Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zandia [Dedyk] [Medium]

ρσєτα

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer . Gra się bardzo miło i przyjemnie . Ludzi gra ok.1-1.2k na moje :)

haha :D z 3 razy mniej chyba , ogólnie serwer nudny, tylko dropić i dropić, a wszystko zastawione nawet 10 lv się leją i tigrisa ,

A co ty byś chciał robić w metinie? nawet na 10lv możesz pvp o tigrisa robić z nimi.

A tak w ogóle to jakieś 12k w godzinach szczytu. No może przesadziłem, z 8k będzie

• Odpowiedzi 770
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

krolowa pająkow standardowo respi sie na koncu v1? bo po restarcie od razu wbiłem i nie było ;d

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Witam i proszę o pomoc ...?!

Problem: podczas próby uruchomienia client'a a próbuje normalnie i jako administrator client nie odpowiada znaczy no nie chce się włączyć... Inne działają normalnie dla porównania.

Opublikowano

Problem: podczas próby uruchomienia client'a a próbuje normalnie i jako administrator client nie odpowiada znaczy no nie chce się włączyć... Inne działają normalnie dla porównania.

Zgłoś się do nich na TS to ci odrazu pomogą Admini . :)

Opublikowano

Zgłoś się do nich na TS to ci odrazu pomogą Admini . :)

Dzięki chociaż ktoś się odezwał

Opublikowano

serwer z jednej srtony hard a z drugiej po kilku dniach max lv troche bez sensu

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Jestem pozytywnie zaskoczony co do graczy, serwer nie jest za trudny ani za łatwy, całe m1 w sklepach i ludziach, wbijać :) !

Opublikowano

Jestem pozytywnie zaskoczony co do graczy, serwer nie jest za trudny ani za łatwy, całe m1 w sklepach i ludziach, wbijać :) !

Cieszymy się, że Ci się podoba! Również zapraszamy.

serwer z jednej srtony hard a z drugiej po kilku dniach max lv troche bez sensu

Nigdy nie było mówione, że to hard :) To poziom serwerów medium, które startowały rok temu(piszę tak dlatego, że część nowych mediumów ma przedmioty u handlarzy prawie jak na easy).

zandia_sygna.png

Opublikowano

Cieszymy się, że Ci się podoba! Również zapraszamy.

Kiedy wyniki na fejsie ?? :D Poeta dodajcie opcję widocznosci kostiumu/zbrojki .

Serwer bez bugów , wbijać :) jest nas coraz więcej .

Opublikowano

wydawało mi się czy są 2 typy broni na 75lv? jedne z wbudowanym % na moby a 2gie nie? bo widziałem chyba żala z +% na potwory a teraz kupiłem żala i po przemixowaniu nadal nie ma tego bonusu?

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

wydawało mi się czy są 2 typy broni na 75lv? jedne z wbudowanym % na moby a 2gie nie? bo widziałem chyba żala z +% na potwory a teraz kupiłem żala i po przemixowaniu nadal nie ma tego bonusu?

Rodzaj jest jeden lecz od +5 posiada dodatkowy bonus na potwory :)

zandia_sygna.png

Opublikowano

BomB dlaczego fasolka do alchemi jest tylko w IS ??  hmm to jak mam ulepszać alchemie skoro ten item jest tylko wylacznie w IS ? :D dodajcie go do dropu z metków,bossów .

Ps .Dodacie wygląd kostiumu/zbroja ?

Słuszna uwaga, zapomniałem o tym. Zostanie dodane do sklepu alchemika podczas najbliższej przerwy technicznej.

zandia_sygna.png

Opublikowano

BomB dlaczego fasolka do alchemi jest tylko w IS ??  hmm to jak mam ulepszać alchemie skoro ten item jest tylko wylacznie w IS ? :D dodajcie go do dropu z metków,bossów .

Ps .Dodacie wygląd kostiumu/zbroja ?

Słuszna uwaga, zapomniałem o tym. Zostanie dodane do sklepu alchemika podczas najbliższej przerwy technicznej.

Ok , nie ma problemu ,grunt ,że zajmujecie się serwerem tylko zobaczymy na jak długo . Serwer bez bugów ,da się IS kupić w grze .

Planujecie jakieś update ? wprowadzić coś nowego dla oka . np. Nowe rangi ,amulety exp/pvp / ? 

Opublikowano

wersja223.png

Event górniczy

piątek, godz. 20:00

CH1

Szkatułki blasku księżyca

sobota, godz. 20:00 - 24:00

OX (4 rundy)

niedziela, od godz. 18:00

Drop Cor Draconis

Metiny 50lvl+

Sobota + Niedziela

zandia_sygna.png

Opublikowano

wersja223.png

Event górniczy

piątek, godz. 20:00

CH1

Szkatułki blasku księżyca

sobota, godz. 20:00 - 24:00

OX (4 rundy)

niedziela, od godz. 18:00

Drop Cor Draconis

Metiny 50lvl+

Sobota + Niedziela

Ok wszystko pięknie ładnie,ale kiedy ta przerwa która doda FASOLKI do alchemi ?  Bo na tą chwilę ciężko cokolwiek zrobć bez niej .

Poprawcie mapkę 105 bo jest oczojebna .. Tekstury all białe i nic nie widać /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...