Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zandia [Dedyk] [Medium]

ρσєτα

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 770
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

,,Serwer nie jest jeszcze otwarty" Przerwa jakas ?

[x] 50 postów

[x] 100 postów

[x] 150 postów

[ ] 200 postów

[ ] 250 postów

[ ] 300 postów

[ ] 350 postów

[ ] 400 postów

[ ] 450 postów

Opublikowano

Po mojej rozgrywce stwierdzam że:

1. Wchodzisz do WO klikasz przepustke na prywatne WO i tak wrzuca Cie z jakimś frajerem

2. Nie ma ustawionego dropu w lochu trudnym

3. Brak opcji przelewu w is

4. Serwer się szybko nudzi

5. Ts postawiony na crack'u XDDD 

6. Gdy zostaje 10min na pieczątkach potrafi Cie wyrzucić (wo)

7. Niektórzy mają problemy z loganiem

8. Masa dmg, wh, autoclicker i całego tego gówna

No i wisienka, itemy w is xD Z resztą sprawdźcie sobie bony i ceny. Pozderki  :((

HaHa dobre  wymień polskie serwery gdzie cziterów nie ma :) to jest gra i w grze zawsze będą takie osoby każda gra społecznościowa = czity  jak nie na starcie to za jakiś czas i tak ktoś odpali  normalna kolej rzeczy w każdej grze 

Opublikowano

Co mi się nie podoba, po dniu grania:

- DZIECI na wołaj obrażające papieża.. GM będąc na serwerze NIC NIE ZROBIŁ

-Brak przenikania po śmierci przez moby (Padając na mocnym metku, moby blokują i nie można się zregenerować. Więc albo wprowadzić przenikanie albo full hp po wstaniu

-Słaby spawn metków i bossów mapowych (typu best kapitan)

- Nie wiem czy u kogoś też, ale czasem klient mi zacina. A sprzęt nie taki najgorszy...

- Oraz proponuje, by tym co podchodzą sksuć metka/bossa, jeżeli Mob ma już pół hp i ktoś przyjdzie mi go sksuć to jemu nic nie wylatuje i drop tylko dla tego co zjechał mu więcej niż pół hp... Ostatnio bije metki cienia, podlatuje typ walnął z 4 razy i skrzynia KU z duchowym dla niego .....

Opublikowano

Serwer dupy nie urywa , co prawda nie jest to gotowiec acz kolwiek jeśli ktoś lubi styl gry hard/medium to może tu troszkę pograć.  A co do zabezpieczeń gry/klienta są one bardzo słabe ( na serwerze działa DMG / WH /FB  , praktycznie każdy hack jest tam dostępny )

Osobiście grałem tam wbiłem 40+ lv i twierdzę że jeśli chcecie pograć dużej to tam raczej nie radził bym grać ale ostateczną decyzję zostawiam wam .

Pozdrawiam Adonis

Opublikowano

Serwer dupy nie urywa , co prawda nie jest to gotowiec acz kolwiek jeśli ktoś lubi styl gry hard/medium to może tu troszkę pograć.  A co do zabezpieczeń gry/klienta są one bardzo słabe ( na serwerze działa DMG / WH /FB  , praktycznie każdy hack jest tam dostępny )

Osobiście grałem tam wbiłem 40+ lv i twierdzę że jeśli chcecie pograć dużej to tam raczej nie radził bym grać ale ostateczną decyzję zostawiam wam .

Pozdrawiam Adonis

Ale mh by sielu nie dziala :<

lGxCbNd.png

Opublikowano

Pozdrawiam Adonis

Zarzuć tymi hackami, sam pogram.

Serwer polecam, obyście nie zjebali :D

Opublikowano

Bardzo fajny serwer:

-dużo misji więc nie zanudzisz się

-ludzi sporo ciężko znaleźć i  zbić bossy i metki 

-GM zawsze pomocny 

-dopracowany żadnego bugu nie spotkałem 

Zapraszam na serwer do wspólnej zabawy ! Powodzenia :D

Opublikowano

-Proponuje dodać ch5-6,

-skrócić oczekiwanie na respy metków/bossów, za dużo ludzi jak na tyle tego, ciężko coś dorwać, a nie każdy ma cały dzien na siedzenie przy komputerze.

-Poprawić drop przedmiotów do biologa, 30min i 1ks klątw.

@

-kiedy przelew będzie dostępny?

kmr3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...