Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zandia [Dedyk] [Medium]

ρσєτα

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 770
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer mega :D jest co robić :) Administracja pomocna to się cieszy . Mam 90 lvl i buffa 75 więc da się wszystko osiągnać :) Is dropi w grze i można go kupic od graczy . Nie spierdolcie tego Panowie .

Jak wygląda właśnie dropienie IS w grze?

Opublikowano

Serwer mega :D jest co robić :) Administracja pomocna to się cieszy . Mam 90 lvl i buffa 75 więc da się wszystko osiągnać :) Is dropi w grze i można go kupic od graczy . Nie spierdolcie tego Panowie .

Musisz mieć z kimś grać bo solo nie dasz rady bosów ubić mowa tutaj o : Boss Władca lasu i polifem :) Bomb dodajcie kupony SM do IS .

Opublikowano

Musisz mieć z kimś grać bo solo nie dasz rady bosów ubić mowa tutaj o : Boss Władca lasu i polifem :) Bomb dodajcie kupony SM do IS .

Jak najbardziej jest to tylko kwestia czasu.

zandia_sygna.png

Opublikowano

ogien w szopie dym na dachu poszło pękło full is i jedziem z tym koksem

//tylko jak bedziecie dodawac przelew bankowy to nie dawajcie zbytnio wiecej sm niz za sms ;p

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Dziękujemy za wszelkie opinie na temat serwera  ;) I te złe i dobre. Graczy ciągle przybywa na serwer także zapraszamy serdecznie.

Od piątku ruszamy z eventami  :D

PS. Na facebooku jest konkurs na sporą ilość SM

zandia_sygna.png

Opublikowano

Ludzie piszą, piszczą i krzyczą że wymieniony ItemShop jest do zdobycia również w grze a taki osobnik będzie tutaj próbował szpileczki nam wbijać, no po co to? 

Pozdrawiam i dzięki wszystkim za konstruktywne opinie, jak potrzeba pomocy to śmiało wpadajcie na TeamSpeak chwila moment i sprawa rozwiązana.

Zapraszamy... na weekend wyczuwam 1k+ online.

@hawajmeister - taki przelicznik jak na PayPal'u

zandia_sygna.png

Opublikowano

Ogólnie to serwer mega fajny ja tam polecam zagrać .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

fajnie fajnie jak w kombajnie. przerwa 1min ;d

Przynajmniej się coś dzieje ;) Zapraszamy na forum do pisania propozycji.

#cebula Przelewy już działają  :D

zandia_sygna.png

Opublikowano

kiedy zrobicie wrescie jakas przerwe? prywatne wo nie naprawione od startu, do tego dzisiaj wiele osób nie może wypłacić kasy ze sklepu, jestem wkurwiony bo mam na sklepie prawie 190kk do wybrania ...

Opublikowano

WO mnie osobiście działa od początku :) Wchodzę na WO,jestem jako lider w pt,otwieram przepustke i już ;) Co to sklepiku...również mam ten błąd i czekam niecierpliwie na naprawę :) 

Serwer polecam gorąco! 

Opublikowano

Nie moge się powstrzymać, zeby to wrzucić, ale jeden z waszych graczy, jest taki biedny, że robi fake konta na facebooku, dochodzi do grup i http://screenshot.sh/oB6gYYP9GKJMc żebra o doładowania sm na wasz serwer, może dajcie chlopakowi SM, żeby nie musiał innych oszukiwać? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Nie moge się powstrzymać, zeby to wrzucić, ale jeden z waszych graczy, jest taki biedny, że robi fake konta na facebooku, dochodzi do grup i http://screenshot.sh/oB6gYYP9GKJMc żebra o doładowania sm na wasz serwer, może dajcie chlopakowi SM, żeby nie musiał innych oszukiwać? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Na takie wybryki są paragrafy. Poważnie.

Opublikowano

w cholere ludzi jest

PS; NAPRAWCIE RYBAKA BO NIE DA SIE WEDKI ULEPSZAC

Mógłby sie jakiś Admin wypowiedzieć i mniej więcej określić ??

Dochodzi do 1k?

Opublikowano

w cholere ludzi jest

Dochodzi do 1k?

Można napisać tak "Na każdym channelu spot zajęty"

Opublikowano

WO mnie osobiście działa od początku :) Wchodzę na WO,jestem jako lider w pt,otwieram przepustke i już ;) Co to sklepiku...również mam ten błąd i czekam niecierpliwie na naprawę :) 

Serwer polecam gorąco! 

już poprawione zostało to :D odpalcie ch5 i ch6 bo przy takich ilosci graczy brakuje miejsca .

Opublikowano

Polecam serwer . Gra się bardzo miło i przyjemnie . Ludzi gra ok.1-1.2k na moje :)

haha :D z 3 razy mniej chyba , ogólnie serwer nudny, tylko dropić i dropić, a wszystko zastawione nawet 10 lv się leją i tigrisa ,

Opublikowano

kiedy zrobicie wrescie jakas przerwe? prywatne wo nie naprawione od startu, do tego dzisiaj wiele osób nie może wypłacić kasy ze sklepu, jestem wkurwiony bo mam na sklepie prawie 190kk do wybrania ...

Prywatne WO działa, wypłacanie ze sklepów zostało poprawione dzisiaj około godziny 15 podczas przerwy technicznej.

O kucze  o.O

w cholere ludzi jest

Dochodzi do 1k?

Liczba graczy to około 750-800, lecz ciągle rośnie. Zapraszamy do gry.

zandia_sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...