Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zandia [Dedyk] [Medium]

ρσєτα

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oddajcie te godziny spedzone na dropie i expie...co mi pojakims zjebanym evencie...

Żalosne.

Tak jak pisaliśmy wcześniej... straconego czasu nie jesteśmy w stanie wam zwrócić.

Weekend w eventy będzie owocny więc na upartego może jak dobrze Ci pójdzie to się jeszcze bardziej dorobisz.

zandia_sygna.png

• Odpowiedzi 770
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moze i bym odrobil, ale za duzo stracilem :/

skill na P, fms 53sr, pol eq, bo w sumie w niedziele tylko mialem czas grac i wszystko wtedy zdobylem :v

Troche szkoda, bo przesiedzialem dzien na darmo :)

Opublikowano

Jakoś nie widzę znacznego spadku graczy A wręcz przeciwnie ciągle ktoś dołącza, takie błędy się zdarzają A jeżeli piszesz ze za dużo straciłeś osiągając to w jeden dzień to już twoje myślenie :D

Opublikowano

Witajcie gracze Zandii!

Nie ma co Was oszukiwać tak więc chcielibyśmy poinformować, że na naszym serwerze powstał karygodny błąd, który pozwalał na powielanie przedmiotów.
Błąd ten przez nas został już wyeliminowany zaś przedmioty, które zostały powielane są usunięte a kilku właścicieli kont pożegnało się ich dobytkiem.
Zastanawiacie się pewnie jakie skutki wywołała takowa sytuacja, nieunikniona była cofka. Cofka ta miała na celu usunięcia dodatkowych przedmiotów, 
które powstały od godziny 7:00 + ponieważ właściciele kont, którzy zauważyli zablokowane postacie postanowili stworzyć zabawę w mieście pierwszym.
Wprowadzona poprawka o godzinie 6:00 nie przyniosła zamierzonych efektów tak więc od samego rana otrzymaliśmy masę wiadomości o wyżej przedstawionej zabawie.
Zapewne przez tą całą otoczkę nie jeden nasz gracz stracił do nas zaufanie. Jeżeli nasz znacie to wiecie, że nie należymy do osób, które w ciężkich sytuacjach odwracają się plecami.
Kilkunastu graczy otrzymało blokadę kont ponieważ miały one powiązanie z graczem, który wykorzystywał błąd, bany te są do omówienia na naszym TeamSpeak'u.
Wielkim zdziwieniem okazał się fakt, że osoby trzecie wytykają palcami naszych reklamodawców, którzy nie mają z tą sprawą wiele wspólnego i nie są niczemu winne.
Znacie nasze podejście do projektu tak więc powinniście wiedzieć, że nie mamy zamiaru się poddawać i machnięcie ręką nie wchodzi w grę.
Podobne sytuacje działy się na kilku innych projektach i mają się dobrze, mamy nadzieję iż pójdziemy w ich ślady i odbijemy się od błędów znacznie wyżej.
Jak to mówią człowiek uczy się na błędach i oby podobna sytuacja nigdy już nas nie spotkała. Jeżeli chodzi o rekompensatę to czekamy na wasze propozycje na naszym forum bądź też tutaj.
Dziękujemy za cierpliwość, pozdrawiamy i przepraszamy raz jeszcze.

Nooo ładnie to tak mydlić oczy graczom?  Ten bug był od początku serwera ludzie sobie pobugowali yangi na nim ( w tym ja) Nie polecam serwer upadnie 

opłaca sie tu jeszcze zaczynać od nowa? 

Jeżeli chcesz zmarnować swój cenny czas na serwer na którym od początku istnienia serwera ludzie pobugowali sobie kkkkkk to wbijaj :D

@prefo86

Najwidoczniej nie śledzisz gospodarki :D 

Opublikowano

Jakby tak bylo jak mowisz kazdy by chodzil w najlepszym eq a ceny w sklepach byly by kosmiczne :) pomysl logicznie

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

stalem obok uriela obok bomby i napisalem ze to ja z mpcforum XDD

dostalem bana

beka XDDD 

"Twoje konto zostało zablokowane do: 17:30 22-11-2030!

Z powodu:

Administrator: "

BARDZO POLECAM ADMINISTRACJE KTÓRA DAŁA MI BANA ZA PISANIE NA MPCFORUM!! XDDDD

nie polecam nikomu grac na tym syfie bo tylko nerwy psuje xD

http://deandes.pl - strony internetowe

Opublikowano

to moze jakies ostrzezenie a nie ban na 14 lat za pisanie czegos na czacie? bkbk

przyznaj sie ze kierowala rowniez toba nienawisc do mnie za pisanie na forum , bo wczoraj pisalem tak caly dzien i nic

Mój drogi... zrozum, że nawet nie wiedziałem z kim piszę.

#NienawiśćNaForum  :((

zandia_sygna.png

Opublikowano

to moze jakies ostrzezenie a nie ban na 14 lat za pisanie czegos na czacie? bkbk

przyznaj sie ze kierowala rowniez toba nienawisc do mnie za pisanie na forum , bo wczoraj pisalem tak caly dzien i nic

niech banują to ostatnie co mogą zrobić przy upadającym serwie :D 

Opublikowano

napisalem ci w metinie jak stales obok mnie wiec nie udawaj 

mozna sie odwolac czy zostane zbanowany na 14 lat za pisanie na czacie?

Dostałeś bana za sprzedawanie yang za PLN i jeszcze masz do kogoś pretensje? Ja pier... serio jesteś takim idiotą???

Opublikowano

Ile ludzi online ? Książki i kamienie duchowe są dostępne w sklepach ?

Sam się dziwię ale ludzi jest w 95% tyle samo co przed problemami które wystąpiły na serwerze. Z tego co widziałem na rynku jest sporo KU i KD dostępnych.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Sam się dziwię ale ludzi jest w 95% tyle samo co przed problemami które wystąpiły na serwerze. Z tego co widziałem na rynku jest sporo KU i KD dostępnych.

tyle samo co przed problemami czyli ile ? 500 + ?

Opublikowano

tyle samo co przed problemami czyli ile ? 500 + ?

W tym momencie dochodzi do 580, lecz szczyt aktywności przypada na godzinę 20 :P Sam się dziwię taką ilością osób. Myślałem, że już nikt nie wejdzie  :D

@ρσєτα  moze sie wypowiesz na temat mojego bana? nic w regulaminie nie widze :)

Co mam Ci tłumaczyć? Zakaz sprzedawania yang :) Tak było, jest i będzie.

zandia_sygna.png

Opublikowano

tak zakaz sprzedawania ale ja nic nie sprzedalem, wiec no :)

Czy jeśli chcesz kogoś zabić to zostajesz ukarany tylko bo zabójstwie?  :)  Czy za usiłowanie też jest kara? Myślę, że wytłumaczyłem. Pozdrawiam

zandia_sygna.png

Opublikowano

Ja pie*dole ale Ty jesteś kapciem, na serwerze JEST całkowity zakaz sprzedaży yang, próba tez pod to podchodzi używasz Ty czasami mózgu?

Opublikowano

Ja pie*dole ale Ty jesteś kapciem, na serwerze JEST całkowity zakaz sprzedaży yang, próba tez pod to podchodzi używasz Ty czasami mózgu?

Nie używa, przyjął za dużą dawkę czarnobylitu w wycieczce do elektrowni

Opublikowano

tak ale jest mniejsza :) wiec dawanie bana na 14 lat to przesada imo

Za sprzedaż yang masz deklu od razu perma, ciesz się że go nie dostałeś i wróć za te 14 lat może mózg Ci się rozwinie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...