie teksty, to są moje pieniądze i będę robić z nimi co mi się podoba :)
Jak widzę taki argument że nikt nikogo nie zmusza do ładowania w isa to mnie krew zalewa.

Podoba mi się pomysł z brakiem isu na start, oddzieli to na starcie ziarno od metinowych pro-is gównograczy. A taka inicjatywa administracji tylko zachęca do zainwestowania w serwer w późniejszym czasie.

Opublikowano

dodatkowa byla ona po reworku ktory startowal w styczniu i wsyzstkie sm po nim zostaly zwrocone 

To oczywiste że nikt nikomu nie każe inwestowac w IS.Jak doskonale wszyscy wiedzą wiekszość osób które  grają na prywatnych serwerach mt2 to gimbaza.Nie oszukujmy się, są to osoby najbardziej skłonne do manipulacji tj. inwestowania kasy w gre .Druga sprawa ważniejsza jak dla mnie, to strata czasu,po co zaczynac na czyms gdy z góry wiadomo że to padnie jak syf?Nie masz pojęcia o tworzeniu serwerów ,idz lepiej sobie w bierki pograj  i nie mów mi że sugeruje sie opiniami spawacza bo trzeba byc debilem żeby nie wiedzieć że ten Twój chłam padnie w niedługim czasie.Pozdrawiam  elo.

Opublikowano

Ja się nie dziwnie czemu jest taki hejt na harnasia ! Serwer wygląda fajnie lecz problemem jest reklama a raczej jej brak i nic dziwnego, że wszystkie serwery harnasia padają po tyg... ehh

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Ja się nie dziwnie czemu jest taki hejt na harnasia ! Serwer wygląda fajnie lecz problemem jest reklama a raczej jej brak i nic dziwnego, że wszystkie serwery harnasia padają po tyg... ehh

Hejt taki na niego bo to chyba najbardziej patologiczny człowiek na tym forum, a teraz bedzie podobnie z tym jego serwerem zarobi i spierrdoli XDDDD

Opublikowano

Pisz dalej swoje wypociny.. 

Z mojej strony polecam! Zagram i odliczam start! 

Wypociną to jest ten serwer.Ty jako Moderator forum Tungi, wiadomo że zagrasz.   xD

Ps. Nie polecam i nie pozdrawiam.

Opublikowano

Pisz dalej swoje wypociny.. 

Z mojej strony polecam! Zagram i odliczam start!

Nic dziwnego, że zagrasz jak jesteś "Mistrzem Gry"  o.O

nie jest mistrzem gry tylko kid modem ^^

222.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...