Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zandia [Dedyk] [Medium]

ρσєτα

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bomb dodacie jakieś usprawienia do gry ?? Przydałoby się coś dodać .

Mamy na oku kilka usprawnień, które zostaną dodane w najbliższym czasie lecz jeżeli chciałbyś coś zaproponować to śmiało.

Masz możliwości złapania mnie prawie przez całe dnie i noce na naszym TeamSpeak'u tak więc zachęcam.

Ok wbiję na ts bo siedziałem na becie i ci kilka rozwiązań przedstawie . Dziś ten drop corów z piątku na sobotę z metków ? 

• Odpowiedzi 770
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Emm. Czemu dalej nie ma shoutbox'a na forum? :D 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Warto zagrać, jak z graczami?

Jaki exp do 70 i wyżej?

Trzeba wydawać na is czy da rade coś osiągnąć bez?

+/- w ile do max lvl sie zejdzie?

Opublikowano

Jaki exp do 70 i wyżej?

Graczy sporo

Exp przyjemny

Wystarczy trochę pozarabiać i IS'a idzie kupić w grze :P 

Opublikowano

Jaki exp do 70 i wyżej?

Po tygodniu dezan osiągnął maxa, więc licz, że fgracze bez isa itp może z 2/3 tyg

d2dp.png

Opublikowano

PODSUMOWANIE .

A więc minął tydzień od startu serwera więc można wnioskować z mojej perspektywy iż sam projekt wyszedł Administracji ,,PERFECT,, brak jakichkolwiek bugów to duży plus iż świadczy to o profesjonalizmie z ich strony . Każdy kto chce wbić na serwer śmiało polecam iż jest co robić ,administracja praktycznie cały czas dostępna i banują botów .:) 

Dla graczy którzy piszą mi na PW , Tak is jest drogi ,ale dla chcącego nic trudnego da się radę go kupić w grze od innych iż gra około 1k osób . W dodatku mają wprowadzić wyszukiwarkę przedmiotów do sklepów offline ,szarfy itp / Nic innego nie pozostaje jak wbić na serwer i cieszyć się rozgrywką .

Dla hejterów . Nie liże dupy Administracji , POZDRO !!!!!

Opublikowano

PODSUMOWANIE .

A więc minął tydzień od startu serwera więc można wnioskować z mojej perspektywy iż sam projekt wyszedł Administracji ,,PERFECT,, brak jakichkolwiek bugów to duży plus iż świadczy to o profesjonalizmie z ich strony . Każdy kto chce wbić na serwer śmiało polecam iż jest co robić ,administracja praktycznie cały czas dostępna i banują botów . :)

Dla graczy którzy piszą mi na PW , Tak is jest drogi ,ale dla chcącego nic trudnego da się radę go kupić w grze od innych iż gra około 1k osób . W dodatku mają wprowadzić wyszukiwarkę przedmiotów do sklepów offline ,szarfy itp / Nic innego nie pozostaje jak wbić na serwer i cieszyć się rozgrywką .

xD banują botów. Nigdy nie zaczynam słowa od "XD" ale mnie rozjebałeś totalnie. Błedów/bugów od c***a i jeszcze więcej.. Administracja owszem online ale botow od zajebania i jeszcze więcej. BAA przyznam się że sobie na FB jade.WH/DMG działa bez większego problemu - testowałem. Serwer ani na + ani na minus. ŚREDNIAK.

graphic.png
Opublikowano

troche dziwi mnie resp metinow np dolina respia sie 3 metki obok siebie w jednym czasie a reszta pusta zmiencie na standardowy resp np co 10 min 

i nie ma dropu w dt z krola metkow itp

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

PODSUMOWANIE .

A więc minął tydzień od startu serwera więc można wnioskować z mojej perspektywy iż sam projekt wyszedł Administracji ,,PERFECT,, brak jakichkolwiek bugów to duży plus iż świadczy to o profesjonalizmie z ich strony . Każdy kto chce wbić na serwer śmiało polecam iż jest co robić ,administracja praktycznie cały czas dostępna i banują botów . :)

xD banują botów. Nigdy nie zaczynam słowa od "XD" ale mnie rozjebałeś totalnie. Błedów/bugów od c***a i jeszcze więcej.. Administracja owszem online ale botow od zajebania i jeszcze więcej. BAA przyznam się że sobie na FB jade.WH/DMG działa bez większego problemu - testowałem. Serwer ani na + ani na minus. ŚREDNIAK.

hahah to chyba pomyliłeś serwery kolega . :)  Kolejny hejter który wbił 30 lvl min i skończył grę /

Opublikowano

olol id inne niż na każdym serwerze, hasło inne, a i tak mi okradli konto xD nie spotkałem się z tym od roku, powaga :P

Wpadnij na TS odszukamy złodzieja i wymierzymy karę.

Używajcie blokady ekwipunku

zandia_sygna.png

Opublikowano

olol id inne niż na każdym serwerze, hasło inne, a i tak mi okradli konto xD nie spotkałem się z tym od roku, powaga :P

dalej nie został poprawiony drop z dungów :/ Wgl nie opłaca się na nie chodzić pomimo ,że się je długo robi a drop beznadziejny .

Opublikowano

dalej nie został poprawiony drop z dungów :/ Wgl nie opłaca się na nie chodzić pomimo ,że się je długo robi a drop beznadziejny .

Będzie do tego poprawka :) Drop słaby bo bijesz na max lvl i dlatego ;)

zandia_sygna.png

Opublikowano

Moglibyscie dodać więcej % na ampulke bo na 6 azraela 1 dropla , do tego dzwon niebios jest zbugowany , gdyż go nie widać :/ . Ogólnie jeśli ktoś się zastanawia czy warto zagrać to jak najbardziej polecam . Serw bardzo przyjemny i bez większych bugów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...