Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zandia [Dedyk] [Medium]

ρσєτα

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 770
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze ostatnio zaczęła się rodzić straszna patologia przez jednego ułomnego  użytkownika . Ja nie pozwolę sobie na obrażanie rodziny , jeśli nie zostaną wyciągnięte żadne konsekwencje względem tej osoby to poszukamy sobie z ekipą czegoś innego . Pozdrawiam :)

post-1454445-0-59660000-1474594485_thumb.jpg

Opublikowano

Na serwerze ostatnio zaczęła się rodzić straszna patologia przez jednego ułomnego  użytkownika . Ja nie pozwolę sobie na obrażanie rodziny , jeśli nie zostaną wyciągnięte żadne konsekwencje względem tej osoby to poszukamy sobie z ekipą czegoś innego . Pozdrawiam :)

już nie płacz , dostal bana na chat . Coś przerwy nie było .

Opublikowano

Co to adminstracja która pozwala obrażać a jak ktoś prosi o pomoc to mu cisną nie płacz , serwer widać dno a team jeszcze większe dno jak tacy ludzi mogą deptać po tym świecie .

Sam serwer jest nie zbyt edytowany , myśle że rozgrywka 80% graczy skoczy sie po 2/3 dniach

Opublikowano

Co to adminstracja która pozwala obrażać a jak ktoś prosi o pomoc to mu cisną nie płacz , serwer widać dno a team jeszcze większe dno jak tacy ludzi mogą deptać po tym świecie .

Sam serwer jest nie zbyt edytowany , myśle że rozgrywka 80% graczy skoczy sie po 2/3 dniach

Nie wbiłeś na serwer więc nie udzielaj się . Dostał bana na chat wiec chyba jakaś kara była ?? Tyle w tym temacie ,facepalm .

Opublikowano

Ktoś mi powie ile osób gra i czy sie opłaca zaczynać?

Jest dosyć gęsto na mapach i w mieście :)

[x] 50 postów

[x] 100 postów

[x] 150 postów

[ ] 200 postów

[ ] 250 postów

[ ] 300 postów

[ ] 350 postów

[ ] 400 postów

[ ] 450 postów

Opublikowano

ktoś mi powie o co kur.. chodzi chciałem tutaj zagrać ściągnąłem clienta  chce się zarejestrować od 30 minut i zawsze mi wyskakuje błąd --Wypelnij kod catapacha! 

img_20160313115024_8b85d9790027eb1e480a3

Opublikowano

ktoś mi powie o co kur.. chodzi chciałem tutaj zagrać ściągnąłem clienta  chce się zarejestrować od 30 minut i zawsze mi wyskakuje błąd --Wypelnij kod catapacha! 

Zostalo juz zgłoszone do Technika  

Opublikowano

Zostalo juz zgłoszone do Technika  

to dobrze bo chciałem zagrać,

dzięki

img_20160313115024_8b85d9790027eb1e480a3

Opublikowano

Serwer jest całkiem całkiem ale potrzebuje kilku sporych poprawek. Rozmawiałem z administracją na ts to usłyszałem, że nie chcemy niczego zmieniać, mimo tego, że jest dużo systemów, które po prostu nie działają albo najzwyczajniej w świecie są nieciekawe. Plus powinni zmienić tytuł prezentacji z medium na hard. Serwer nie sprawia przyjemności z gry jeśli nie poświęca się całego dnia na drop/exp oraz bez item-shopu też nie ma co liczyć na przyjemną rozgrywkę.

Opublikowano

Nie wbiłeś na serwer więc nie udzielaj się . Dostał bana na chat wiec chyba jakaś kara była ?? Tyle w tym temacie ,facepalm .

Co z tego , że dostał jak zrobił 15 lv pajac i dalej wyzywał 

Opublikowano

Bomb dodacie jakieś usprawienia do gry ?? Przydałoby się coś dodać .

Mamy na oku kilka usprawnień, które zostaną dodane w najbliższym czasie lecz jeżeli chciałbyś coś zaproponować to śmiało.

Masz możliwości złapania mnie prawie przez całe dnie i noce na naszym TeamSpeak'u tak więc zachęcam.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Co z tego , że dostał jak zrobił 15 lv pajac i dalej wyzywał 

Taki jest Metin :D 

Opublikowano

Wielu ludzi nie polecam, wielu też poleca - to w końcu jaki jest ten serwer? Ilu graczy?

­graphic.png

Opublikowano

Wielu ludzi nie polecam, wielu też poleca - to w końcu jaki jest ten serwer? Ilu graczy?

Myślę, że około 750+ będzie, serwer bardzo przyjemny i bugów nie widać żeby były oraz administracja, która (PÓKI CO) zajmuje się serwerem, zobaczymy jak to będzie :) 

Ja osobiście polecam

Opublikowano

Myślę, że około 750+ będzie, serwer bardzo przyjemny i bugów nie widać żeby były oraz administracja, która (PÓKI CO) zajmuje się serwerem, zobaczymy jak to będzie :) 

Ja osobiście polecam

Trudny serwer, czy nie trzeba napierdalać c**j wie ile, by mieć skille G/P i tą stal/syra?

­graphic.png

Opublikowano

Ja osobiście polecam

Trudny serwer, czy nie trzeba napierdalać c**j wie ile, by mieć skille G/P i tą stal/syra?

Jeśli chodzi o skille to tylko 25ku do G, o ile dobrze pamiętam to G/P miałem po 3 dniach od startu bez ładowania w is, a nie grałem dużo z braku czasu. więc bardziej medium niż hard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...