Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tunga [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polecam jak najbardziej ten serwer! W końcu coś podobnego do Antarisa tylko z dużo poważniejszą ekipą robią ten serwer! Polecam zagrac ja gram i mam max lvl!

Tunga to najlepszy serwer Metin

Lajkować ten post żeby @harnaś wiedział że stworzył najlepszy serwer Metin!

zapraszam na serwer metin Tunga ;] by @harnaś

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmniejszysz ten dmg tego Generała.... Ile można... kur wa. Bije posrany dmg.... ciagle po hicie 10k hp....

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Zmniejszysz ten dmg tego Generała.... Ile można... kur wa. Bije posrany dmg.... ciagle po hicie 10k hp....

Ekwipunek zrób, bo ludzie nie mają jakoś problemu z ubiciem go. 

Opublikowano

Ekwipunek zrób.Teraz dojebałeś..... Zrobiłem,mam nawet przerobione. Pozdrawiam Serwer.

A i tak poza tym nie widzę żeby ktoś go ubijał.... 

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Ekwipunek zrób.Teraz dojebałeś..... Zrobiłem,mam nawet przerobione. Pozdrawiam Serwer.

A i tak poza tym nie widzę żeby ktoś go ubijał.... 

Nom nikt go nie ubija bo ja go zbijam :v. Zamiast popracować nad taktyką i eq to płaczecie. http://i.imgur.com/dN9dPEU.png zeby nie było że puste słowa :)

Polecam serwer.

obraz.png

Opublikowano

Założyłem już dwa konta konta, na żadnego nie mogę się zalogować bo wyskakuje informacja że takie konto nie istnieje...sugestie?

Sprawdź, czy konto zostało założone poprawnie, bo pewnie jak większość nie zwracasz uwagi na to, że hasło musi posiadać specjalne znaki typu !@%!^#$

Opublikowano

Zostało założone poprawnie, mam znaki, na stornie mogę się normalnie zalogować, informacja że takie konto nie istnieje wyskakuje tylko w grze.

Opublikowano

Zostało założone poprawnie, mam znaki, na stornie mogę się normalnie zalogować, informacja że takie konto nie istnieje wyskakuje tylko w grze.

A patchowałeś klienta? :> Jeżeli tak, to usuń plik Tunga.exe i spaczuj na nowo. 

Opublikowano

Będzie dzisiaj w nocy jakas przerwa?

Nie. Harnas ino odpoczywa juz...

Będzie przelew banowy? Nie PayPal :v.

obraz.png

Opublikowano

Będzie dzisiaj w nocy jakas przerwa?

Nie. Harnas ino odpoczywa juz...

Będzie przelew banowy? Nie PayPal :v.

Zostal dodany juz

Opublikowano

Jak tam twoj serwer harnas haha, gdzie te tysiace graczy?

Napewno więcej niż na twoim :) 

@harnaś planujesz zmiejszyć jeszcze resp wodzów? praktycznie każdy spot obstawiony 24/7 i nie ma jak misji zrobić :D 

Opublikowano

Nie polecam no harnas xD. Na teriosie byla ta sama gadka, bedzie reklama a nawet jej nie bylo a serwer upadl. Nie wspomne o zainteresowaniu xD.

Skoncz harnas robic serwery, bo robisz cos co Ci nie wychodzi. Zanim zaczniesz tworzyc serwery naucz sie najpierw o uczciwosci wobec ludzi :)

Czekam na kolejnu twoj serwer ktory pewnie bedzie za pol roku xD

Opublikowano

Nie polecam no harnas xD. Na teriosie byla ta sama gadka, bedzie reklama a nawet jej nie bylo a serwer upadl. Nie wspomne o zainteresowaniu xD.

Skoncz harnas robic serwery, bo robisz cos co Ci nie wychodzi. Zanim zaczniesz tworzyc serwery naucz sie najpierw o uczciwosci wobec ludzi :)

czy aby napewno terios byl harnasia? XDDDD

lGxCbNd.png

Opublikowano

Terios był przemka a potem surka i exile

Opublikowano

Terios był przemka a potem surka i exile

Tak to jest jak ktos sie wypowiada na temat, w ktorym jest kompletnie zielony..  xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...