Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] TuringBot - Dzienny limit pokestopów/pokemonów - Najbardziej bezpieczny bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No przy takiejprędkości to nic dziwnego, ale jak ktoś ma 15km/h to już mniejsze ryzyko

Bot działa wbiłem na nim 33 lvl bez banika, a na innych programach około 25 lvl szedł już perm

mam pytanie macie jakieś ciekawe kordy w polsce, obecnie cały czas ustawiałem bota na pałac kultury i nauki w warszawie ale chciałbym spróbować jakiś innych, słyszałem ze ponoć dobre poksy respią się w krakowie, chorzowie

Raczej bym się tak nie podniecał na necro w 3 dni wbiłem na dwóch kontach 36 lvle przy prędkości 150km/h i wyłapałem bana więc prędzej czy później bana dostaniesz

No przy takiej prędkości to nic dziwnego. Jak ktoś ma 15/h to mniejsze ryzyko bana.

• Odpowiedzi 382
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bot działa wbiłem na nim 33 lvl bez banika, a na innych programach około 25 lvl szedł już perm

mam pytanie macie jakieś ciekawe kordy w polsce, obecnie cały czas ustawiałem bota na pałac kultury i nauki w warszawie ale chciałbym spróbować jakiś innych, słyszałem ze ponoć dobre poksy respią się w krakowie, chorzowie

Raczej bym się tak nie podniecał na necro w 3 dni wbiłem na dwóch kontach 36 lvle przy prędkości 150km/h i wyłapałem bana więc prędzej czy później bana dostaniesz

Bo dostałeś bana za prędkość. Człowiek tak szybko nie biega, a samochodem nie da się jeździć nonstop od pokestopa do pokestopa przy takiej prędkości + łapanie pokemonów. xp

Opublikowano

Ustawilem w configu ze mam miec najwyzej po 2 duplikaty i reszta z najmniejszym IV transferować ale gdy wochodze do gr bez tel/bluestack to mam po 10 pokemonow tego samego gatunku 

Prosze o szybka pomoc 

Opublikowano

Możliwe, że masz:

"KeepPokemonsThatCanEvolve": true,

a trochę niżej domyślną listę pokemonów w "PokemonsToEvolve", która jest dosyć długa.

Opublikowano

Expie 15-20k. Mozna wiecej bez ryzyka? Jesli tak to ktos cos config/kordy?

Moim zdaniem 20k to jest maksimum żeby nie dostać bana. Expiłam na 25k i dostałam perma po 3 dniach. xp

Opublikowano

Moim zdaniem 20k to jest maksimum żeby nie dostać bana. Expiłam na 25k i dostałam perma po 3 dniach. xp

Również tak uważam. Na żadnym bocie nie dostałem perma jadąc po max 50k, na tym śmigam po 20/30k i lajtowo mam.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To dziwne, mi leci przez 4 dni leci po 30k srednio, pare razy dochodzilo do 60k z jajkiem i nadal bez bana ^^

Opublikowano

To dziwne, mi leci przez 4 dni leci po 30k srednio, pare razy dochodzilo do 60k z jajkiem i nadal bez bana ^^

No to tak panowie heh Chodzi mi 8 km na godzine bez ewolucji bez snipera pokestopy zbiera + pokemony nie uzywam lackii ega no ale gram juz 6 tygodni na bocie mam 7 kont wyexpionych na 24-29 poziomy pokemony mam nieco lepsze i też słabo no ale nabija mi 15 k expa na godzine i bota offam na noc i działa tylko kiedy gram w lola czyli jakies 8 h dziennie więc dostajecie bana za prędkość powyzej 25km/h i też za nabijanie 30 lv w tydzien bo przecież ci co zrobili tą gre wiedzą ile da się wbić expa około normalnym trybem gry wiec wbic 30 poziom i dostac bana to nie sztuka przepraszam za ortografie z góry nie działają mi kropki jak i niektóre litery wiec by napisać ten post też sie napracowałem kopiuj wklej heh

Opublikowano

Dołączam się do pytania, czy jest możliwość ustawienia żeby łapał same pokemony a omijał pokestopy?

Szukałam w configu i nie widzę linijki odpowiadającej za to. Nie znam się, ale wydaje mi się, że można to dopisać. ;-;

Opublikowano

Dołączam się do pytania, czy jest możliwość ustawienia żeby łapał same pokemony a omijał pokestopy?

Szukałam w configu i nie widzę linijki odpowiadającej za to. Nie znam się, ale wydaje mi się, że można to dopisać. ;-;

Może i można ale nie znasz dokładnie komendy, a bot może się posypać poprzez grzebanie w configu z dodatkowymi linijkami.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
    "UsePokeStopLuckyNumber": false,
    "PokestopSkipLuckyNumberMinUse": 3,
    "PokestopSkipLuckyNumber": 1,
    "PokestopSkipLuckyMin": 0,
    "PokestopSkipLuckyMax": 4

wie ktoś za co odpowiadają te linijki?
Opublikowano

Czasami pojawia sięna czerwono [ERROR] Potential server instability detected... ? z jakiego powodu to jest związane 

A to normalne. Czasem tak się resetuje. Mi też się to pojawia, a konto działa już długo, więc raczej nie trzeba się martwić o bana. xp

Opublikowano

- Odsyłanie pokemonów po zapełnieniu plecaka. Bot przestał to robić. Jak to naprawić?

Może masz ustawione tak, że te, które zostały, nie są do transferu. W sensie mają wysokie CP lub IV. Musisz przejrzeć pokemony i ustawić tak, żeby wyrzucało np. wszystkie poniżej 1000 CP, albo 90 IV. xp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...