Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] TuringBot - Dzienny limit pokestopów/pokemonów - Najbardziej bezpieczny bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konto na 100% nie jest zbanowane bo expiłem nim dzisiaj na pokefarmerze.

Wszystko już dziala XDD Zapomniałem zweryfikować to konto. I expiłem na innym więc my bad.

• Odpowiedzi 382
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

skakac ? xD chlopie dalem central park i chodzil , jak ma msie odbanowac na kazdym koncie tak mam

Jak z polskiego ip dałeś na central park bota to nie masz się co dziwić. Musisz odczekać jakiś czas i używać bota z głową.

Opublikowano
[20:10:22] Potential server instability detected...

O co ca man?

@Edit

Cos mi sie pozniej tez pojawilo

[21:59:25] System.Net.Http.HttpRequestException: Error while copying content to a stream. ---> System.IO.IOException: Nie można odczytać danych z połączenia transportowego: Istniejące połączenie zostało gwałtownie zamknięte przez zdalnego hosta. ---> System.Net.Sockets.SocketException: Istniejące połączenie zostało gwałtownie zamknięte przez zdalnego hosta
   w System.Net.Sockets.Socket.EndReceive(IAsyncResult asyncResult)
   w System.Net.Sockets.NetworkStream.EndRead(IAsyncResult asyncResult)
   --- Koniec śladu stosu wyjątków wewnętrznych ---
   w System.Net.GZipWrapperStream.EndRead(IAsyncResult asyncResult)
   w System.Net.Http.HttpClientHandler.WebExceptionWrapperStream.EndRead(IAsyncResult asyncResult)
   w System.Net.Http.StreamToStreamCopy.BufferReadCallback(IAsyncResult ar)
   --- Koniec śladu stosu wyjątków wewnętrznych ---
   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
   w PokemonGo.RocketAPI.Extensions.HttpClientExtensions.<PostProto>d__2`1.MoveNext() w C:\Users\Jason\Desktop\Bots\PokeMobBot_2016.08.11c_src\Pokemon-Go-Rocket-API\Extensions\HttpClientExtensions.cs:wiersz 98
--- Koniec śladu stosu z poprzedniej lokalizacji, w której wystąpił wyjątek ---
   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
   w PokemonGo.RocketAPI.Extensions.HttpClientExtensions.<PostProtoPayload>d__1`2.MoveNext() w C:\Users\Jason\Desktop\Bots\PokeMobBot_2016.08.11c_src\Pokemon-Go-Rocket-API\Extensions\HttpClientExtensions.cs:wiersz 65
   w PokemonGo.RocketAPI.Rpc.BaseRpc.<PostProtoPayload>d__7`2.MoveNext() w C:\Users\Jason\Desktop\Bots\PokeMobBot_2016.08.11c_src\Pokemon-Go-Rocket-API\Rpc\BaseRpc.cs:wiersz 0
   w PokemonGo.RocketAPI.Rpc.Map.<GetMapObjects>d__1.MoveNext() w C:\Users\Jason\Desktop\Bots\PokeMobBot_2016.08.11c_src\Pokemon-Go-Rocket-API\Rpc\Map.cs:wiersz 69
   w PoGo.TuringBot.Logic.Tasks.CatchNearbyPokemonsTask.<GetNearbyPokemons>d__1.MoveNext() w C:\Users\Jason\Desktop\Bots\PokeMobBot_2016.08.11c_src\PoGo.PokeMobBot.Logic\Tasks\CatchNearbyPokemonsTask.cs:wiersz 111
   w PoGo.TuringBot.Logic.Tasks.CatchNearbyPokemonsTask.<Execute>d__0.MoveNext() w C:\Users\Jason\Desktop\Bots\PokeMobBot_2016.08.11c_src\PoGo.PokeMobBot.Logic\Tasks\CatchNearbyPokemonsTask.cs:wiersz 33
   w PoGo.TuringBot.Logic.Tasks.FarmPokestopsTask.<>c__DisplayClass4_0.<<NoTeleport>b__1>d.MoveNext() w C:\Users\Jason\Desktop\Bots\PokeMobBot_2016.08.11c_src\PoGo.PokeMobBot.Logic\Tasks\FarmPokestopsTask.cs:wiersz 387
   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ValidateEnd(Task task)
   w PoGo.TuringBot.Logic.Navigation.<HumanLikeWalking>d__3.MoveNext() w C:\Users\Jason\Desktop\Bots\PokeMobBot_2016.08.11c_src\PoGo.PokeMobBot.Logic\Navigation.cs:wiersz 93
   w PoGo.TuringBot.Logic.Tasks.FarmPokestopsTask.<NoTeleport>d__4.MoveNext() w C:\Users\Jason\Desktop\Bots\PokeMobBot_2016.08.11c_src\PoGo.PokeMobBot.Logic\Tasks\FarmPokestopsTask.cs:wiersz 379
   w PoGo.TuringBot.Logic.Tasks.FarmPokestopsTask.<Execute>d__2.MoveNext() w C:\Users\Jason\Desktop\Bots\PokeMobBot_2016.08.11c_src\PoGo.PokeMobBot.Logic\Tasks\FarmPokestopsTask.cs:wiersz 35
   w PoGo.TuringBot.Logic.State.FarmState.<Execute>d__0.MoveNext() w C:\Users\Jason\Desktop\Bots\PokeMobBot_2016.08.11c_src\PoGo.PokeMobBot.Logic\State\FarmState.cs:wiersz 53
   w PoGo.TuringBot.Logic.State.StateMachine.<Start>d__3.MoveNext() w C:\Users\Jason\Desktop\Bots\PokeMobBot_2016.08.11c_src\PoGo.PokeMobBot.Logic\State\StateMachine.cs:wiersz 37

