Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zandia [Dedyk] [Medium]

ρσєτα

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 770
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie ta wyszukiwarka? Gdzie te szarfy? Aż tak trudno wprowadzić to na serwer? Porażka

Tak, bardzo trudno. Prawie cały weekend mnie nie było na PC. Dzisiaj się za to biorę i będzie w tym tygodniu.

Calm down

zandia_sygna.png

Opublikowano

Da sie jakoś wybić ? Dobry sposób na zarobek ? Ku aura 1kk wiec cieżko zarobic na eq na metkach.

kawałki zepsutej zbroji po 550-600k 

szpony skorpiona(dropia na pustyni) 2,6-3kk

księgi klątw bez +  -  450-500k  

zwoje egzo - 2,8-3kk

rady 3+kk

mysle ze dasz rade 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Da sie jakoś wybić ? Dobry sposób na zarobek ? Ku aura 1kk wiec cieżko zarobic na eq na metkach.

kawałki zepsutej zbroji po 550-600k 

szpony skorpiona(dropia na pustyni) 2,6-3kk

księgi klątw bez +  -  450-500k  

zwoje egzo - 2,8-3kk

rady 3+kk

mysle ze dasz rade 

Jeden szpon skorpiona tyle teraz kosztuje?

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

dobry serwer, prawie wszystko mi się podoba tylko brak wojen gildii

Co do wojen to na spokojnie, tak jak w prezentacji jest napisane organizowane będą turnieje gildyjne co 2 tygodnie na przemian z turniejem PvP.

Znalazło się również pytanie na temat forum:

Forum tworzone jest nowe, otrzymaliśmy je wczoraj lecz w ten sam dzień zgłosiliśmy na nim kilka

błędów a więc automatycznie je zwróciliśmy z prośbą o poprawieniu owych błędów :)

@TheReturn

zandia_sygna.png

Opublikowano

W piekle usunięto jeden resp metinów morderstwa, od góry, gdzie jest to małe kółko i się nie raz tam metiny bugują w ścianie. Od czterech dni żadnego tam nie widziałem, natomiast na innych respach są, plus w opcji usunięcia postaci nie można wpisywać liter, mimo iż mam kod z cyfr i liter, tylko same cyfry wchodzą przez co nie mogę usunąć zbędnych postaci.

Zmiana kodu usunięcia na stronie nie działa, bo ciągle ten sam kod zostaje.

Opublikowano

Wszystko super, serwer świetny ale dobijaja mnie te respy. Skoro na niższym lvl nie da rady dorwać metinow i zrobić bossologi II to co będzie później...

darius__league_of_legend__signature_by_deinyght-d5sd11x.jpg

Opublikowano

Wszystko super, serwer świetny ale dobijaja mnie te respy. Skoro na niższym lvl nie da rady dorwać metinow i zrobić bossologi II to co będzie później...

No akurat na tego lorda za dużo osób czeka to się zgodze, na małym lvl ciężko zarobić

Opublikowano

Cieżko zarobić?? Wystarczy przejrzeć rynek i wiadomo np jakie ulepy dropić. Na zmiankach równie dobrze można zarobić tylko trzeba chcieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...