Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tunga [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie. Jedynie utrudnienie to ze leci bardzo malo yang, nie ma zmiany ch, zmiana mobow na psy zmienia tez marmurki. Zmiany nie ma na dungach na psy.

Opublikowano

Tak wlazłem z ciekawości... Pograłem kilka minut , poszedł komunikat żeby zaktualizować klienta - bo nowy bs. Zaktualizowałem - BS przestał działać. Rypłem ze śmiechu - na serwerze malutko ludzi, i ogólnie serwer jest śmieszny. Profesjonalny team który WIE co robi... No chyba nie :) Już lepiej dać sobie siana niż stawiać taki badziew. 

Serwer jest mierny... jak pozostałe serwery Harnasia. I nie potrzebuję S(p)a(w)bala żeby to stwierdzić dla informacji co niektórych w tym temacie - wystarczy kilka / kilkanaście minut gry ( więc pisząc o tym pseudo Yoytuberze od spawania zastanówcie się gdzie wy macie rozum , swój własny ). Lepiej pod względem rozgrywki sprawowała się sawia czy predoria niż to. 

Nie polecam. Już lepiej włączyć jakiś film i czekać na coś dobrego , moze kiedyś coś wyjdzie. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Nie. Jedynie utrudnienie to ze leci bardzo malo yang, nie ma zmiany ch, zmiana mobow na psy zmienia tez marmurki. Zmiany nie ma na dungach na psy.

Jest zmiana ch, masz w panelu bocznym po spatchowaniu klienta... 

Opublikowano

ja nie ogarniam.. jedna mówi że dużo druga mówi że mało zdecydujcie sie xD

Dla jednej osoby dużo to 2-3k, dla innej 400-600, zależy komu co przypadnie do gustu.

Są też ludzie od Spawacza czyli MPCforuma, gdzie nie ważne ile by nie było ludzi napiszą że mało i nie polecają :)

To jest właśnie dziwne. Moim zdaniem to powinno być że gdy podoba mi się serwer to wbijam i gram.. ta gra i tak przechodzi na większości serwerów w tryb single player.

Opublikowano

tak poza tematem serwera

KRÓTKO O TYM CO SIE DZIEJE NA SCENIE PRYWATNYCH SERWERÓW W POLSCE

4032214748148591410096.png

polecam, przerwy techniczne są kilka razy dziennie i ciągle jest naprawiana duża ilość bugów

gra sie dobrze i chyba o to chodzi, no nie?

Opublikowano

@1373230489-U611928.pnghappi po ostatniej opcji z "zostajesz frajerem" musisz dać jeszcze pętle do "robisz serwer" bo tak robi team pewnego serwera który stał miesiąc #revo

///

Wkrótce bedzie kolejne przerwa techniczna, harnaś Was poinformuje co zostało poprawione.

Opublikowano

tak poza tematem serwera

KRÓTKO O TYM CO SIE DZIEJE NA SCENIE PRYWATNYCH SERWERÓW W POLSCE

4032214748148591410096.png

polecam, przerwy techniczne są kilka razy dziennie i ciągle jest naprawiana duża ilość bugów

gra sie dobrze i chyba o to chodzi, no nie?

Haraś wygrałeś z tym haha poprawiłeś mi humor haha fakt ten schemat to prawda ale rozbawiło a server jest fajny i przyjemny jak najbardziej polecam

Opublikowano

lagi jak sam skurwensyn. tak wiem koputer z drewna itd.,ale na plynna gre na vesterisie np. wystarcza. a tutaj m1 ch1 pokaz slajdow.

Opublikowano

Często loga.. 

Drop kasy trochę mały. Zwiększyć by można :D

Naprawcie to ulepszanie tymi zwojami bo pisze 5% a daje 10%, pisze 20% a daje 10%  zdecydujcie się. :D 

Na dungu od 105, pojawiają się 4 "minibossy" pokonaj je wszystkie. Zabijasz jednego a reszta znika... Po co coś takiego dodajcie 1 a nie 4... 

Dodajcie zadania typu łowiectwo, bo jak się expi tylko expi to się nudno robi.

W Dt nie znikają moby po pokonaniu fal. Trochę to laguje a najbardziej przeszkadza.

Zwiększyć szanse na drop szkatułek serwerowych oraz Kd, bo błogosławieństw smoka mam po kilka sztuk max 10.. 

Serwer ogólnie spoko, miło się gra  :D Ludzi w granicach 400-600 Tak mi się wydaje :) 

I może jakiś evencik  ?

Opublikowano

Często loga.. 

Drop kasy trochę mały. Zwiększyć by można :D

Naprawcie to ulepszanie tymi zwojami bo pisze 5% a daje 10%, pisze 20% a daje 10%  zdecydujcie się. :D

Na dungu od 105, pojawiają się 4 "minibossy" pokonaj je wszystkie. Zabijasz jednego a reszta znika... Po co coś takiego dodajcie 1 a nie 4... 

Dodajcie zadania typu łowiectwo, bo jak się expi tylko expi to się nudno robi.

W Dt nie znikają moby po pokonaniu fal. Trochę to laguje a najbardziej przeszkadza.

Zwiększyć szanse na drop szkatułek serwerowych oraz Kd, bo błogosławieństw smoka mam po kilka sztuk max 10.. 

Serwer ogólnie spoko, miło się gra   :D Ludzi w granicach 400-600 Tak mi się wydaje :)

I może jakiś evencik  ?

W nocy zrobię przerwę w której poprawie i dodam kilka rzeczy, które zwiększa komfort gry. Przerwa pewnie ok 1-2 się odbędzie.

