Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zandia [Dedyk] [Medium]

ρσєτα

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 770
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będzie event na mikołajki?  :v

Będzie będzie

Drop worków z prezentami xD

Jesteśmy fajnie przygotowani co do Świątecznego eventu tak więc myślę, że będziecie miło zaskoczeni :)

zandia_sygna.png

Opublikowano

Dlaczego serwer mi nie działa ? Pobrałem patchera, wszystko się spatchowało, ale klient się nie odpala, nic się nie dzieję. Usunąłem te pliki locale i root - dalej nic. Co zrobić?

Opublikowano

Dlaczego serwer mi nie działa ? Pobrałem patchera, wszystko się spatchowało, ale klient się nie odpala, nic się nie dzieję. Usunąłem te pliki locale i root - dalej nic. Co zrobić?

Pobrałeś klienta przez patcher :) Musisz pobrać całego klienta a potem odpalić patcher.

zandia_sygna.png

Opublikowano
Udało się!

Ku naszemu zdziwieniu po takim błędzie liczba online nie uległa znacznemu spadkowi. Ilość graczy sięga w 95% taką samą sumę jak przed cofką, która miała miejsce w dniu wczorajszym.

Wszelakie błędy związane z zakupem przedmiotów z Item Shopu rozwiązywaliśmy i dalej rozwiązujemy na naszym serwerowym TeamSpeak'u.

Dziękujemy Wam bardzo za zaufanie do naszych osób, wywiązaliśmy się ze słów bo nie rzucamy ich na wiatr.

Nadchodzący weekend będzie owocny w eventy tak więc szykować! się!

------------------

Administracja Zandia.pl 

#Poeta

#s33xb0mb

zandia_sygna.png

Opublikowano

Kopiowanie itemów poprzez sklepy offline, pozdrawiam serwer i technika,dobrze że dałem se spokój na samym początku.

Ps. Może i już to jest naprawione ale po takim czymś nie moge polecic serwera.

Opublikowano

Kopiowanie itemów poprzez sklepy offline, pozdrawiam serwer i technika,dobrze że dałem se spokój na samym początku.

Po twoich postach w innych działach wnioskuję: hejtujesz wszystko i wszystkich może to odpowiedni czas zabrać się za stworzenie swojego serwera? Każde topowe serwery miały jakiegoś faila a ludzie dalej na nich grają.

Opublikowano

Sporo serwerów miało podobne bugi, lecz tam zostało to zamiecione pod dywan :) U nas "Sab aldo" rozdmuchał sprawę dlatego taki szum :) Jestem w stanie zrozumieć to, ze teraz nie budzimy u ciebie zaufania. No ale trudno. Dzięki za pozdrowienia i również pozdrawiam :)

ile osob gra w godzinach 16/19?

Wczoraj o godzinie 17 było około 580 osób, pisałem to tutaj w poprzednich postach. Około godziny 20:00 przypada szczyt aktywności wiec wtedy było więcej ludzi

zandia_sygna.png

Opublikowano

Sporo serwerów miało podobne bugi, lecz tam zostało to zamiecione pod dywan :) U nas "Sab aldo" rozdmuchał sprawę dlatego taki szum :) Jestem w stanie zrozumieć to, ze teraz nie budzimy u ciebie zaufania. No ale trudno. Dzięki za pozdrowienia i również pozdrawiam :)

Jakoś nie przypominam sobie by jakikolwiek lepszy serwer miał taki problem.

Najlepiej wrzucić do jednego worka wszystkich, chociaż tylko wy jesteście tacy nieudolni.

Opublikowano

Jakoś nie przypominam sobie by jakikolwiek lepszy serwer miał taki problem.

Najlepiej wrzucić do jednego worka wszystkich, chociaż tylko wy jesteście tacy nieudolni.

Nieudolni? Jak tam twój serwer? Największy serwer w tym momencie kiedyś tez miał podobny problem, mowa o vesterisie. Miało ten Bug pare innych serwerów, lecz nie przetrwały one próby po tym bugu. Wiec calm down

zandia_sygna.png

Opublikowano

Udało się!

Ku naszemu zdziwieniu po takim błędzie liczba online nie uległa znacznemu spadkowi. Ilość graczy sięga w 95% taką samą sumę jak przed cofką, która miała miejsce w dniu wczorajszym.
Wszelakie błędy związane z zakupem przedmiotów z Item Shopu rozwiązywaliśmy i dalej rozwiązujemy na naszym serwerowym TeamSpeak'u.
Dziękujemy Wam bardzo za zaufanie do naszych osób, wywiązaliśmy się ze słów bo nie rzucamy ich na wiatr.

------------------
Administracja Zandia.pl 
#Poeta
#s33xb0mb

Gratuluje Panowie :)

Powodzenia w rozwoju serwera.

Pozdrawiam cieplutko, Arknes.

Opublikowano

Udało się!

------------------

Administracja Zandia.pl

#Poeta

#s33xb0mb

Gratuluje Panowie :)

Powodzenia w rozwoju serwera.

Pozdrawiam cieplutko, Arknes.

Dziękujemy serdecznie i rowniez pozdrawiamy oraz życzymy powodzenia.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Potwierdzam, serwer ku mojemu zdziwieniu stanął na nogi, sam gram dalej i gra się tak samo jak wczesniej :) Administracja się stara, polecam zaczynać grać i w weekend skorzystać z eventów na ktorych zapewne mozna sporo zarobic :)

Opublikowano

Ile osób online w tym momencie?

Sporo jest osób, wszystkie bosy są wybijane co do sekundy w M1 też się sporo dzieje :)

Akurat w m1 spadła trochę liczba shopów :)

579571423327107377857.png

Opublikowano

Po co dalej grać na takim serwerze? Bezsensu , wyjdzie Balmora to zamkną ten serwer. Takie błędy nie powinny mieć miejsca

Opublikowano

Po co dalej grać na takim serwerze? Bezsensu , wyjdzie Balmora to zamkną ten serwer. Takie błędy nie powinny mieć miejsca

Tyle razy nam już pisali, że po starcie jakiegoś serwera się zawiniemy  :)  Jak widać dalej stoimy i robimy co należy. Takie błędy nie powinny mieć miejsca? Dużo serwerów to miało (niektóre mają teraz) i jakoś każdy żyje :) Nie czujemy zagrożenia w Balmorze, kto by miał iść to już poszedł bo miała startować w sobotę :) Pozdrawiam.

Edit. To głupio się usprawiedliwiać, lecz muszę xD To mój pierwszy serwer. Myślę, że i tak lepiej nasz serwer funkcjonuje, niż serwer "doświadczonych techników".

zandia_sygna.png

Opublikowano
Weekendowe Eventy #8

Piątek - Szkatułki Blasku Księżyca

Sobota - Górnik + Cory + Obrona Kamieni Metin

Niedziela - RATY za wygraną w obronie + coś wymyślę

--------------

Blaski: 17:00 - 21:00

Górnik: 18:00

Cory: 18:00 

Obrona: 20:00

Raty za obronę: 20:00

zandia_sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...