Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tunga [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały problemik :( jeszcze wczoraj było fajnie super się grało dziś wbijam i bum pokaz slajdów w m1.. tylko gdy wejdę w środek czyli stanę obok Strażnika i ogólnie npc proszę o pomoc, jeszcze wczoraj było bez zarzutów ;/

Wyłącz lub zmniejsz zasięg sklepów. 

gdzie mogę to wyłączyć ??

W opcjach gry, masz albo wyłączenie widoczności nazw sklepów całkowite, lub masz taki suwak który to zmniejsza w pewnym stopniu zależnym do Ciebie. 

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale te lagi moglibyście ogarnąć.. mam z*******y sprzęt (Gta 5 Bangla w chuu) i czuje klatkowanie obrazu na M1, Ch1. Nie chce myśleć, co by się działo jak by było 3/4x tyle ludzi.. 

Opublikowano

No i to się nazywa serwer stabilny a nie jakieś gówno Antaris Vesteria albo inne gówna... widać że @harnaś zna się na prowadzeniu serwerów. Coś mi się zdaje że to nie pierwszy serwer Pana @harnaś  prawda?

zapraszam na serwer metin Tunga ;] by @harnaś

Opublikowano

Ale te lagi moglibyście ogarnąć.. mam z*******y sprzęt (Gta 5 Bangla w chuu) i czuje klatkowanie obrazu na M1, Ch1. Nie chce myśleć, co by się działo jak by było 3/4x tyle ludzi.. 

Pisałem, wyłącz widoczność nazw sklepów w opcjach. Do weekendu postaram się to ogarnąć 

Opublikowano

No i to się nazywa serwer stabilny a nie jakieś gówno Antaris Vesteria albo inne gówna... widać że @harnaś zna się na prowadzeniu serwerów. Coś mi się zdaje że to nie pierwszy serwer Pana @harnaś  prawda?

k***a czemu mam wrażenie, że to drugie konto harnasia albo kogoś z administracji XDD? 

Odnośnie serwera. Poprawicie drop z dungów? 

Opublikowano

Pisałem, wyłącz widoczność nazw sklepów w opcjach. Do weekendu postaram się to ogarnąć 

Szkopuł w tym że mam wyłączoną.

Opublikowano

troche bugow nadal jest

gram sobie, mam full eq na 130 lvl, bm, z ochronka wlaczona podbiega mental i wali mi 60k ze skilla, no fajnie

to nie jest normalne przy full eq pvp i z full is

lGxCbNd.png

Opublikowano

Szkopuł w tym że mam wyłączoną.

również mam wyłączone nazwy i slajdy w m1. a na vesterisie nic sie nie tnie i to przy wiekszej liczbie graczy. problem leży po stronie serwera.

Opublikowano

Wszedłem na serwer ale w m1 lagi totalne nawet nic kupi nie można porażka. Harnaś ogarnij bo nic kupić nie można takie lagi a mam 8gb ITP Wiec to nie moja wina

No tak ... lagi w m1 potwierdzam.. nigdy tak nie bylo. 

/

Opublikowano

Wszedłem na serwer ale w m1 lagi totalne nawet nic kupi nie można porażka. Harnaś ogarnij bo nic kupić nie można takie lagi a mam 8gb ITP Wiec to nie moja wina

W nocy zablokuje wystawianie sklepów offline w pierwszych miastach by wyeliminować te lagi na czas, gdy nie poprawie tego błędu.

Dodam specjalną mape handlową, na której będziecie mogli te sklepy wystawiać przez jakiś czas, myślę, że to najlepsze aktualnie rozwiązanie.  A póki co polecam zmniejszyć zasięg widoczności sklepów, powinno pomóc. 

Opublikowano

W nocy zablokuje wystawianie sklepów offline w pierwszych miastach by wyeliminować te lagi na czas, gdy nie poprawie tego błędu.

Dodam specjalną mape handlową, na której będziecie mogli te sklepy wystawiać przez jakiś czas, myślę, że to najlepsze aktualnie rozwiązanie.  A póki co polecam zmniejszyć zasięg widoczności sklepów, powinno pomóc. 

Zrobiłem tak jak napisałeś ale wiesz chciałbym też coś kupić a lagi kosmiczne . Powiem ci że dobry pomysł masz :) Pozdrawiam

Opublikowano

Harnaś tracisz graczy co chwile gracze piszą lagi w m1 nie można nic kupić . Szkoda serwa bo nawet fajny jak tak gram 3 dzień ale no Harnaś nie ogarniasz tematu lagi kosmiczne nie można nic kupić chociaż się chce lagi w m1 ch1

Opublikowano

Harnaś tracisz graczy co chwile gracze piszą lagi w m1 nie można nic kupić . Szkoda serwa bo nawet fajny jak tak gram 3 dzień ale no Harnaś nie ogarniasz tematu lagi kosmiczne nie można nic kupić chociaż się chce lagi w m1 ch1

Właśnie z jednym z graczy testuje kilka rozwiązań, ewentualnie jak chcesz mi w tym pomóc to napisz mi na pw. 

Ja nie mam problemu z lagami dlatego też ciężko mi weryfikować, przez co to może występować. :x

Pobierz łatke (patcher) i sprawdź, czy jest poprawa. 

ps. 

Pojawiły się wyniki ostatniego konkurs na FP

https://www.facebook.com/TungaMetin2/posts/293913414324348

Opublikowano

Właśnie z jednym z graczy testuje kilka rozwiązań, ewentualnie jak chcesz mi w tym pomóc to napisz mi na pw. 

