Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tunga [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

boss co godzinę, metin co 25 minut na EASY? ludzie co wy odjaniepawlacie

Jest troche respów, są bossy, minibossy, są elitarne bossy, są dungeony, jest sporo metinów rozstawionych(zaleznie od mapy), wszystko bedzie okej :) 

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można DROPNĄĆ IS w grze?

@harnaś

Ciężko powiedzieć o co dokładnie ci chodzi. 

kostium fryz zwierzaczek i jakis mouncik

Kostium można zdobyć troche słabszy(5% wartosci mniej) niż w IS(mozna go rowniez bonowac), mountów nie ma, reszty w grze nie zdobędziesz. 

Opublikowano

@harnaś mordko mam pytanko ile kosztować będzie 700 sm za "SMS" 

możesz mi powiedzieć ^^?

nie ma mnie w domu wiec na 100% ci nie dam pewnego info ale ok 25-30zl

@harnaś

Dlaczego korzystacie z mojego layoutu etrunisa ? :P

A dlaczego nie skoro mam do tego prawo? :)

A może nie masz, bo to moja grafika ? :P

No to już reporcika wysyłaj niech zniknie ta tunga z mpc 

Opublikowano

start się nie przesunie??

Nie.

Dodam tylko informacje, że zmiana kanałów będzie dostępna dopiero jutro, ewentualnie dzisiaj w nocy. Sorry za utrudnienia :P 

Opublikowano

Nie.

Dodam tylko informacje, że zmiana kanałów będzie dostępna dopiero jutro, ewentualnie dzisiaj w nocy. Sorry za utrudnienia :P 

Serioo @harnaś w 2016r mam ręcznie channele zmieniać ? Dobrze się czujesz ?

IDcncno.png

Opublikowano

Nie.

Takie coś powinno być dostępne na starcie 

No ta ale ty się c***a znasz i musisz poczekać na technika 

Opublikowano

Juz Pobieram serwer Mega się szykuje ;)) Powodzenia widzimy się na starcie ^^:)) PRO SERWER WBIJAM 

Juz Pobieram serwer Mega się szykuje ;)) Powodzenia widzimy się na starcie ^^:)) PRO SERWER WBIJAM  

Opublikowano

Juz Pobieram serwer Mega się szykuje  ;)) Powodzenia widzimy się na starcie %5E%5E.png  :)) PRO SERWER WBIJAM 

Juz Pobieram serwer Mega się szykuje  ;)) Powodzenia widzimy się na starcie %5E%5E.png  :)) PRO SERWER WBIJAM  

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Widać, że @harnaś się postarał. Myślę, że na serwerze nikomu nie zabraknie rozrywki i ludzi do gry.

Grafika w prezentacji kozak, polecam!

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Oj harnaś... harnaś....

Kolejny serwer?

Dawne czasy przypominają, może wbiję tak z nudów :)

99523830871009328537.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...