Co do eventów, najbliższy taki większy w piątek dopiero, ale w tygodniu może jakieś raty się uda zorganizować :P 

Opublikowano

Ile online na chwile obecną ? Warto wbijać ?

Warto. Liczba się trzyma 300-400 online, uporaliśmy się z tymi najgorszymi lagami i błędami więc teraz będzie tylko lepiej.

Ile online ?

ile online?

ile online

ile online

Opłaca się grać? +/- ile gracy jest?

ile online aktualnie ?  polecacie ? 

Ślepota czy coś? Ciężko przeskrollować trochę wyżej, czy stronę wcześniej? 

Co do serwera na prezentacji wygląda nawet nawet. Osobiście nie miałam jeszcze okazji wejść. 

Powodzenia z utrzymaniem projektu :> harnaś zrób grubą reklamę to będzie jeeeszcze lepiej, aniżeli jest teraz.

Opublikowano

jedno mnie dziwi  ciagle gracze pisza ze brak kasy     a ja sie pytam  o co dokładnie wam chodzi  mam 120 lvl    50kk w plecaku    eq ulepszam na bieząco jak mam ulepszacze.  Jezeli śadzicie ze jak podniosa wam  drop kasy to pobegnies do miasta i wykupis all ulepszace   rynku to    jestes smiesny grace na sklepie w 5 min podniosa cene  do stosownej co  stan   gotówki obracanej na rynku  a ty bedziesz dalej zaprzeproszeniem szczekał ze hajs slabo dropi bo nie wykupis polowy na rynku   a jezeli ktos ci powie idz n spoto posiedz 2h  na pustyni na  50 lvl na   spocie pajakow i   powiem ci ze w 2h masz 70kk  to nie uwieżysz no ale co    i tak dalej bedziecie psać ze  aby podnieśli drop   hajsu 

a  co do ilosci graczy metina to  auważcie e metin sie wypala     niema juz jak kiedys ze na polskim rynku metina siedzialo    okolo 20/30k   graczy miesiecznie teraz  jest moze do 10k   włacznie z globalem wiec nie wymagajcie liczby  takiej jak 1k online non stop bo tego  zaden priv nie wyciagnie  bo niema juz prawie graczy.  No chyba ze Walander by powrócił do gry ten to  nawet   abyti wyciagal do gry co pamiętają jak s1 naywal sie POLAND 

Opublikowano

jedno mnie dziwi  ciagle gracze pisza ze brak kasy     a ja sie pytam  o co dokładnie wam chodzi  mam 120 lvl    50kk w plecaku    eq ulepszam na bieząco jak mam ulepszacze.  Jezeli śadzicie ze jak podniosa wam  drop kasy to pobegnies do miasta i wykupis all ulepszace   rynku to    jestes smiesny grace na sklepie w 5 min podniosa cene  do stosownej co  stan   gotówki obracanej na rynku  a ty bedziesz dalej zaprzeproszeniem szczekał ze hajs slabo dropi bo nie wykupis polowy na rynku   a jezeli ktos ci powie idz n spoto posiedz 2h  na pustyni na  50 lvl na   spocie pajakow i   powiem ci ze w 2h masz 70kk  to nie uwieżysz no ale co    i tak dalej bedziecie psać ze  aby podnieśli drop   hajsu 

a  co do ilosci graczy metina to  auważcie e metin sie wypala     niema juz jak kiedys ze na polskim rynku metina siedzialo    okolo 20/30k   graczy miesiecznie teraz  jest moze do 10k   włacznie z globalem wiec nie wymagajcie liczby  takiej jak 1k online non stop bo tego  zaden priv nie wyciagnie  bo niema juz prawie graczy.  No chyba ze Walander by powrócił do gry ten to  nawet   abyti wyciagal do gry co pamiętają jak s1 naywal sie POLAND 

hahah rozjebałeś mnie swoimi błedami w pisaniu . :D Hah ja się pytam gdzie beta była ??

od momentu startu przerwy i wy to nazywacie serwerem ?

Opublikowano

Co nie znaczy ze kazdy moze tyle grac .. Idziecie tokiem myslenia bo ktos ma tyleyang a reszta ma klepacbiede isobie odpuscic czy lepiej isc na reke gracza.

Opublikowano

Co nie znaczy ze kazdy moze tyle grac .. Idziecie tokiem myslenia bo ktos ma tyleyang a reszta ma klepacbiede isobie odpuscic czy lepiej isc na reke gracza.

Ide na rękę gracza i daje mu coś do roboty, bo po co ma stać w m1 bez celu :)

Byście chcieli mieć w chwile na wszystko, nie tędy droga. Później płacz, że nie ma co robić, serwer na jeden dzień.

Opublikowano

I dlatego wolisz katować ludzi z takim niskim dropem yang, a tyle kasy idzie na ulepszanie? To nieźle funkcjonujesz, serio xD.

Opublikowano

I dlatego wolisz katować ludzi z takim niskim dropem yang, a tyle kasy idzie na ulepszanie? To nieźle funkcjonujesz, serio xD.

ku*wa przeciez wiadome, ze lepiej się pomęczyć z yangami i by dropiło mało i by były główną walutą serwrową niż te je*ane 1kkkkk z jednego mobka i mieć tyle kasy, że będzie trzeba ulepkami kupować itemsy, rusz głową.. ja osobiście wole ciężej zdobywać yangi (choć wcale nie jest ciężko?) niż mieć w ch*j hajsu bez jego wykorzystania, a tak sprawa sprawuje się świetnie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...