Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] TuringBot - Dzienny limit pokestopów/pokemonów - Najbardziej bezpieczny bot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 382
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

06819-88ced51b-b03f-46fd-9fa8-8efc170730

Mmm, ten exp. 

hmmm nice :> podziel się ;p jaki conf

Taki exp nie istnieje (niestety). Nie jest to w żaden sposób możliwe, nawet z ciągłym lucky eggiem i kilkuset Pokemonami dookoła :D 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Cały czas wyskakuję mi komunikat że w mojej okolicy nie ma pokestopów i czy moj dystans nie jest za maly, standardowo bylo 750metrow zmienialem na 1000,10000 i nic sie nie zmienilo. Kordy na stare miasto Wawa

Złapałeś softbana. 

To nie możliwe ponieważ to było swieżo zrobione konto i odrazu włączony bot, nie logowałem się nawet na to konto bedąc w domu

Opublikowano

Pomoże ktoś ustawić żeby bot używał lucky egga i evoluował pokemony takie jak pidgeye rattata itp?

"UseLuckyEggsWhileEvolving": true,
    "UseLuckyEggsMinPokemonAmount": 12,

Tam gdzie jest liczba ustawiasz pod siebie. 

Opublikowano

Macie ewolucje pokemonów włączoną?

Bo tak się zastanawiam czy jej nie uruchomić, ale przydało by się ją spowolnić bo jak np. w kilka sek. wyewoluuje 10 pokemonów to z czasem Niantic może za to dać perma.

Jak macie to poustawiane? Spowalnialiście to jakoś?

Edit: Może mi ktoś wyjaśnić co to jest IV pokemona i czy da się je sprawdzić w grze na telefonie?

IV jest to to wartość indywidualna dla każdego pokemona, która wpływa na jego statystyki. Normalnie jest ukryta i w grze jej nie sprawdzisz. Trzeba ją sobie policzyć.

Tu masz to opisane dokładniej:

http://www.pokemony.com/pokemon-155-2433-Mechanika-rozgrywki-IV

i tu:

http://pokemon-go.pl/niezbednik-gracza/podstawy-co-musisz-wiedziec/kalkulator-iv-a-pokemon-appraisal/

Są strony na których można to sobie posprawdzać, ale ja wolę sprawdzać w bocie PokeBotNinja, którego praktycznie używam tylko do selekcjonowania pokemonów, bo boce na tym tutaj. No i jeszcze aktywuję sobie w nim Lucky egg i incense. :lenny:

Tu link do niego: http://pokebot.ninja/thread-1.html

Opublikowano

Bo tak się zastanawiam czy jej nie uruchomić, ale przydało by się ją spowolnić bo jak np. w kilka sek. wyewoluuje 10 pokemonów to z czasem Niantic może za to dać perma.

W Delay Settings można zmienić wartość odpowiadającą za spowolnienie różnych akcji takich jak łapanie poków, ewoluowanie, łapanie pokestopów. :P

Opublikowano

W Delay Settings można zmienić wartość odpowiadającą za spowolnienie różnych akcji takich jak łapanie poków, ewoluowanie, łapanie pokestopów. :P

Standardowo jest tak ustawione:

"DelayEvolvePokemon": 1000,
   "DelayEvolveVariation": 0.3,

Przy tych ustawieniach 15 pokemonów ewoluuje praktycznie w kilka sekund. Ta wartość pierwsza co jest 1000 to pewnie w mili sekundach i wychodzi pewnie 1 sek?

Nie bardzo wiem za co odpowiada to drugie.

Generalnie to robię ewolucje ręcznie w tym bocie co podałem wyżej (PokeBotNinja) bo on ma to dość mocno opóźnione, ale lepiej byłoby to zautomatyzować. ;)

Opublikowano

Standardowo jest tak ustawione:

"DelayEvolvePokemon": 1000,
   "DelayEvolveVariation": 0.3,

Przy tych ustawieniach 15 pokemonów ewoluuje praktycznie w kilka sekund. Ta wartość pierwsza co jest 1000 to pewnie w mili sekundach i wychodzi pewnie 1 sek?

Nie bardzo wiem za co odpowiada to drugie.

Generalnie to robię ewolucje ręcznie w tym bocie co podałem wyżej (PokeBotNinja) bo on ma to dość mocno opóźnione, ale lepiej byłoby to zautomatyzować. ;)

Ja wszystkie ustawienia w Delay zmieniłam na 2x większą wartość i jest chyba dobrze. Też nie wiem za co odpowiada to drugie. ;-;

Opublikowano

Bot działa wbiłem na nim 33 lvl bez banika, a na innych programach około 25 lvl szedł już perm

mam pytanie macie jakieś ciekawe kordy w polsce, obecnie cały czas ustawiałem bota na pałac kultury i nauki w warszawie ale chciałbym spróbować jakiś innych, słyszałem ze ponoć dobre poksy respią się w krakowie, chorzowie

Opublikowano

Witam ma ktos strone gdzie moge kupic proxy na usa ?? i rozumiem ze jak mam kupone proxy i uzywam ich w bocie to bana nie dostane ??

Hah, za dużo by się chciało. Bana możesz wyłapać nawet jak odpalisz apkę w Ameryce oficjalnie tam będąc ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Bot działa wbiłem na nim 33 lvl bez banika, a na innych programach około 25 lvl szedł już perm

mam pytanie macie jakieś ciekawe kordy w polsce, obecnie cały czas ustawiałem bota na pałac kultury i nauki w warszawie ale chciałbym spróbować jakiś innych, słyszałem ze ponoć dobre poksy respią się w krakowie, chorzowie

Ja generalnie latam tylko po WaWie. Jak chcesz gdzieś indziej poszukać dobrej miejscówki to obczaj na tej mapce gdzie jest spore skupisko pokestopów:

https://mapa.pokegym.pl/

W Krakowie to pewnie w okolicach Wawelu powinno być ok. ;)

Opublikowano

Ja generalnie latam tylko po WaWie. Jak chcesz gdzieś indziej poszukać dobrej miejscówki to obczaj na tej mapce gdzie jest spore skupisko pokestopów:

A gdzie polecasz latac za pokemonami ? spora ilosc roznej masci na expie mi nie zalezy bardziej na pokemonach :)

Opublikowano

A gdzie polecasz latac za pokemonami ? spora ilosc roznej masci na expie mi nie zalezy bardziej na pokemonach :)

No wszystkie parki w Wawie koło centrum.

Opublikowano

Park Bródnowski, Łazienkowski, Stare Miasto, Pałac Kultury, Balaton.

Wpisz sobie w Google Maps i weź stamtąd koordy. :P

Opublikowano

a mam jeszcze jedno pytanie ! mozna odpalic dwa boty na 1 pc ? oczywiscie na 2 roznych kontach pokemon :) jedno by latalo w polsce 2 w usa :)

Ale pewnie byś cisnął na tym samym IP, więc prawdopodobnie byś bana wyłapał na oba konta. xp

Opublikowano

a mam jeszcze jedno pytanie ! mozna odpalic dwa boty na 1 pc ? oczywiscie na 2 roznych kontach pokemon :) jedno by latalo w polsce 2 w usa :)

Przez PROXY możesz ile masz różnych adresów IP. Bez tego to jak obczają że z tego samego IP lata ktoś w Polsce i USA to Banan na bank bo z tym samym IP jest to nie możliwe.

Opublikowano

Raczej bym się tak nie podniecał na necro w 3 dni wbiłem na dwóch kontach 36 lvle przy prędkości 150km/h i wyłapałem bana więc prędzej czy później bana dostaniesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...