Pokémon Polish Community

Pokémonowy serwer Discord!

Opublikowano

skakac ? xD chlopie dalem central park i chodzil , jak ma msie odbanowac na kazdym koncie tak mam

Nie jestem chłopem.

To prawdopodobnie ustawiłeś za dużą prędkość lub leciałeś z polskiego IP.

Bo sie nie znam jak to dokladnie zrobic, a jak zmienic ip? 

Musisz użyć proxy. xp

Opublikowano

Da sie zrobic zeby bot wkladaj jajka 10 km ? bo jak ma wybor wklada 2 5 i 10 ....

On chyba załącza jajka po kolei jak są w plecaku. Nie widziałam linijki, żeby ustawić inaczej.

Opublikowano

Korzysta ktoś z tego? Możecie podesłać mi config gotowy, bo nie do końca wiem co tam wpisać itp. wolałbym jakiś sprawdzony tam wkleić. I co mam wypełnić w tym "auth"?
Chciałbym, expić w central parku w najbezpieczniejszy sposób- jak to ustawić?
Jeszcze mam pytanie, co się dzieję jeżeli bot uzbiera mi full plecak pokemonów lub pokeballi? Czy wtedy pokemony zmienia od razu na cukierki, lub nie dopuszcza wgl to takiej sytuacji?

Opublikowano

Korzysta ktoś z tego? Możecie podesłać mi config gotowy, bo nie do końca wiem co tam wpisać itp. wolałbym jakiś sprawdzony tam wkleić. I co mam wypełnić w tym "auth"?

Chciałbym, expić w central parku w najbezpieczniejszy sposób- jak to ustawić?

Jeszcze mam pytanie, co się dzieję jeżeli bot uzbiera mi full plecak pokemonów lub pokeballi? Czy wtedy pokemony zmienia od razu na cukierki, lub nie dopuszcza wgl to takiej sytuacji?

A auth.json ustawiasz swoje dane do konta. Co do expienia poza Polską musisz korzystać z proxy. xp + bot nie dopuszcza do sytuacji pełnego plecaka.

Opublikowano

Czemu nie będzie aktualizowany? :<

PS.Na jakich koordach lecicie? I ile expa? Nie muszą być polskie.

Tutaj masz moją rozpiskę dobrych kordów: http://www.mpcforum.pl/topic/1573362-spis-lokalizacji-do-expienia-na-botach/

@Karyvlea Jak ustawić proxy z USA? Co tu wpisać? 

"ProxyLogin": null,
  "ProxyPass": null,
  "ProxyUri": null

Szczerze to nie wiem, bo nie korzystam z proxy. xp Dlatego wolę nie kombinować i expię w Polsce.

Opublikowano

Czemu nie będzie aktualizowany? :<

PS.Na jakich koordach lecicie? I ile expa? Nie muszą być polskie.

Tutaj masz moją rozpiskę dobrych kordów: http://www.mpcforum.pl/topic/1573362-spis-lokalizacji-do-expienia-na-botach/

@Karyvlea Jak ustawić proxy z USA? Co tu wpisać? 

"ProxyLogin": null,
  "ProxyPass": null,
  "ProxyUri": null

Szczerze to nie wiem, bo nie korzystam z proxy. xp Dlatego wolę nie kombinować i expię w Polsce.

Mhhh szukam dragonitów a w polszy to słabo ;c

giphy.gif

Opublikowano

Gdzie w configu znajdę jak ustawić, by ignorowało dane pokemony i łapało łapało tylko dane pokemony powyżej danego IV / CP ?

Wydaje mi się, że bot łapie wszystkie pokemony i nie da się tego zmienić. Ale w tej linijce - PokemonsTransferFilter": - można ustawić jakie minimalne CP i IV pokemona bot ma zatrzymywać. xp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...