Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tunga [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Brak dobrego balansu, Agonia to jest najbardziej żenująca osoba z Administracji która się wszędzie pcha, a serwer nadal posiada sporo bugów i nie dociągnięć... nie polecam.

Opublikowano

Jakaś łatka/patcher jest ? Bo ten z klienta nie działa. Wgl nie chce mi się konto połączyć pisze twoje konto nie istnieje... 

Opublikowano

Brak dobrego balansu, Agonia to jest najbardziej żenująca osoba z Administracji która się wszędzie pcha, a serwer nadal posiada sporo bugów i nie dociągnięć... nie polecam.

Rozumiem Twoje w 100% potwierdzone zachowanie.

A1JjvgW.png

Nie ma to jak płakać bo się dostało bana. 

//Jeżeli chodzi o patcher, harnaś ma prowadzić rozmowę ze sponsorem o całkowitej zmianie go na inny, w 100% sprawny.

@@xAdr1an gimnazjum skończyłam już trochę lat temu, w odróżnieniu od Ciebie widzę, bo masz ból o słusznego bana.

Szczere kondolencje.

P.S ciekawa jestem jak się można wywyższać, wypowiadając się raz na dzień z odpowiedziami na pytania i przywracaniem ludzi do porządku cytując punkty regulaminu. 

Opublikowano

ok patcher dziala ale nie chce sie pobra plik Tortuga.exe z latki tez nie moge go wypakowac co jest ?

Nic Ci nie blokuje połączenia, plików, etc?

Opublikowano

ok patcher dziala ale nie chce sie pobra plik Tortuga.exe z latki tez nie moge go wypakowac co jest ?

usun plik Tunga.exe i odpal patchera 

Opublikowano

Rozumiem Twoje w 100% potwierdzone zachowanie.

A1JjvgW.png

Nie ma to jak płakać bo się dostało bana. 

//Jeżeli chodzi o patcher, harnaś ma prowadzić rozmowę ze sponsorem o całkowitej zmianie go na inny, w 100% sprawny.

Nie ośmieszaj się dziewczynko ;) Kolejne forum na którym ty jesteś głównym problem i się wywyższasz... żałosna gimbusiara. Tyle ode mnie. Strzała

Ty obrażać możesz a inni nie? JESTEŚ ZEREM :)

Opublikowano

W dalszym ciągu są lagi w m1 na ch1 niestety . Sprawdzałem na różnych komputerach i to niestety jest wina serwera nie można nic kupić masakra

No chyba nie... Nie ma lagów :)

Polecam serwerek. Do kiedy raty? :D 

obraz.png

Opublikowano

Elo jak tam Tunga?

Ile osob online w szczytowej? :D :D :D

Tak moze 400 przy dobrych wiatrach bedzie.

Serwerka nie polecam bo tak

Opublikowano

Elo jak tam Tunga?

Ile osob online w szczytowej? :D :D :D

szczerze mówiąc graczy przybywa więcej niż odchodzi, teraz jakoś po 500 w szczytowej, ale jednak pare bugów jest, które harnaś naprawia od razu po zgłoszeniu, więc no problem, sam nie gram, ale polecam bo serwer stabilny ;v

Opublikowano

@Emmanuels i gdzie obiecany itemy is itp. podobno tak duzo ich idzie miec a jakos nie palisz sie by oddać a pisałem  , żenada

Żenadą jest fakt, że twoje konto nie zostało jeszcze zbanowane permamentnie.

Serwer Polecam, idzie pograć i pohandlować przy tej ilości graczy. : >

Opublikowano

@Emmanuels i gdzie obiecany itemy is itp. podobno tak duzo ich idzie miec a jakos nie palisz sie by oddać a pisałem  , żenada

nie dziwie sie, takiemu pajacowi jak ty ja też bym nic nie dał xD

będzie jakaś reklama by zwiększyć ilość graczy?

Opublikowano

A żenadą jest to że ciagle mpcforum ci tu toleruje i ludzie których robisz w h..

Serwer to dno nie polecam graczy 100 w porywach do 200

Opublikowano

A żenadą jest to że ciagle mpcforum ci tu toleruje i ludzie których robisz w h..

ch* w jaki sposób to robie? xD

Może i dno ale i tak pokazał więcej od ciebie bo ja jak i harnaś mamy własne serwery.. i mieliśmy kilka innych co jakimś osiągnięciem jest. Teraz kolej na ciebie.. czym zasłynąłeś w świecie Metina pionku? :>

Dalej są takie lagi w grze? :/

Opublikowano

ch* w jaki sposób to robie? xD

Może i dno ale i tak pokazał więcej od ciebie bo ja jak i harnaś mamy własne serwery.. i mieliśmy kilka innych co jakimś osiągnięciem jest. Teraz kolej na ciebie.. czym zasłynąłeś w świecie Metina pionku? :>

Dalej są takie lagi w grze? :/

Nie nie ma lagów już :) 

http://i.imgur.com/Y4MFFXe.gifv Takie tam... http://i.imgur.com/XdiIISu.png ;) Zeby nie bylo że "kupil/zdobyl w grze" http://i.imgur.com/vxgVERh.png :v.

Serwer polecam. Tylko brak reklamy troszkę pogarsza sytuację ;/.

obraz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...