Ja nie mam problemu z lagami dlatego też ciężko mi weryfikować, przez co to może występować. :x

Pobierz łatke (patcher) i sprawdź, czy jest poprawa. 

ps. 

Pojawiły się wyniki ostatniego konkurs na FP

https://www.facebook.com/TungaMetin2/posts/293913414324348

Powiem tak jest poprawa ale są jeszcze lagi i chodzę na DT to mnie loga więc troszkę dziwne . Harnaś na spokojnie

Opublikowano

Ogólny opis serwera :

Pliki wykonane przeciętnie z wieloma dziurami w questach i bugami w grze jak i kliencie ( Nie pisać nie podam jakie i gdzie ! )

Administracja szczególnie harnś , to jakieś nie porozumienie , ( przypuszczam że mama dała większe kieszonkowe i chłopak założył serwer mt2 , bo coś tam niby umie  :P )

Sama rozgrywka nie zaskakuje niczym po prostu wbijasz na serwer i prócz nudnych questów i monotonnego expa nie masz nic więcej !

Co chwile straszne lagi ( lagi z strony serwera - po prostu takich to jeszcze nie widziałem w mt2 - że to jeszcze stoi , hehe )

Harnś = parcie na kasę ( is drogi , przedmioty is ( szczególnie pvm ) dają taką przewagę graczowi że jest on nie do zdarcia !

Problemy z is ( znikające przedmioty / znikające sm itp )

I wiele wiele innych złych rzeczy , mógł bym pisać tak pół dnia albo i lepiej ale po co jak i tak pan ( harnaś , albo jego przydupasy - obleją mnie wiadrem bluzg i nienawiści )

PS. Dla graczy ! Jeśli myślisz czy zacząć tu grę to już straciłeś kilka minut swojego życia gdyż ten serwer jest tak zepsuty że sama myśl o nim może powodować raka i inne choroby :P

Pozdrawiam :*

Opublikowano

Ogólny opis serwera :

Pliki wykonane przeciętnie z wieloma dziurami w questach i bugami w grze jak i kliencie ( Nie pisać nie podam jakie i gdzie ! )

Administracja szczególnie harnś , to jakieś nie porozumienie , ( przypuszczam że mama dała większe kieszonkowe i chłopak założył serwer mt2 , bo coś tam niby umie  :P )

Sama rozgrywka nie zaskakuje niczym po prostu wbijasz na serwer i prócz nudnych questów i monotonnego expa nie masz nic więcej !

Co chwile straszne lagi ( lagi z strony serwera - po prostu takich to jeszcze nie widziałem w mt2 - że to jeszcze stoi , hehe )

Harnś = parcie na kasę ( is drogi , przedmioty is ( szczególnie pvm ) dają taką przewagę graczowi że jest on nie do zdarcia !

I wiele wiele innych złych rzeczy , mógł bym pisać tak pół dnia albo i lepiej ale po co jak i tak pan ( harnaś , albo jego przydupasy - obleją mnie wiadrem bluzg i nienawiści )

PS. Dla graczy ! Jeśli myślisz czy zacząć tu grę to już straciłeś kilka minut swojego życia gdyż ten serwer jest tak zepsuty że sama myśl o nim może powodować raka i inne choroby :P

Dziury to ty masz w mózgu kretynie, skończ p******** głupoty na temat mojego serwera i mojej osoby bo ci to średnio wychodzi, nie dałem ci 20zł zarobić bo chciałeś mi serwer reklamować to nagle k***a wielki hejter sie w tobie odezwał i jaki to ja niedobry i serwer xD jesteś jak zwykła d****a co sie za hajs sprzedaje i pewnie gdybym ci te pare zł dał na reklame to byś się tutaj spuszczał ze szczęścia 

Ale zeby nie było, odpowiem na twoje pierdolenie.

1. Nie podasz jakie i gdzie bo ich nie ma :-)

2. tego to nawet nie skomentuje  xD

3. tego też nie, bo każdy lubi co innego

4. Lagi ze strony serwera? No ty chyba zartujesz w tym momencie. Serwer stoi stabilnie, nie ma żadnych ddosów.

5. Parcie na kase? To ty sie sprzedajesz za 20zł xD 

6. Nie ma żadnych problemów z IS :) Nic nie znika, żadne sm nie znikają. Była jedna taka akcja przez chwile ale wszystkie przedmioty zostały z automatu zwrócone :)

Opublikowano

to juz jest norma.. kazdy server ktory wyjdzie jest krytykowany . . . nawet jak sie przyjemnie gra to masa ludzi i tak nie poleca ... jedne i te same osoby w kazdym temacie to samo pisza.......

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

Ogólny opis serwera :

Eh... Is jest taki drogi że nawet alchemię w nim kupuję bo nie mam na co sm wydawać ;/ http://i.imgur.com/Ypo1WZI.png, Jak chcesz to Ci oddam full isa: 2 jajka stroj fryz pet no i legendarna alchemie... Dorzucę Ci nawet szarfe i pasy żebyś nie musiał z IS kupować. Kolejna sprawa to bony itemow z is... C**j tam że ma bony pvm i pvp http://i.imgur.com/DnDxdsa.png, Ale przecież z bonami PVM DA SIE ZABIĆ GRACZA- f**k logic, bo dają te bony wielką przewagę :D. Znikające przedmioty- Nigdy mi tutaj nic nie znikło, a co do znikających sm... Myślałeś że jak coś kupisz w IS, to nie zabierze smów? Tylko zostaną na zawsze? 

Serwer polecam, jest co robić szczególnie od mapki 130 :)http://i.imgur.com/IyCZluc.jpg Beng!

obraz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...